November 22 2024 13:11:55
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
English Channel 1940-1941, 1942-1945
TozziFan
Cracken napsal:
Ale ten archiv je třeba rozbalit jako celek - ne první link, pak druhý, pak třetí a nakonec čtvrtý...

i tuhle možnost jsem vyzkoušel a nicZamračený ... myslím, že problém je mezi klávesnicí a židlý, takže si nepolítám.

3BAP_Bugs
Lem škoda, že toto ešte asi nie je na online.Smutný

http://3iap.org
Cracken
FK_TozziFan napsal:
Cracken napsal:
Ale ten archiv je třeba rozbalit jako celek - ne první link, pak druhý, pak třetí a nakonec čtvrtý...

i tuhle možnost jsem vyzkoušel a nicZamračený ... myslím, že problém je mezi klávesnicí a židlý, takže si nepolítám.

A co vy, ostatní, chodí vám to?

310_cibule
Chodí, bez problémů.

Doplnil řádky do static.ini, nainstaloval jsem všechny ty objekty, se kterými Cannonova mapa pracuje, vložil mise do QMB+...

Vlastně jeden problém mám, ale jen s mapou 1942-45. Když ji chci v QMB spustit, tak na úplném konci při načítání hlásí jakýsi error s parašutisty a nechce se to načíst. Any suggestion?
Upravil/a 310_cibule dne 03-09-2009 12:36
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Cracken
Já měl kdysi ty "parašutisty" taky - buď můžou chybět nějaké objekty nebo to ještě může být kolize mezi dvěma adresáři "STD", resp. dvěma "static.ini". Aspoň tak to bylo u mne.

WT_Pedropan
310_cibule napsal:
... Když ji chci v QMB spustit, tak na úplném konci při načítání hlásí jakýsi error s parašutisty a nechce se to načíst. Any suggestion?

Mas blbe slozeny padaky... Úsměv

http://www.wtigers.org/
310_cibule
Jo, to by mohli být tím, Pedro Šklebící se

Crackene, myslíš kolize mezi dvěma položkami ve static.ini?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

SVK_Mechan
No mne jede jen mapa 40-41 v jednoduchém editoru ta druhá nejede. Když si udělám misi v kompletním editoru třeba i s mapou 40-41, tak to nejde spustit, natož hostovat. Máte to samé?Zamračený

Paulus
Mám to samé!Naštvaný
Mapy rozbalim, ale hrát na nich nemůžu.
Dnes vyčistím IL2 od svých "vylepšení" a dám to na čistou verzi - pak se uvidí.

Tajpan
tá mapa je pre mna istým sklamaním.
Je velká, na inštaláciu treba mať približne 1.2GB miesta na disku
(400mb stiahnutia a plus 800mb po rozpakovaní).
Je krásna, premakaná, plná objektov, možno plne vyblázniť ale je viac menej k ničomu.
Mierka mapy je približne 1:2, teda vhodná maximálne na DF server.
Žiadne "skutočné reálne" špeciálky či misie sa nebudú na nej vytvárať , bez nejakých obmedzení.
Škoda , čakal som skôr mapu o mierke 1:1, aj ked z menším množstvom objektov alebo aspon že Kanál bude mať mierku prilbižne 1.1, a nejaká BoB bude mať zmysel. Dover - Calais pri 600km/h preletíte za 2 minuty.
Ano, je velká, možno doletieť až do Holanska/Nizozemí a dosť Južne od Paríža a dokonca až do Bretagne, ale nie je to podla mna to pravé orechové, čo Kanál robí Kanálom.

310_cibule
Vydrž, Tajpi. Všechno bude, možná http://352ndfg.co...board=33.0

Cracken
Pro Cibuli:

a) nevím jak se to povedlo, ale jednou jsem měl dva "STD" foldery - jeden v hlavním a jeden v modech, řešili jsme to s Mission_bugem a vyřešili (+ se mi ještě tloukly nějaký ty debilní fialový a žlutý palmy, který bůh ví proč fabianfred narval na mapu Thajska a nikdo je od tý doby jinde nepoužil...)

b) kluci z 352. FG na tý mapě dělají od tý doby co jsem se registroval na M4T, což už je doooost dávno....

Spíš bych to viděl, že dřív vyleze Bob.
Upravil/a Cracken dne 03-09-2009 17:42

311_Tank
Ti co maji problemy tak si prectete navody na AAA...

3IAP_Sasa
asi jsem debil, ale jak to vložím do QMB?

je tam jakýsi návod, ale chce vložit čislo X a odkazuje na reference QMB. Takže fakt nevím Úsměv

Cracken
3IAP_Sasa napsal:
asi jsem debil, ale jak to vložím do QMB?

je tam jakýsi návod, ale chce vložit čislo X a odkazuje na reference QMB. Takže fakt nevím Úsměv

Musíš editovat conf.ini. Jestli máš QMB plus, tak už tam na konci máš:

[quick]
Custom0=NWEurope
Custom1=MTO
Custom2=Bessarabia

Takže X bude další číslo. Jestli tam nemáš jinou další mapu, bude to jako u mě:

[quick]
Custom0=NWEurope
Custom1=MTO
Custom2=Bessarabia
Custom3=Channel4041
Custom4=Channel4041W
Custom5=Channel4245
Custom6=Channel4245W

Nicméně, moje radost byla předčasná.... Teprve včera večer jsem zkusil sejvnout misi a ouha! Nic.

Zkoušel jsem všechny možný rady na AAA, ale nic... (Každej totiž radí něco jinýho, ale výsledek je stejnej....)

Je tu někdo, komu jdou sejvovat mise?

A ještě drobnost k Cibuli, řekl bych, že ti tvoji parašutisti byli zavinění absencí MODu BranToc Objects Tow v \MODS\STD\3do\Buildings, který se musí umístit po vytvoření adresáře 3do a následně adresáře Buildings v tom adresáři 3do.

Doufám, že to dají do UI 1.2, jinak to vidím, že nějakých 90% lidí si nepolítá či neuloží mise...Smutný
Upravil/a Cracken dne 04-09-2009 09:17

Cracken
311_Tank napsal:
Ti co maji problemy tak si prectete navody na AAA...

Jo, projděte si všech (zatím) 33 stránek a máte program minimálně na dnešní odpoledne a večer.Mrknutí

310_cibule
Dík, Crackene,

zkontroluji to, až dorazím domů. Nicméně si pamatuji, že jsem ten adresář tvořil (trochu mne překvapilo, že jsem ho v \MODS\STD\3do\ nenašel.

Cracken
Tak zpět...

"Parašutisty" dělá nějakej debilní objekt a la ty z fabianfredových....

Je třeba patch UI 1.1.1

http://allaircraf...hp?t=12618

Pak ta mapa jde nahrát.

(Nicméně, to nic nemění na tom, že se pořád nedá sejvovat.... ...aspoň teda u měSmutný ).

310_cibule
Dík, prubnu (i když dost bych se divil, že bych neměl UI 1.1.1.)

310_cibule
A hele, Crackene, tohle by tě mohlo zajímat (kvůli tomu sejvování)

http://allaircraf...hp?t=19922

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,015,716 návštěv