WT_Horrido napsal:
To je kdo John Carmack? To je ten programátor co kdysi dělal 3D enginy které si i někdo občas licencoval prestože pořadnou hru neudělal nikdy? Co on s tím má společného?
To je ten, co udelal doomy, quaky a dasitku dalsich her. 3D enginy dodnes dela a dodnes si je ostatni licencuji. Takze to, ze physX vzletla do sveta asi jako zraneny krtek, je pak i trochu dusledek jeho vztahu k ni.
Spolecneho to ma vic nez na otazku "rád bych si pořídil novou grafickou kartu do Šturma" odpovedet "A taky s ATI nemáš podporu CUDA ani PhysX". Kazdopadne tvuj post presne demonstroval majoritni vyuziti physX technologie, a totiz otloukat ji ostatnim o hlavu stale dokola.
3BAP_Plooskie napsal:
No, já mám asi 4 dny v kompu tuhle fešandu HD4890 OC 1GB a můžu jenom doporučit. V ILovi solidní výkon - na online (většinou WoP Spits vs 109 MOD 4.09 b1m) mi FPS neklesá pod 60 - všechno na full, AA16, dohlednost 72 km. IMHO ale (u ILa) hodně záleží na procesoru - já mám C2D E8500@3.16 ...
Vypadá dobře,procesor mám C2quad 2,4gh,to by mohlo šlapat pěkně ne?
Tak sakra ja se nemůžu rozhodnout do týdne bych si rád něco koupil :-D,nechcete udělat hlasování? :-) ATI vs NVIDIA , stačí když sem napíšete jen "sem pro ATI" nebo "nvidia" uvidíme co řekne většina
hele a co se kouknout třeba na weby jako EXTRAHARDWARE, PCTUNING, DDWORLD. Najdeš tam testy pro různé hry za různých rozlišeních a nastaveních antialiasingu atd. V podstatě dostaneš za stejnou cenu stejný výkon u obou stájí.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
313_OTU_Vity napsal:
Tak sakra ja se nemůžu rozhodnout do týdne bych si rád něco koupil :-D,nechcete udělat hlasování? :-) ATI vs NVIDIA , stačí když sem napíšete jen "sem pro ATI" nebo "nvidia" uvidíme co řekne většina
Nahraď starou kartu novou. ATI ATInou. nVidia ........ Aspoň se vyznáš v ovladačích...
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.