October 20 2025 00:22:36
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 1
Tommy-

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Help
Pityy
Hoj pratele kamaradi mam otazecku. Mam verejnou IP adresu.Co musim vse nastavit abych mohl hostovat Sturmovika. DEKUJI ZA ODPOVEDI A RADY Mrknutí

310_Podrs
VGR_pityy napsal:
Hoj pratele kamaradi mam otazecku. Mam verejnou IP adresu.Co musim vse nastavit abych mohl hostovat Sturmovika. DEKUJI ZA ODPOVEDI A RADY Mrknutí

Nastavit PORT FORWARDING...

TADY na tom webu najdi svůj router podle značky, modelu a hry pro kterou to chceš nastavit a ukáže ti to krok za krokem co, jak a kde poštelovat...
Upravil/a 310_Podrs dne 25-07-2011 16:59

http://www.310raf.com
Pityy
A kdyz tam neni tak co podrs??
mam motorola surfboard sb5100E
Upravil/a Pityy dne 25-07-2011 18:13

606_Temp
tak si najdi manuál krouteru, tam najdeš jak se dostat do nastavení a tam port forwarding zkusit najít ;-)
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
310_Podrs
VGR_pityy napsal:
A kdyz tam neni tak co podrs??
mam motorola surfboard sb5100E

Podle toho co jsem našel na netu, tak tenhle typ je pouze modem, který nemá router (neumí port forwarding)...

Pokud ti nejde hostovat, tak ti buď porty blokuje firewall přímo v tvém PC (co máš za systém? pokud používáš jen Windowsácký Firewall, máš nastavenu výjimku pro ILa? používáš nějaký jiný SW firewall?) nebo přímo provider (budeš muset napsat poskytovateli ať ti porty odemkne)...
Upravil/a 310_Podrs dne 25-07-2011 19:49

Pityy
Podrs dekuji ti moc za radu nak to s kabelovkou poresim dekuji ti jeste jednou Mrknutí

Hoper
kabelovka - UPC ?
za tím modemem máš jen jedno PC (UPCčkový modem umí tuším tři IP)
pokud máš jen jedno PC, je to divné - mně hostovat šlo, aniž bych s providerem něco řešil...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Pityy
Jinak podrs mam XP profesional fireewall vyplej vyjimka na sturma tam je
naka rada??

Hopiku mam jen 1 pc pripojeni kabelovka ne UPC. Pripojeni na mne nelze jdu to poresit jsem zvedav co mi na to reknou Úsměv

lochness
VGR_pityy napsal:
Podrs dekuji ti moc za radu nak to s kabelovkou poresim dekuji ti jeste jednou Mrknutí

...ale hlavne se ujisti, ze opravdu neni provoz blokovany na tve strane. Vypni docasne vsechny firewally, antiviry a jejich rezidentni ochrany. Me treba u NOD32 nepomahaji ani zadne vyjimky, musim ochrany manualne vypnout, kdyz chci zalozit servr.
kogm.bluefile.cz/banner/ban_loch.jpg

310_Podrs
VGR_pityy napsal:
Jinak podrs mam XP profesional fireewall vyplej vyjimka na sturma tam je
naka rada??

Jak už jsme zjistili, ten tvůj modem neumí blokovat porty...pokud jsi si tedy jistý, že nepoužíváš jiný SW firewall a že máš výjimku aktivní a dobře nastavenou, tak nebude blokování portů na tvé straně...zavolej na technickou podporu svého poskytovatele a prostě se zeptej, že bys chtěl hostovat hry a nejde ti to...

lochness napsal:
...Me treba u NOD32 nepomahaji ani zadne vyjimky, musim ochrany manualne vypnout, kdyz chci zalozit servr...

To je divné, samotný NOD32 je jen antivirus a antispyware, ten by tohle nijak omezovat neměl...

Jo kdyby to byl ten jejich bazmek Smart Security, ten jsem zkoušel kdysi dávno, ale nevyhovoval mi. Mám pocit, že se mi taky nepodařilo ho nastavit tak, aby to i při zadaných výjimkách pracovalo tak jak má...používám klasický NOD32, ten mě nijak neomezuje...

lochness
samozrejme mas pravdu, je to Smart Security a nikoliv nod32. To je ta sila zvyku, kdy vsechno od Esetu splyva se zazitym Nodem Úsměv

Nicmene pro toto tema je dulezitejsi, ze produkty jako prave Smart Security muzou blokovat komunikaci a je s nima potreba pocitat v ramci pojmu "firewall".

WT_Horrido
Není nad smart software Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

lochness
...kdyz Smart neni dost Clever Úsměv

Pityy
HOST vyresen poslana nova IP a vse v poradku. Dekuji vsem za odpovedi a rady Mrknutí

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,312,737 návštěv