Do-17Z
|
Cracken |
Přidané 27-04-2009 22:58
|
Uživatel
Příspěvek: 742
Založený: 08.11.08
|
Možná se budeš divit, ale najde se dost lidí, co lítají i tyhle mašiny... To, že to zrovna ty a tobě podobní nelítají neznamená, že by to nemělo cenu! A mimochodem, nikdo nikoho přece nenutí, aby to lítal, ne?
Myslím si, že až budu dělat něco ve Francii 1940, "Battle" klidně použiju, je to mnohem lepší, než za něj vydávat "Kate"...
I když musím s tebou souhlasit, že jsou letadla, která by měla mít větší prioritu, než je takovej Magister - radši bych tam měl pravého Sunderlanda, Wellingtona, Dorniera... no nemusím to tu přece všechno jmenovat.
Upravil/a Cracken dne 27-04-2009 22:58
|
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 27-04-2009 23:28
|
Diskutující
Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
Větší prioritu.... No jak se to vezme. Podívejte se na to z té truhé stránky. Nedělají to pro megaspolečnost,ale pro ně a nás, je to stojí spoustu času a nervů. Proč by se dělal sněčím co ho nezajímá a nemá u něj v srdíčku to správné místo. Proto je F-86 a Magistr. Pokud bych to uměl dělat já tak bych sekal pouze JAPS, pro většinu nezajímavé stroje. Prostě to tak je a není co řeši.
Já jsem rád že je to co je. |
|
|
|
Dartanan |
Přidané 27-04-2009 23:34
|
Nováček
Příspěvek: 88
Založený: 20.04.09
|
jooo kdybych stím umel pracovat a mel ten čas tak bych si vymodelil Ju 290 + HSka atd... jeste mapku severniho atlantiku, a hura na konvoje |
|
|
|
311_Rampa |
Přidané 27-04-2009 23:56
|
Uživatel
Příspěvek: 642
Založený: 29.09.05
|
Biskajský záliv a wellingtona u coastal command. To by byla krása. Kdybych chtěl lítat Migy nebo Sabery, tak si můžu zahrát Mig Alley. To je jakoby lidi začali dělat do Lock On spitfiry, 109tky a podobně. Příjde mi to mimo mísu prostě. Ale beru, že někdo třeba bude chtít udělat Údolí Migů jako kampaň pro Il2.
Na druhou stranu jsem rád, že se tomu někteří lidi věnují a obětují tomu svůj čas. Jen si myslím, že v určitých případech by se dal využít mnohem efektivněji a ocenilo by to nespočetně více lidí.
Upravil/a 311_Rampa dne 27-04-2009 23:56
|
|
|
|
310_Podrs |
Přidané 28-04-2009 07:04
|
Uživatel
Příspěvek: 1572
Založený: 07.06.06
|
Je rozdil v tom delat neco za prachy a neco zadarmo...
Zadarmo si budu delat veci ktere jsou blizke me samemu, protoze co bych z toho pak jinak mel, nez vlastni radost...
Za penize bych naopak mel delat to, po cem touzi ostatni, aby si to co nejvice lidi koupilo...
Oleg to asi nejak spatne pochopil |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 28-04-2009 09:35
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Jako nic proti modelářům, je to bohulibý koníček a jen ať se snaží.
Ale technicky se útok ve Spitfiru Mk.I na Do-17, s novýma skinama, zvuky a efekty nijak neliší od utoku v brčálově zelené stodevítce na hnusnou Il-2 z prvního dema Šturma.
Pořád máme toho stejného Šturma. Šturma který má problémy s dvaceti letadly nad městem, neumí vytvořit pořádnou scriptovanou online misi, jehož "generátor" offline kampaně se musí stydět před simulatory co jsou o deset let starší a AIčka jsou tak blba že obecní blb je proti nim zářící genius.
Pokud měl Oleg nějakou koncepci tak si ji nechal ukrást průserem jmenem Pacific Fighters a od moderů ji nelze čekat vůbec. Což samozřejme není jejich chyba, volný čas člověk obětuje na to co ho baví. Nicméně osobně si cením např. modu moving dogfight více než padesáti novych letadel. A proto jsem napsal tu větu o letadlech k ničemu...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
3BAP_Bugs |
Přidané 28-04-2009 16:53
|
Uživatel
Příspěvek: 700
Založený: 19.12.05
|
Vďaka za každé nové ráno. |
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 28-04-2009 16:58
|
Diskutující
Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
Horri soulas. |
|
|
|
Dortenmann |
Přidané 28-04-2009 19:55
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 158
Založený: 22.07.07
|
Každý má Horrido jinou představu o tom, co je vynikající sim. Téměř co člověk, to názor.
Zatímco např. 311_Rampův sen je mít mapu Biskajského zálivu a Wellouše, vzlétnout a mlátit se 6 hodin ve vzduchu s tím, že za celou tu dobu neuvidí nic jinýho než vodu a ponorku ve své offline kampani uvidí dvakrát a to ještě se mu jednou neodjistí pumy a podruhé se ponrka rychle ponoří a zmizí mu z dohledu, někdo má rád Milese Magistra a vyblbne se pod mosty a mezi stromy (chápu to-mám několik oblíbených letadel a klidně v nich strávím hodiny bez boje a bavím se u toho královsky), no a pro někoho je sim nuda, nemá-li hned od vzletu intenzivní boj s obrovským počtem letounů, ideálně obrana Říše a shluk všech těch Mustangů, Fokoušů, Liberatorů, Pevností a Bůh ví, čeho ještě.
Já mám třeba rád vytvořené off-line kampaně, kde si člověk může zalétat jako nováček na nějakém cvičném éru, poté přejít na bojovou mašinu a cvičit, poté se přesunout na válčiště, následuje pár letů, abych si prohlédl operační prostor a poté se pustit do boje. Ideálně doprovázené vždy jakýmsi překvapivým prvkem, že nikdy nevím, jestli se i při přesunu na frontu nesetkám třeba jen s nepřátelským průzkumným letadlem... No a určitě se tahle představa řadě z vás taky nelíbí. Ostatně kampaně s několika cvičnými misemi na úvod se lidem moc nelíbí, ale mně zase jo. O tom to ale je, někdo rád holky, někdo vdolky
Naprosto ale souhlasím s názorem Horrida ohledně offline kampaňgenerátoru v Il2, to je prostě nuda
Upravil/a Dortenmann dne 28-04-2009 23:00
|
|
|
|
Enjoyr |
Přidané 28-04-2009 23:10
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 288
Založený: 20.03.06
|
Dortenmann napsal:
Naprosto ale souhlasím s názorem Horrida ohledně offline kampaňgenerátoru v Il2, to je prostě nuda
...ne že bych chtěl teda nějak hájit generátor kampaní,ale...generátor je nudný jen do takové míry,do jaké jsou nudné soubory pro kampaně,ze kterých dgen sosá. Zajímavost kampaní není ovlivněna dgenem.exe, ale soubory .dat, .mis a .db pro příslušné kampaně. Nudný je pouze v tom smyslu,že není aktualizovaný - tedy že nepodporuje nové mapy a letadla (tedy přesněji ne všechna) .
Když se ale nakrmí dobře připravenými soubory .dat , .mis. a .db, mohou být i jednotlivé mise VELMI pestré a zajímavé. Navíc stejnou kampaň jde letět několikrát a nikdy není stejná.
Statické kampaně ale zase mají své plus v příběhu a v tom,že v nich jde použít všechny modové novinky...
Dgen ale nudný není - záleží jen na tvůrci kampaně |
|
|
|
Josef Ruhme |
Přidané 29-04-2009 00:46
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 181
Založený: 10.10.05
|
Offline kampaň mi přijde pořád daleko blíže realitě, než lítání na DF serverech. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 29-04-2009 08:37
|
Fusioner
|
Enjoyr: nepochybně, ale na toto by se měl soustředit tvůrce. Bojový simulátor má simulovat boj.
Úžasně realistický Fokáč, s úžasně realistickýma třicetimilimetrama, nadnášený stoupavým proudem, ofukován větrem, každý list vrtule počítán zvlášť (to je nutnost) a ... k ničemu. To je trend. WOW bez obsahu.
Ouchylů kterým stačí ke spokojenosti dokonalá balistická křivka pohybu granátu je málo a co dostanou ti ostatní? Většinou něco nedodělaného, potřebují na to hardware za desítky tisíc, offline to má vydrž čtrnáct dní a online je to quake se šíleně složitým ovládáním raketometu. Pak že jsou simulátory mrtvé, aby taky ne.
Ale už jsem off-topic, otevřu si asi na brečení extra vlákno
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Josef Ruhme |
Přidané 29-04-2009 10:40
|
Rozkoukaný
|
Horrido, cítím to stejně.
Zdá se mi ale, že většina je s tímto trendem spokojena, takže moc neočekávám nějakou změnu. |
|
|
|
311_Tank |
Přidané 29-04-2009 13:03
|
Uživatel
Příspěvek: 1021
Založený: 01.04.08
|
Koukam ze Horrido to tu roztaci stejne jako tenkrat v tom vlakne o BOB.
Ja sem rad ze modderi zprovoznili aspon nejaky 4 motoraky a par dalsich dulezitejch er takze nemusim litat nad Berlin v B-25.
To ze ktomu nedostavam online medaile anemam uzasnou offline kampan s animackama a povysovanim mi nejak nechybi (to mi dava vsechno letka)
Jinak jetli ti praseni Ila v befku na olegovou plackou prijde stejny jako prasit dorniera ve spitu nad Doverskejma bilejma utesama tak vazne nevim ... |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 29-04-2009 14:55
|
Fusioner
|
Létáš nad Berlín? Na té mapě kde se narodíš ve vzduchu a kterou přeletíš za 30 minut? Nebo na nějaké modované která se nehýbe ani offline?
A jak v letce rešíte nedostatek letounu a pilotů? Co nezkušení nováčci? Ztráty? Jak vyvažujete procento veteránu a nováčků na další akci? Už na vás utočil Nowotny a jeho komando v Me-262?
A když zahyneš, začneš znovu jako ucho od nuly, bez vyznamenání, hodností a sestřelů?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Josef Ruhme |
Přidané 29-04-2009 15:20
|
Rozkoukaný
|
Létáš nad Berlín? Kolik desítek nebo snad stovek B-17 s tebou letělo? Jak početný jste měli doprovod? |
|
|
|
311_Tank |
Přidané 29-04-2009 16:03
|
Uživatel
|
Horrido ja vim ze ty mas uplne jiny choutky navic za hranicema dnesnich PC ja tak narocnej nejsem navic se mnohem vic bavim kdyz litam se zivejma pilotama proti lidskejm pilotum ikdyz ten background neni uplne dokonalej.
Jinak reporty z poletu sou volne pristupny na nasem webu.
Az bude nakej sim kterej utahne nalet tisice bombru a bude mit detailni mapu z anglige az nad Berlin tak si to zahraju ikdyz to asi nepoletim na relatime tech 8 h ale na kompresi takze stoho stejne bude zase 30 min. |
|
|
|
311_Tank |
Přidané 29-04-2009 16:03
|
Uživatel
|
Horrido ja vim ze ty mas uplne jiny choutky navic za hranicema dnesnich PC ja tak narocnej nejsem navic se mnohem vic bavim kdyz litam se zivejma pilotama proti lidskejm pilotum ikdyz ten background neni uplne dokonalej.
Jinak reporty z poletu sou volne pristupny na nasem webu.
Az bude nakej sim kterej utahne nalet tisice bombru a bude mit detailni mapu z anglige az nad Berlin tak si to zahraju ikdyz to asi nepoletim na relatime tech 8 h ale na kompresi takze stoho stejne bude zase 30 min. |
|
|
|
Josef Ruhme |
Přidané 29-04-2009 16:36
|
Rozkoukaný
|
Není nutné to hnát do extrémů, bohatě stačí, když jich poletí několik desítek.
Mně osobně stačí ke štěstí, když můžu například doprovázet letku Ju 88. Kde se to dá online pravidelně zažít? |
|
|
|
WT_Schmouddle |
Přidané 29-04-2009 16:59
|
Uživatel
Příspěvek: 1984
Založený: 02.10.05
|
Si trošku přihrřeju polívčičku...to se dá zažít úplně pravidelně na WT_DED (na HL 409_MOD_WT) kde máme moving dogfight a tím pádem i AI bombardéry.
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.
|
|
|