LEON diky za odkaz, rád stavím modely z eps ale tento postup jsem ještě neviděl v domácích podmínkách
plánuji stavbu známých druhoválečnych letadel do jedno metru rozpětí křídel.
Za pomoci téhle metody, 3d návrhu a 3d tisku drobných dílu to bude parádní modelarina
Balsa nebude potřeba jenom zřídka
Můj poslední model MIG 15 elektrodmichadlo lita úžasně
Tato technologie se na českých modelářských diskusních fórech moc nevyskytuje, spíš na těch anglicko jazyčných. Ale jestli chceš nějaké informace, klidně napiš dotaz na některý z těch uvedených odkazů a kolega REX rád vše zodpoví. On si zvolil tuto technologii vakuování proto, že se s ní dá dosáhnout opravdu nízké hmotnosti RC modelu a taky kvůli jednoduchosti samotné výroby letadla. Ten 840mm Horten vyfouknutý z 3mm depronu se dvěmi mikro dmychadly a 1S 530mAh HV baterkou váží jen 67,7g takže se s ním dá létat i v hale.
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.