November 22 2024 04:50:10
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Noční nálet VVS - podzim 1941
310_cibule
Velitelem je Edison. Já osobně jsem pro.

57thMH_Edison
313_cibule napsal:
Velitelem je Edison. Já osobně jsem pro.

Please já nééééé, já bych si rád zaformoval. Koukal jsem , že vedoucí je napsán Hoper. A samozřejmě, že se Petras může přidat k nám. Cool
RUM ZBYSTŘUJE ZRAK A ZJEMŇUJE PILOTÁŽ

falkon
Zdarec, ja by som tiez poprosil o jedno miestecko Úsměv Skoda, ze uz som sa asi nestihol "votriet" do zelenej letky, aby sme leteli ako na Rigu, ale co uz.. :sm39: Tak by som poprosil o miestecko v cervenom roji, ak ma tam budu chciet... Úsměv
DIKY ! Cool

Hoper
jak tak na to koukám, tak velitelem bude Cibul
funkce a pozice je to náročná a zodpovědná a takové on rád
Šklebící se

a falkone, sme měli snahu (Cibul), ale jelikož na tebe nemáme spojení, holt letíš s jinejma Úsměv

310_cibule
Teda jestli bud velitel, tak si mne nepřejte. To bude vojna jak řemen. Máte poslední šanci si to rozmyslet. Pro začátek chystám na první tři dny v příštím týdnu na Šumavě kurs přežití.... Má bejt deset pod nulou.

Josef Ruhme
313_cibule napsal:
Teda jestli bud velitel, tak si mne nepřejte. To bude vojna jak řemen. Máte poslední šanci si to rozmyslet. Pro začátek chystám na první tři dny v příštím týdnu na Šumavě kurs přežití.... Má bejt deset pod nulou.

Jenom deset pod nulou? Tak to musejí jít hodně nalehko, aby to mělo nějakou hodnotu. Úsměv

310_cibule
Dobře, tak dvacet. Ale jsou mezi nima i hlodavci, na ně by deset mohlo stačit.

AH_Enty
Mungo napsal:
O sialenca, co je schopny svojim "pilotnym umenim" zvulchovat celu formaciu asi mat zaujem nebudete? :sm19:

Kazdy silenec vitan.

Mungo
Vidim, ze som uz zaradeny - apspon to nemusim potvrdzovat.
Stalin ochranuj Sojuz Úsměv

Hoper
313_cibule napsal:
Dobře, tak dvacet. Ale jsou mezi nima i hlodavci, na ně by deset mohlo stačit.

si nepřej vidět zuby drkotajícího hlodavce
jaká po něm zbyde (s)pouš't
Úsměv

jinak, sem s Bettynou zatím nikdy v noci nesedal. A na to, jaký mám problém (díky tomu divnému posedu a výhledu pilota) při přistávání za dne, to bude v noci celkem dobrá bžunda ...
Se snad nechám schválně sestřelit (abych mohl podrývat morálku německých žen ve prospěch matičky Rusi)
Nebo si "pustím" nahrávání další mise, jak je u mne poslední dobou zvykem Smutný
Nebo se nebudu vracet na Saaremu, ale poletím za tou Eskymačkou od posledka ... Úsměv

AH_James_Gastowski
jj, ten výhled mi taky nesedí. Kdyby tam byl aspoň zaměřovač, podle kterýho by se dalo srovnat. Ale když čumíš furt na umělý horizont, tak to není tak hrozný.

Mungo
Nejake zakladne udaje o misii - nech mozem zacat trenovat? Napr. poletime na full real vratane navigacie? Bombardovanie kazdy osve, ci formacia na pokyn velitela? A pod.

AH_Enty
Pár základních info:

Nechám zapnutý speedbar, jelikož rychloměr se zasekne v 300km/h :bigeek: a víc neukáže. Je to taková mrcha vlevo níže. Dlouho jsem ten dubík hledal. Poletí se bez ikon. Tma zase není tak hrozná. Výškoměr tam snad taky někde je.

Poletí se minimálně v rojích a pokud se někdo neztratí vedoucímu, tak se bude házet na jeho povel. Otočné body jsou jasně stanoveny (ostrovy, výběžek poloostrova a atd), takže by se nikdo neměl ztratit a navigace by měla být v poho.

Podrobný rozkaz a pravidla mise budou do konce týdne.

Ještě dvě éra jsou volný.

AH_Enty
AH_James_Gastowski napsal:
jj, ten výhled mi taky nesedí. Kdyby tam byl aspoň zaměřovač, podle kterýho by se dalo srovnat. Ale když čumíš furt na umělý horizont, tak to není tak hrozný.

Kdo to nezvládne, tak si pomůže level stabilizátorem. Bettina krásně drží směr a nikam neuhýbá. Vyzkoušeno v rychlosti 300 km/h.

310_cibule
Hele, našel někdo v tomhle křápu funkční výškoměr? A rychloměr u bombometčíka?

Noram
313_cibule napsal:
Hele, našel někdo v tomhle křápu funkční výškoměr? A rychloměr u bombometčíka?

cibule to je easy prostě vyhodíš 1 střelce s vysílačkou a on ti bude radiem počítat metry než dopadne :sm16:

http://noram.youaremighty.com/
Hoper
nač výškoměr
poletíme dle velitele - TEBE Šklebící se

310_cibule
srandičky, srandičky, ale já se v noci budím ze spaní, že mne Stalin pošle v lepšim případě do lágru. Já ho fakt nemůžu najít.

edit: neumím psát.
Upravil/a 310_cibule dne 05-12-2005 13:42

Hoper
budík pod rychloměrem
ukazuje v metrech

310_cibule
sakra, to je pitomej budík. Já furt viděl jen 0,1,2,3,4 než jsem si všiml, že je tam taky malejma písmenama 5,6,7,8,9. Blbej americkej systém. Nebo německej? Teď nevím, ale každopádně je to pošahaný.

Takže v bombometčíkovi není nic, jo? A přepočet na TAS jako v B 25, taky nic. co? A proč vlastně Rusové lítali v bettynách....

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,012,836 návštěv