paja_cz napsal:
ze složky "ForceFeedback" jsem úplně odstranil soubory "autocannon.ffe" a "machinegun.ffe" . Dále mám , tuším, upravenou položku "shake.ffe" kvůli nadměrnému drncání při rozjezdu a přistání.
PS: i přesto se mi občas stává, jak psal Čutora, že po zahájení střelby joy záhadně kopne.
Mám podezření, že Oleg do střelby vložil kombinaci dvou efektů. U flašky od mlíka to při střelbě kulomety na hlavní spoušti zvedá čumák. Pokud střílíš těma zbývajícíma, tak ne...:sm19:
paja_cz napsal:
ze složky "ForceFeedback" jsem úplně odstranil soubory "autocannon.ffe" a "machinegun.ffe" . Dále mám , tuším, upravenou položku "shake.ffe" kvůli nadměrnému drncání při rozjezdu a přistání.
PS: i přesto se mi občas stává, jak psal Čutora, že po zahájení střelby joy záhadně kopne.
Mám podezření, že Oleg do střelby vložil kombinaci dvou efektů. U flašky od mlíka to při střelbě kulomety na hlavní spoušti zvedá čumák. Pokud střílíš těma zbývajícíma, tak ne...:sm19:
Já to "kopání", při zahájení střelby, pozoroval například u Brewstera na vašem Vyborgu, hlavně když se dotáčím za jednou nejmenovanou ratou,.... a mám podezření jestli to není jeden z cheatů WT_Slavy :sm6: :sm6: :sm6:
Ja nekde parkrat narazil na nejaka vypraveni pilotu flasek ve smyslu " dlouha salva z pulpalcaku skoro zastavila moje letadlo...", nebo "musel jsem prestat strilet, abych neztratil zbytek rychlosti..."
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.