November 24 2024 12:21:53
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Fw-190A6
3BAP_Cassius Chaerea
WT_Horrido napsal:
3IAP_Dryjo napsal:
a protoze je krasnej..Mrknutí

Dokaž to Úsměv
Lidem bez špetky v kusu, se to dokázat nedá.Vyděšený

WT_Flan
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
WT_Horrido napsal:
3IAP_Dryjo napsal:
a protoze je krasnej..Mrknutí

Dokaž to Úsměv
Lidem bez špetky v kusu, se to dokázat nedá.Vyděšený

Staci ta druha pulka vety: ..."se to dokazat neda." Jak by mohlo, kdyz to ero neni hezky.Šklebící se

3BAP_Cassius Chaerea
WT_Flan napsal:
Staci ta druha pulka vety: ..."se to dokazat neda." Jak by mohlo, kdyz to ero neni hezky.Šklebící se
Pche, jistým lidem by stačilo aby měl lagg krásné černé kříže, žlutej čumák a stylovou svastiku na vocase a už by to bylo úžasně krásné letadlo....Cool

Lavo
Zeby tento krasavec??? Mrknutí

310_Gringo
Pěknej Fokáč s pěkným motůrem.Doufám, že to pak celý nezakrytuješ.Znám takový blázny, kteří udělají například kompletní vnitřek pumovnice jen proto, aby jí pak zavřeli, s tím vědomím, že je to reálný jak bejkŠklebící se

EDIT:Německý mašiny se mi nelíbí...kromě FW-190...Ten jedinej má koule.Tak ho sem nezapomeň hodit, až bude celej hotovejMrknutí
Upravil/a 310_Gringo dne 02-02-2009 18:12

606_Temp
Souhlas s gringem. Fokac j peknej stroj a tenhle model to dokazuje na jednicku Mrknutí
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
jirik
Nádherná práce, těším se na další fotky ze stavby.Úsměv

Hiltos
WT_Flan napsal:
Pche, jistým lidem by stačilo aby měl lagg krásné černé kříže, žlutej čumák a stylovou svastiku na vocase a už by to bylo úžasně krásné letadlo....Cool

Jistym lidem staci, kdyz slepis preklizku, motor, vrtuli a pilota a uz tomu rikaj letadlo

WT_Flan
WT_Flan napsal:

Tak pravilo straslive orakulum ! Šklebící se

1stCL_Fucida
VERDAMMT !!

Nevim, jestli jsi tak dobrej modelář, nebo je tohle tak dobrej model..ale tohle má fakt fakt fakt KOULE Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

kirsha
hele a není škoda ten motor rvát do letadla, když už k tomu máš takový pěkný vozíček? Ten si přímo říká o diorámu s rozebraným érem někde v dílně Mrknutí

310_Podrs
Motor krásnej, letadlo taky pěkný(hlavně když se na něj koukám skrz zaměřovač - ale nesmí zrovna letět na čelňák Šklebící se) ale ten vozejk...ten vozejk Cool...Mrknutí

http://www.310raf.com
BIVOY
Letadlo moc pěkné a byl by hřích motor zakrytovat .

312_Pomi
1stCL_Fucida napsal:
VERDAMMT !!

Nevim, jestli jsi tak dobrej modelář, nebo je tohle tak dobrej model..ale tohle má fakt fakt fakt KOULE Úsměv

Úsměv Tak modelář jsem normální - neobjíždím soutěže - prostě to dělám pro radost, ale po neustálém naléhání pilotů 312ky jsem prubnul Pardubickej kitsalon 2008 a vyhrál za model v měřítku 1/32 (Fokker Dr.I) a 1/72 (Liberator). Docela jsem koukal, byla to moje první soutěž Úsměv Ego to samozřejmě potěšilo.
Jo a ke stavebnici od Eduardu - je to velmi dobrá a náročná stavebnice (hodně dílů), ale má i své standartní eduardovské mouchy (přesazené formy), ale su kurňa modelář, tak si s tím poradím a neremcámÚsměv
K vzhledu a barvení modelu - rozhodně to v této úprvě nevyndáš z krabice Mrknutí Prostě sedíš, modelaříš, koukáš do knížek a všechny ty informace pak nějak zpracuješ Úsměv A pokud se výsledek aspoň trochu někomu líbí, je to dobře a jsem za to rád.

www.finepomiart.com
1stCL_Fucida
Já nemodelařím už hoooodně let. Vlastně když jsem se vydal cestou online pilota, tak modelařina skončila - tedy už mi to skoro nic neříká. No většinu tady asi nejvíce zaujal ten motor, já jsem unesený z kokpitu - neměl bys ještě někde fotku letového přístrojového panelu (toho vrchního, s rychloměrem)? Úsměv

WT_Horrido
Mám takový dojem, že jsem tomu Dreideckeru dával hlas. Kdybych věděl že je tvůj, tak bych to neudělal. Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_Fucida
To je jistě v pořádku. Člověk, který takhle pracuje na Fw 190 jistě podepsal Nationalgefühl Übereinstimmung a tedy hlas si zcela zaslouží Úsměv

BIVOY
Ještě k příspěvku od 310 GRINGO zavřené pumovnice a teďko vezmi si třeba ponorky nebo koráby , není na ven vidět nic , ale uvnitř vypracováno komplet . Jeto jen o zpracování . Mrknutí

310_Gringo
VGR_BIVOY napsal:
Ještě k příspěvku od 310 GRINGO zavřené pumovnice a teďko vezmi si třeba ponorky nebo koráby , není na ven vidět nic , ale uvnitř vypracováno komplet . Jeto jen o zpracování . Mrknutí

No a to je právě to, co mi trochu uniká..Když je udělanej řez U-Boatem, proč ne.Je to super.Ale když to nikdy nikdo neuvidí, a ten co to postaví ti řekne:"A to si představ, že to má kompletně udělanej vnitřek!!"
Hmmm, tak já si to představím.Šklebící se

EDIT: Ale to je asi o přístupu každého jednotlivce.My si taky hrajeme se skinama pilotů, přesto, že když se kolem někoho prořítíš 700km/h rychlostí, tak ten dotyčný nikdy nezjistí jakou měl tvůj pilot uniformu.
Na jednu stranu, to trochu chápu..Ale jen trochuPff
Upravil/a 310_Gringo dne 05-02-2009 09:56

313_Gryzlov
310_Gringo napsal:
VGR_BIVOY napsal:

No a to je právě to, co mi trochu uniká..Když je udělanej řez U-Boatem, proč ne.Je to super.Ale když to nikdy nikdo neuvidí, a ten co to postaví ti řekne:"A to si představ, že to má kompletně udělanej vnitřek!!"
Hmmm, tak já si to představím.Šklebící se

EDIT: Ale to je asi o přístupu každého jednotlivce.My si taky hrajeme se skinama pilotů, přesto, že když se kolem někoho prořítíš 700km/h rychlostí, tak ten dotyčný nikdy nezjistí jakou měl tvůj pilot uniformu.
Na jednu stranu, to trochu chápu..Ale jen trochuPff

Kucí moc se omlouvám, ale ta asociace ... nemohu se tomu ubránit ... ale vzpomněl jsem si na jistou větu z filmu "Podivné dědictví aneb ... ", kde Bolek Polívka, povídá jisté ženě něco o ... také o představách, že něco v životě neviděl, ale že také věří, že je vybavená Úsměv Tak věta " a teď si představ, že má kompletně udělanej vnitřek" versus odpověď "hmmm tak já si to představím" Cool ... No já se omlouvám, asi záchvat puberty nebo co Úsměv

P.S.
Moc se omlouvám za OT
Upravil/a 313_Gryzlov dne 05-02-2009 13:11

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,034,597 návštěv