Ten druhý zamrzlý pilot jsem byl já, třetí pak Kurt. A mohu dodat:
1) Když na této mapě na AH doletíte nad frontu a uvidíte cíl, dostanete v divu lag, který nepřežijete.
2)Když už máte tu P-47 na lopatě, je jí plný zaměřovač 50m nad zemí, dostanete lag, který(pravděpodobně na rozdíl od té P-47 nepřežijete.
3) Kdiž dostihnete Lightinga, máte ho v zaměřovači, dostanete lag, po kterém situace vypadá naprosto obráceně.
4) Když si vezmete Doru a vyberete si letiště nejblíže k frontě, narodíte se zaručeně téměř uprostřed lesa, při čemž turistické značky, které by vás dovedli k runwayi, nebo alespoň někam, co vzdáleně připomíná letiště, chybí.
dodávám, že to byla ta nová generická mapa Německa....:jamamoto:
Potvrzuji výše uvedené.
Včerejší polet na generickém Německu byl naprostou lagující tragédií, včetně naprostého zamrznutí PC po přistání...
Nechápu to, ale základní ping na AH mám kolem 27, a v PC to taky nebude (P4-3,2, 1GB RAM, ATi X800XL 256MB...).
Na předchozím mapách létám plynule...
WT_JIGR napsal:
A jeden čerstvý noční:
Když potkáš Fockewulfa v ideální pozici,zjistíš,že se mu netočí vrtule .
Když jich potkáš tři,brečel bys,a uvažuješ,jestli to s tím gentlemanstvím moc nepřeháníš,když letíš domů a v chatu se dočteš bujaré hlášky,jak všem došlo palivo.
Pak vidíš trasírky a controls jsou fuč-jednomu nedošlo
Obdivuji Tvoji virtuální "statečnost". :sm23: Vletět sám do hejna pěti přistávajících stodevadesátek to chce kus odvahy.
No,Wingmane,já ti nevím ale já to viděl trochu jinak a můžu doložit trkem!!!
Přiletěli sme s Nukerem blíž k vám a dostali se pravda skoro k letišti.Pak ste na nás skočili a já měl štěstí,že mě kdosi netrefil,šel sem dolů a začal stoupat k druhému souboji.Nuker neměl takové štěstí a dostali ho .Odpoutal sem se a rozhlížel.Bylo to opravdu u letiště a viděl sem focky,jak se k němu blížej.Jednoho sem dotáhl a zrovna,když sem chtěl zmačknout spoušť,začali jít hlášky o bezmotorovým lítání,tak sem se víc přiblížil a když sem viděl,že se mu opravdu netočí vrtule,jen sem proletěl kolem a stoupavou zatáčkou jel pryč.Doufám,že dotyčný si všim a může potvrdit,byl to myslím někdo z CSL! Pak sem si všimnul kus před letištěm modrejch trasírek a tak sem tam letěl.Zjistil sem,že masíruješ náš Il-2 a šel po tobě-to se ti točila vrtule o sto péro.Asi jsi mě zahlídl nebo jen přeletěl a šel si do zatáčky,já začal střílet a trefil tě.Jestli se ti zastavil motor sám nebo sem ti ho zastavil já,to nemůžu posoudit tak přesně,každopádně opět po útoku a zjištění zastavené vrtule jsem tě nechal a ty jsi šel na nouzák,kterej si zvládl.Tak nějak to bylo zase z mé strany,moje tvrzení mohu doložit trkem.Nemám zapotřebí si honit ego! Když si měl málo paliva,proč si se zajímal o šturma? A nemyslíš,že v té pozici sem tě taky teda v tom handikepu mohl rozstřílet na šrot?To by potom teprv byl sestřel i s efekty!
Howgh !!!
A za tím si stojím!!!
WT_JIGR napsal:
No,Wingmane,já ti nevím ale já to viděl trochu jinak a můžu doložit trkem!!!
Přiletěli sme s Nukerem blíž k vám a dostali se pravda skoro k letišti.Pak ste na nás skočili a já měl štěstí,že mě kdosi netrefil,šel sem dolů a začal stoupat k druhému souboji.Nuker neměl takové štěstí a dostali ho .Odpoutal sem se a rozhlížel.Bylo to opravdu u letiště a viděl sem focky,jak se k němu blížej.Jednoho sem dotáhl a zrovna,když sem chtěl zmačknout spoušť,začali jít hlášky o bezmotorovým lítání,tak sem se víc přiblížil a když sem viděl,že se mu opravdu netočí vrtule,jen sem proletěl kolem a stoupavou zatáčkou jel pryč.Doufám,že dotyčný si všim a může potvrdit,byl to myslím někdo z CSL! Pak sem si všimnul kus před letištěm modrejch trasírek a tak sem tam letěl.Zjistil sem,že masíruješ náš Il-2 a šel po tobě-to se ti točila vrtule o sto péro.Asi jsi mě zahlídl nebo jen přeletěl a šel si do zatáčky,já začal střílet a trefil tě.Jestli se ti zastavil motor sám nebo sem ti ho zastavil já,to nemůžu posoudit tak přesně,každopádně opět po útoku a zjištění zastavené vrtule jsem tě nechal a ty jsi šel na nouzák,kterej si zvládl.Tak nějak to bylo zase z mé strany,moje tvrzení mohu doložit trkem.Nemám zapotřebí si honit ego! Když si měl málo paliva,proč si se zajímal o šturma? A nemyslíš,že v té pozici sem tě taky teda v tom handikepu mohl rozstřílet na šrot?To by potom teprv byl sestřel i s efekty!
Howgh !!!
A za tím si stojím!!!
Nukera jsem zapálil já a hned potom mě došel benál(byl to z mé strany zcela vědomý risk abych odvrátil pozornost od kolegů kteří už byli na dně) a ty si proletěl kolem mě,přistával jsem do pole.To můžu potvrdit.Jinak dokuď mám alespoň deci benálu budu do komančů střílet
Ok,dík že sis všimnul
To je vpořádku,já taky.
Mě jen nakrklo,že mě tu někdo považuje za takovýho prevíta,to nemám ve svejch letech za potřebí.
Nejsem žádnej umělec,často dělám blbosti, na který pak doplatím ale nejsem hajz.........l.Prostě se to tak schmumelilo,no.
Lítám pro radost a ne proto,abych měl co vyprávět.
Nebude řádný flame,už končím.Oba jsme řekli,co jsme chtěli.
EDIT:15.55
Každej dobrej skutek musí být po zásluze potrestán!!!
Jen otevřeš hubu ,hned po ní dostaneš!!!
:sm19:
Upravil/a WT_JIGR dne 01-12-2005 15:58
Jakmile zapnete tlacitko pro nahravani tracku, jste sestrelovani tak dlouho, dokud to zase nevypnete. Pak jste opet sestrelovani,, ale uz vas to tak nesere.
Upravil/a 1stCL_SaBot dne 01-12-2005 16:52
57MH_Zvire napsal: Jedna sarkastická, nebrat vážně:
WT_Pedropan napsal:
... a v PC to taky nebude (P4-3,2, 1GB RAM, ATi X800XL 256MB...)....
Takovejch už jsem slyšel......
No jo, vážně to neberu, ale tak poraď. Kde je chyba?
môj tip: v ovladačoch.
Treba odinštalovať ovladače, ale aj ovladače k monitoru. A to tak aby ked reštartneš PC, ti napísalo po spusteni PC, že našlo nový hardvér. Ale ked bude ti chcieť znovu automaicky nainštalovať, treba ich nainštalovať z daného ovládača.
U mna sa to prejavilo viditelným zlepšením. Aj u brášku.
PS: pozor, je to na vlastné nebezpečie!! Som známa PC lama.
1stCL_SaBot napsal:
Jakmile zapnete tlacitko pro nahravani tracku, jste sestrelovani tak dlouho, dokud to zase nevypnete. Pak jste opet sestrelovani,, ale uz vas to tak nesere.
tak nejak proto ho zapinam jednou za uherskej rok
Pripadne: Kdyz se vam zrovna dari tak si zacnete sami sebe nahravat, okamzite se vam prestane darit do okamziku vypnuti nahravani.
Upravil/a 310_Ikar dne 01-12-2005 23:51
WT_JIGR napsal:
JJ,já to slyšel i viděl na vlastní oči
Jo, nevím, jestli jsi do toho kaňonu vedle zahučel schválně, nebo to tak vyšlo náhodou, ale každopádně to byla dobrá finta...nevěděl, jestli si mám začít nadávat, nebo smát...bylo to od tebe velmi vtipné! S!
To jsem nebyl já,to byl 310_OldFly,já startoval za ním,že pojedem spolu ,on ještě říkal,že bude kroužit a čekat na mě,pak se začal zaměstnávat čímsi jiným ale to už fakt nevím čím to bylo,já se k němu blížil a nejednou vidím,jak žuchl do toho kopce a začal sakrovat a prohlásil onu větu.Pak jsem už letěl sám,Sláva mě naváděl do čtverce ,kde bojoval,já tam přiletěl a stačil tě ještě rozkouřit a pak mě umřel internet a vykoplo mě to,tak sem šel k telce za ženou,jako hodnej manžílek:sm37:
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.