Není ten Hangar mod už obsažen v Unified Installer? Nějak se mi tam nic nového neobjevilo.
FlagPack jsem si tam dal dle návodu taky a nové vlajky nemohu najít?!
Lidi, proč proboha nečtete ReadMe???? U Hangar modu a flag modu nestačí jen kopíropvat "MODS", musíte editovat i soubor static.ini, který se nachází (disk, tam kde máte sturma):\Il-2 Sturmovik 1946\MODS\STD\com\maddox\il2\objects - ten musíte otevřít, zároveň otevřít ReadMe u toho downloadu (platí obecně pro všechny statické věci - baráky, hangáry, vojáci, vlajky, pevnosti...atd.), tj. u všech flag modů a hangar modu, jak jsem napsal, najít dané ReadMe, otevřít ho, označit vše od téhle čáry až dolů ===================
pro představu aspoň část z toho, co se má dát do static.ini, aby fungoval hangar mod:
//===========================================================================
[***]
Title Wooden_Plate
[buildings.Plate$Wood-Alveolus]
Title Wood-Alveolus
Mesh 3do/airfield/Sol-Bois/Wood-Alveolus/mono.sim
[buildings.Plate$Wood-Parking]
Title Wood-Parking
Mesh 3do/airfield/Sol-Bois/Wood-Parking/mono.sim
[buildings.Plate$Wood-taxiway]
Title Wood-taxiway
Mesh 3do/airfield/Sol-Bois/Wood-taxiway/mono.sim
[***]
Title MOD HANGAR 2
[buildings.House$Human_15H]
Title Human_15H
MeshLive 3do/Buildings/addobjects/Human_15/live.sim
MeshDead 3do/Buildings/addobjects/Human_15/dead.sim
AlignToLand 0
AddHeightLive 1.2
AddHeightDead 1.2
Body FuelSmall
Panzer 0.005
[buildings.House$Human_16H]
Title Human_16H
MeshLive 3do/Buildings/addobjects/Human_16/live.sim
MeshDead 3do/Buildings/addobjects/Human_16/dead.sim
AlignToLand 0
AddHeightLive 1.2
AddHeightDead 1.2
Body FuelSmall
Panzer 0.005
[buildings.House$Human_17H]
Title Human_17H
MeshLive 3do/Buildings/addobjects/Human_17/live.sim
MeshDead 3do/Buildings/addobjects/Human_17/dead.sim
AlignToLand 0
AddHeightLive 0.9
AddHeightDead 0.9
Body FuelSmall
Panzer 0.005
[buildings.House$Hangar_Ubleu]
Title Hangar_Ubleu
MeshLive 3do/Buildings/Airdrome/Hangar_Ubleu/live.sim
MeshDead 3do/Buildings/Airdrome/Hangar_Ubleu/dead.sim
Body RockBig
Panzer 0.18
[buildings.House$Hangar_Ubleu_W]
Title Hangar_Ubleu_W
MeshLive 3do/Buildings/Airdrome/Hangar_Ubleu_W/live.sim
MeshDead 3do/Buildings/Airdrome/Hangar_Ubleu_W/dead.sim
Body RockBig
Panzer 0.18
no nemůžu sem dát vše, to by se na stránku nevešlo už nic jinýho, ale zkrátka shora až úplně dolů vše označit a zkopírovat do static.ini, to samé se dělá u flag modů, infantry modu, fortifications atd, podle toho, co která kampaň vyžaduje. U lovců ponorek tedy jen Flag mody (nevím přesně které, ale radši všechny, nic se nestane) a Hangar MOD...
Ufff.
P.S.
A žádný z těchto MODů určitě není v Unified installeru. Nezbývá než doufat, že je tam šoupnou příště.
Upravil/a Cracken dne 26-01-2009 16:00
To co jsi napsal výše jsem pochopil v readme přečetl a udělal a přesto to tam nemám!!!
Dávám to tam přes JSMGE. Umím si to upravit , aby to šlo kam to má jít a taky se to tam objeví a přesto se mi nic nového neobjevilo. Např. ty vlajky by se v Kompletním editoru měli objevit, né?
Mno, já to tam mám natvrdo, to je možná ono. Nevím, nevím, jestli Generic Mod Enabler dokáže přepsat static.ini, ale asi ne. Budeš to muset asi udělat ručně. Nebo mě někdo opravte, jestli se pletu.
Už to jede. Chyba byla v tom, že static.ini jsem dal do Static AC místo do \Il-2 Sturmovik 1946\MODS\STD\com\maddox\il2\objects.
V readme to tak přesně jak jsi napsal není. Tak jsem to dal do souboru, který je "téměř" stejný.
Aby mi to šlo přes JSMGE původní static.ini jsem zkopíroval a do něj přidal potřebné doplňky. Tím se po aktivaci celej změní a už to funguje jak má (včetně vlajek).
Výhoda je v tom, když potřebuju čistý IL tak ho vždy lehce mám.
A když mi skolabuje PC (už se mi to mockrát stalo) tak vím co jsem tam chtěl mít.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.