November 25 2024 09:17:56
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 13

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
Mapa Slovenska pro vytištění?
313_Pycko
kludne to hod niekam na share server

www.ekkor.sk
kirsha
Takže uloženo na http://leteckapos.../382591087 64MB velká bitmapa, vyrobil jsem to ještě jednou, větší a lepší. Bylo toho na 30 screen shotů :-), tak snad to bude mít použitelnou kvalitu.

310_cibule
Skvělá práce, kirsho. Díky moc.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Indy
Velmi dobre, vdaka.
Letka_13/Indy

311_Rampa
určitě si s tím dal ten člověk práci Úsměv Good work

leč, napadla mě jedna možnost, nevím jeslti ji někdo promyslel.

Někde doma vyhrabat ošoupanou zažloutlou (pro dodání autetičnosti) mapu slovenska (popř. koupit za pár korun v turistickém centru) a namalovat si přes ní čáry sektoru, nebylo by to jednodušší/levnější/rychlejší ?

Indy
Dalo by sa, ale nebudes tam mat dobove nazvy miest a dedin (1944), cestna a zeleznicna siet bude sucasna a preto zavadzajuca co sa tyka orientacie a budu ta mylit v case vojny neexistujuce vodne priehrady.

Pri nastaveni fullreal bez akychkolvek ikon na mape sa nad takym Slovenskym rudohorim lahko stratim aj ja. Aj s mapou Mrknutí A to sme tie kopce poniektori osobne modelovali.
Letka_13/Indy

311_Rampa
pravda pravda, byl to jen nápad Úsměv

kirsha
protože mi to včera tak šlo Mrknutí, tak tady http://leteckapos.../213591983 je pdf pro tisk 1:250 000 (teda esli jsem to měřítko dobře spočítal). Volně k použití, pokud to stáhnete a uložíte někam na trvalejší server (na letecké poště to zmizí za 30 dní) a hodíte sem odkaz pro ostatní, tak jenom dobře.

Indy
Super !
Letka_13/Indy

Jimik
Díky. Mrknutí

310_cibule
Podruhé moc díky.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Tajpan
dakujem .Mrknutí

Hoper
ač mapy nepotřebuiji (zabloudím bez nich i s nima), tak i já díky :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

310_cibule
První polet podle papírové mapy. Spiš, Levoča, Pěniny, Slovenský ráj...

Nádhera.

P.S. Nemá někdo zbytečnou bé pětsetřicetčtyřku a eš třistadvacetosmičku? Vyměním za dva zánovní mustangy.

kirsha
Taky díky, cibulemu za ověření mojí práce. Aspoň vím, že první pokus dopadl použitelně Mrknutí

310_cibule
Hele, nemáte někdo po ruce link na to pédeefko se slovenskými objekty? Měl jsem to vytištěné, ale kamsi jsem to založil. Díky předem.

A jen tak mimochodem: včera jsem chvíli hledal Spišský hrad (kolem Spišské Nové vsi). Ale bezvýsledně. Je tam někde? A kde, kterým směrem?

kirsha
To bylo první, co jsem se pokoušel najít, je to pár km na východ od Levoče http://www.nizket.../spis.html, takže kousek za východním okrajem mapy. Škoda.

310_cibule
Aha, takže hledám marně Smutný

Stejně dík.

Indy
310_cibule napsal:
Hele, nemáte někdo po ruce link na to pédeefko se slovenskými objekty? Měl jsem to vytištěné, ale kamsi jsem to založil. Díky předem...

http://www.letka1...seeing.pdf
http://www.letka1...dustry.pdf
Letka_13/Indy

310_cibule
Díky, Indy. Tisknu.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,040,802 návštěv