November 24 2024 04:37:02
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Vánoční WingsClub
1stCL_Novotny
Už je to tu zas. Děte už s tím do háje!Naštvaný Jak malí klucí.:rol:

Opitze
ja u jednoho stolu s Vogonem sedet nebudu. jako nezlobte se na me, ale pit pivo budu vzdycky jenom s lidma, kterych si nejak vazim a s kteryma si mam i neco rict. nerikam to proto, ze bych se bal rozslapnuti bryli... tohle mi stres nevyvolava, spis si rikam, co ze to je Vogon za silence, ze ma furt zaludek na to, delat ze se vlastne nic nestalo a ze je nas nejvetsi kamarad... takze pratele, koledy si zazpivejte beze me.

Válka a korupce se nedá oddělit.

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

312_HeRa
Novotnas a Cibule maj pravdu. Nejednalo se sice o Monkeyho, ale ted uz je to jedno. S tim se musim vyporadat sam. :no:

Nechtel jsem zde rozpoutavat zadny flame o xxxxx ..to mi verte.
Myslim, ze me vsichni znate jako cloveka veseleho a usmevaveho. A v tom chci pokracovat. Ale i ja mam sve svedomi a urcite chovani mi vadi. Proste jsem jako zakladatel vlakna po urcitych indiciich zacal premyslet. Asi moc rychle.

To ze jsem to na Cibulovu vyzvu rychle smazal si nevycitam. Bylo to podano s horkou hlavou. A at si myslim, co si myslim, nemel jsem to delat.

Takze zadam Monkeyho, aby svuj prispevek stahnul, ci velmi pozmenil a budu te cekat v hospode. Jsi pro mne dobry clovek a velmi rad te uvidim.....ovsem jako po kazde :sm42: To, ze tam bude nekdo, kdo se ti nelibi, to strc za hlavu. Bude tam spousta jinych lidi, ktere rad uvidis, stejne jako oni uvidi radi tebe.

To same muzu vzkazat xxxxx.

Po precteni tohoto vyplodu, kdy jen HeRa stal u zrodu,
zapomente na ty sramy, ja si tedka lizu rany.
Fucida ci jiny "Te"(4), smaze, kdy uzna co za vhodne.

Dekuji vsem za pochopeni......Sladkou noc.

PS:Aby jste ji meli sladsi,PMka vam nepostnu radsi :sighw:

312raf.com
310_cibule
Monkey, už je to zařízený. Od vchodu po pravý straně budou dva stoly. Ty budeš sedět u toho levýho, všichni, který nemáš rád u toho pravýho. Já bych si z dovolením sedl mezi vás, fakt bych vás před Vánoci všechny rád viděl. A popřál vám hezký svátky.

Jirka
No tak fajn. Takže po pár OT proti pravidlům webu už víme kdo je šílenec, kdo s kým bude sedět a kdo nebude zpívat koledy. ÚsměvÚsměvÚsměv Takže teď by stálo zato se dohodnout kdy to bude. Cibule, ty jako nejdospělejší, co navrhuješ ?
Upravil/a Jirka dne 29-11-2005 07:54

313_Gryzlov
313_cibule napsal:
Monkey, už je to zařízený. Od vchodu po pravý straně budou dva stoly. Ty budeš sedět u toho levýho, všichni, který nemáš rád u toho pravýho. Já bych si z dovolením sedl mezi vás, fakt bych vás před Vánoci všechny rád viděl. A popřál vám hezký svátky.

Připojuji se k názoru Cibule. Také bych rád všechny viděl :yes:

Opitze
Ja bych te taky rad videl Cibule, ale jak jsem rekl. I ostatni bych rad videl, je to vzdycky skvele posezeni, ale jak jsem rekl, do hospody nastesti nemusim chodit, ale pouze muzu a spolupijaky si vybiram. Neni to nic proti vam, nechci tady vyvolavat zadny flejm, jen jsem oznamil, ze svou ucast rusim a duvod je opravdu pouze jediny - pritomnost Vogona. Tak se na me nezlobte, uzijte si to hezky beze mne.

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

Opitze
jinak moje prispevky muzes klidne HeRo smazat sam a smaz me i z toho seznamu ucastniku. Diky.

Jirka
Je to škoda Monkey, protože jsme si to všechno mohli vyříkat v klidu u piva a zapít panákem něčeho dobrého. Klidně na můj účet. Koneckonců jsme toho piva spolu už vypili hodně tak proč v tom nepokračovat.

Ku.va už se na tu rozšlápnutou bábovičku a vysypaný pískoviště vy.er. Chováš se jako kdybych ti přinejmenším vyvraždil celou rodinu.

310_McMarty
Panove Monkey a Jirko EAF310, sice nevim co mezi vami bylo, ale chybovat je lidske, tak si nasypete na hlavu pisek a date si panaka, treba si o starych "krivdach" popovidate a jiste to budete brat jiz s nadhledem. Monkey, byl bych rad, kdyby jsi tam byl take, tak prestan delat "zagorku" a urcite prijd. Nenech se premlouvat. Je to sice vase volba, ale jsme jak doufam dospeli lide, kteri problemy resi a treba i vyresi. Tot muj nazor.

Kazdopadne se tesim na vsechny at jsou "blue" nebo "red".

Salute!

MK_Paja
313_McMarty napsal:
Panove Monkey a Jirko EAF310, sice nevim co mezi vami bylo, ale chybovat je lidske,..

Myslím, že tahle jednoduchá fráze nejde použít vždy a za všech okolností. Já třeba mojí bejvalý tchýni nikdy neodpustím ! ..., a stavte se třeba na hlavu :sm41:

1stCL_Jamamoto
Chybka...viz dole
Upravil/a 1stCL_Jamamoto dne 29-11-2005 09:58

1stCL_Jamamoto
Další chybka...tak do třetice...
Upravil/a 1stCL_Jamamoto dne 29-11-2005 10:00

1stCL_Jamamoto
Ale chlapi, taky vás rád uvidím...ať je to Pavel, nebo Jirka, červenej, nebo modrej...jsme přece piloti, tak se nechovejme jako malí haranti, kteří se hádají, kdo s kým bude, nebo nebude sedět v lavici...vánoční posezení je prima nápad...tak si to přece nezkazíme...ne?:jamamoto:

310_Ikar
Tak treba ja: Nema rad nikoho, nikdo memam rad me a stejne tam (do) Wingsu vlezu. Dokonce jsem musel snest nechutnou spolecnost jednoho nejmenovaneho velitele jedne nejmenovane lsq. (presneji JG) na ceste do Frydku. Takze, Cibule, Hero pro me prosim stul nekde v rohu at se nemusim s Vama votravovat jeste vo vanove kua!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No a ted vazne borci, ja jsem znamej cholerik, to mi ale nebrani v tom abych mel neustaly nadhled a proto mam rad vsechny do kterejch strilim dokonce i ty co strilej do me :-D dyt to jsou fakt vanoce , tak to prekousnete prijdte a po vanocich se zase poradne naprdnete az do pristich vanoc ;-) znate to: ozer blizniho sveho, pomazli bliznou svou...
tak co ??? kdy uz jindy ????:mad::no::sm32::mad::sm28:Zamračený:sm17:Zamračený:sm17::bigrazz::sm40::sm36::sm35::sm36::sm34::sm36::sm42::sm42:
mimochodem je to OT ale tohle mi nekoho pripomina::sm8:
Upravil/a 310_Ikar dne 29-11-2005 10:17

www.310raf.com
310_cibule
Takže, setkání bude v pátek 9. prosince od 19. hodin. Já se postarám, aby byla rezervace. HeRo, zařiď to Úsměv

Přijít může, kdo chce (teda kromě Ikara, toho fakt nikdo nemusí).

Berte to, prosím, jako HeRovo a moje pozvání na předvánoční besídku. Moc rádi bychom si s Vámi všemi dali panáka. V nejhorším si ho i sami zaplatíme.

P.S. Pajo, a co tý současný? Tý jo?

edit: gramatika
Upravil/a 310_cibule dne 29-11-2005 10:47

AH_Cutora
Mozna dorazim taky. Neni to zcela jiste, mozna budu muset byt mimo Prahu, jeste nevim.

Jirka
Cibule, pošuň to o hoďku dřív. Mysli na Nymburk. To by bylo fakt jen na otočku.

MK_Paja
313_cibule napsal:

P.S. Pajo, a co tý současný? Tý jo?

Ta docela ujde, a kromě toho má pěknou dceru Šklebící se

310_cibule
Probleme peu important. Čili žádný problém. Mám odzkoušeno, že irskou dokážu pít cca. šest hodin v kuse. Tak to akorát vychází.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,031,843 návštěv