Tak se musim hooodne poupravit, neb rozdil v BD tracku mezi SoundBlasterLive nastavenim a nastavenim no sound (pri plne HW akceleraci zvuku) je 4 FPS (48 vs. 52). Stahnuti HW akcelerace o jeden stupen nema na rychlost temer zadny vliv. Mereno na AMD 3500+ s NForce 3 chipsetem a SoundBlaster Audigy 2 ZS (ovladace 5.12.0001.1100).
Timto se omlouvam za zavadejici informaci. :sm19:
paja_cz napsal:
Dyť, ty zvuky bez HW akcelerace musí bejt znatelně horší :confused:, to si rovnou pusťte ILa s PC speakerem :sm19: :sm19: :sm19:
Já jsem přešel na zvuky bez EAX, abych slyšel motory ostatních letounů. Asi jsem byl už jediný, kdo tento cheat neměl.
Uvažuji o dalším cheatu - vypnout si FF. Nicméně k tomu asi pěkně dlouho nedojde.
ja mam tedy audig 2 plat pro a pouzivam max nastaveni zvuku v configu a slysim snad aji prdet kravy a to je nevidim. oproti live zvukovkam se stejnym nastavenim-prej to co ja, neslysi. jedna se o zvuky strelby v okoli a taky motoru, je tezky ten objekt najit, ale podle ohniska zvuku to jde.
Ted jsem si teprve vsiml tohoto vlakna, tak musim prispet troskou do mlyna. No ja jsem presvedcen ze Jaky maji vliv na FPS naprosto stejny jako jakakoliv jina letadla!
Upravil/a 310_Ikar dne 29-11-2005 16:08
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.