December 22 2024 06:53:00
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 10

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
AA a škubání
clone9cz
ze by nastal cas prodat moji starickou 7900gtx, na ktery litam v 1920x1200 ? Šklebící se

http://www.wwii-illusion.net
606_Temp
Zdenku, jeste me napada, jestli nahodou nemas saitek profiler, bo ten dela kolikrat podobne veci, kdyz se mu zachce (viz tema o saiteku)
Jinak catalist control centrum zkus nepouziat a stahni si atitraytools (zadej tohle do googlu, najdi nejnovejsi verzi, stahni, odinstaluj catalisty a nainstaluj ATT.
Clone jenze tvoje 7900GTX nestala v dobe sveho vydani pod 2000 korun... HD 3650 je lowend, ikdyz tohle asi nebude vykonem, ale nejakym bincem v PC.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
ZVP Zdenek
hoši, vůbec nic nepomohlo, nezbyde než to nechat tak, vypnout AA a šetřit na nvidii...vím že tato karta je lowend ale v životě by mě nenapadlo že neutáhne ani 2 x AA...imho za to ale karta nemůže.........

606_Temp
to je nesmysl. 4AA musi utahnout. Zkus starsi ovladac treba a predtim odinstaluj vsechny stare a projed to drivercleaner-em. Co jsem se dival, tak ta tvoje katŕta je v podstate to stejne, co moje HD 3850 a na te mi jede AA8x.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

ZVP Zdenek
jenže to jsem už zkusil....nejstarší ovladč co mám je 8.1, potom 8.4 a pak 8.10...taky ovl. chipsetu jsem menil.....přeinstalil win na formatovany hd, a zkoušel bez SST, freetrack, antivir....
Upravil/a ZVP Zdenek dne 22-10-2008 18:58

LesniHU
606_Tempik napsal:
to je nesmysl. 4AA musi utahnout. Zkus starsi ovladac treba a predtim odinstaluj vsechny stare a projed to drivercleaner-em. Co jsem se dival, tak ta tvoje katŕta je v podstate to stejne, co moje HD 3850 a na te mi jede AA8x.
No to zdaleka neni, ma trikrat mensi fillrate. Ale rozdil vykonu by se tu neprojevoval poskubavanim, ale malym fps.

Problem muze byt kdekoliv, zacal bych nastavenim zvuku, kde bych vsechno pozakazoval, pak hledal nejake svinstvo bezici na pozadi (spyware ci antivir), sledoval procesy v task manageru a tak.

clone9cz
jedna z pricin muze byt i plnej disk, ale to by predpokladam moderni OS uzivateli oznamil

http://www.wwii-illusion.net
606_Temp
Tak jeste jestli je moznost zkusit tu grafiku v nejakem jinem PC se sturmem.

LesniHu - ja si ji poplet s HD 4670. Ted koukam na ceny tech HD 4650 a koukam ze ty dva litry jsem prepalil skoro dvojnasobne, pak me ten vykon uz tolik neprekvapuje.

WT_Schmouddle
Me to dela taky a ja jsem to vyresil tak ze se po narozeni rozhlidnu dokola, jako kdyz na care predbezneho vzletu konrtroluju volny pohyb ovladacich prvku...a problem neni.Šklebící se
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
ZVP Zdenek
Ještě taková malá úvaha - MB má chipset NVidia 520 a v manuálu jsem se dočetl že PCIe sběrnice je verze 1. GK HD3650 je PCIe 2.0 a je zpětně kompatibilní s 1.0 nicméně, nemůže zakopaný pes vězet právě v tom ( úzké hrdlo ) ?? Vím že PCIe 2.0 je snad 2x rychlejší než 1.0 i když obojí má napsáno PCIe 16x (bez ohledu na to jestli je to 1.0 nebo 2.0) ale nedokážu posoudit jak moc se to projeví.....

XXX_Dazz
V případě, že by to bylo sběrnicí měl by jsi i nízké FPS, pokud ti to škube máš skutečně v danou chvíli FPS 50, tak chyba nebude zřejmě v grafice.
Škube ti to pořád stejně i když nastoupáš třeba do 4 km ?

ZVP Zdenek
jj, nezávisí to na výšce, zavisí to jen na AA...čím víc AA, tím čatěji škube.... jo a díval jsem se a zdá se mi že obraz nezamrzne ( jako při lagu ) ale vysloveně sebou prudce trhne... třeba při výkrutu udělám řekněme plynulý obrat kolem podélné osy o 80 st a zbývajících 10 st. ( do čistého nožového letu ) to udělá skokově.....

Rufu
Zdenku už se tě někdo zeptal na jaký rozlišení to s tou low end grafikou lítáš?A máš adaptive aliasing vypnut a AI také?A kolik máš daný anizotropní vyhlazování?

ZVP Zdenek
1280x1024, zkoušel jsem i 1024x768. Adaptive AA vypnut, zkoušeno i zapnout, AI taktéž, AF - zkoušeno 0, 2,4 ....btw. NFS Carbon 1280x1024 - AA, AF - 4x, střední detaily - no problem Úsměv plynulé, hladké Úsměv))) upřímně, teď mě už spíš zajímá jestli vzít 9600GT nebo 9800GT.......

Tomik
Ještě zkus zakázat ATI Catalyst A.I. (jestli už ho nemáš zakázané..).

-MOR-Neo
ZVP Zdenek napsal:
1280x1024, zkoušel jsem i 1024x768. Adaptive AA vypnut, zkoušeno i zapnout, AI taktéž, AF - zkoušeno 0, 2,4 ....btw. NFS Carbon 1280x1024 - AA, AF - 4x, střední detaily - no problem Úsměv plynulé, hladké Úsměv))) upřímně, teď mě už spíš zajímá jestli vzít 9600GT nebo 9800GT.......

No to se snad ani nemusíš ptát kterou ne? Úsměv

www.btkclan.cz
606_Temp
v tom chipsetu muze byt samozrejme zakopany pes. Proto jsem navrhoval zkusit tu kartu s ilem u nekoho jineho. Ale zas ze to dela jen u sturma je divne.
Nicmene se tu rodi dalsi clovek, ktery si koupil grafiku od ati za 13 stovek, pak si koupi nVidii za 3 litry a bude vsude tvrdit, ze je nVidia lepsi (uz tu par takovych bohuzel je) Šklebící se

Rufu
Vyjímečně s tebou Tempíku souhlasím.Smutný

ZVP Zdenek
to nemohu posoudit, která je lepší, poslední nvidia kterou jsem měl je 5200 fx - a ta je podstatně horší než HD3650......se šturmem mám zkušenosti s kartami FX 5200, ati X1650 a HD3650...... kdybych si znovu koupil ATI, po zkušenostech s jejich výkonem v této hře tak to bych musel být vážně pako.... ale jak jsem psal výš chyba není na straně ATI ale na straně Olega... proto o ATI už ani neuvažuji, pokud uvažuji o něčem lepším......nemyslím si že jedno je lepší než druhé, to opravdu neumím posoudit, ale jeví se mi že Olegova arkáda požírá výkon ATI karet mnohem efektivněji než nvidií........

XXX_Dazz
ZVP Zdenek napsal:

Já jedu Nv9600GT na AA4x, AF16x a pohoda a svižně šlape i s AA8x, AF16x. Troufám si říct, že na ila by celkem v pohodě stačila i Nv9600GSO, která je tak o 500kč níže než GT.

Ještě dej bacha jestli to není opravdu v něčem jiném. Pokud máš vysoké fps a pořád cuká mohlo by to být ještě v pamětech. Můžeš zkusit mrknout na časování, jestli ti deska nenastavuje automaticky nějaký nesmysl.
Upravil/a XXX_Dazz dne 23-10-2008 18:55

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

36,120,443 návštěv