November 22 2024 12:45:37
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 1
CSW_Rannisokol

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
Mod mapy - diskuze, problémy všechno kolem
SVK_Mechan
Prosím nestyďte je sem ( pokud možno s návodem-pro mne)Smutný poskytnout
Upravil/a SVK_Mechan dne 29-12-2008 19:43

Enjoyr
310_cibule napsal:
Enjoyre, nemáš už Slovinsko (Final Version) v QMB? Že bys mi třeba zase někam hodil potřebné soubory Mrknutí

Šklebící se co bych pro tebe neudělal , napiš odkud bys chtěl startovat a do zítra se pokusím Zamračený
V noci budu nahrávat patche na M4T , tak snad někdy k ránu chvilka vyjde...
Upravil/a Enjoyr dne 29-12-2008 20:44

www.enjoyr-page.cz
310_cibule
To je jedno, třeba z Lublaně nebo Mariboru. Dík předem.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

310_cibule
Hele, tohle mi napsal (poslal) ZUTI, tvůrce slovinské mapy.

http://allaircraf...c&start=60

V čem otevřu soubor TGA
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

paorel
V nějakém prohlížeči obrázků (IrfanView třeba).

Enjoyr
310_cibule napsal:
Hele, tohle mi napsal (poslal) ZUTI, tvůrce slovinské mapy.

http://allaircraf...c&start=60

V čem otevřu soubor TGA

...tak..a AAA má zrovinka výpadek... Smutný
hm... problém s DNS...píšou na SimHQ....a taky se tu píše o nové verzi 1.2 Slovenia Map Úsměv
Upravil/a Enjoyr dne 30-12-2008 02:36

www.enjoyr-page.cz
310_cibule
Jj, mám už verzi 1.2. Je skvělá v Perfect Modu, ale ten mi má 256 MB karta moc netáhne Naštvaný

V čem otevřu ten soubor TGA?
Upravil/a 310_cibule dne 30-12-2008 09:54

Enjoyr
310_cibule napsal:
Jj, mám už verzi 1.2. Je skvělá v Perfect Modu, ale ten mi má 256 MB karta moc netáhne Naštvaný

V čem otevřu ten soubor TGA?

Úsměv, jak psal Paorel - v některém prohlížeči obrázků, např.: IrfanView,602 Photo,ACDSee,nebo třeba ve Photoshopu - ve všech vyzkoušeno.
Já verzi 1.2 Slovinska ještě nemám,takže QMB bude muset ještě počkat Smutný

www.enjoyr-page.cz
310_cibule
Jéééé, já toho paptáka přehlédl. Sry. Díky moc, paorle.

ZUTI mi poslal TGA soubor mapy Slovinska. Tak chci vidět, jestli se to alespoň vzdáleně blíží tištitelné mapě, kterou udělal ???? (sakra, já už si taky nic nepamatuju) v případě Slovenska.

Enjoyr
Úsměv ..udělal Kirsha Mrknutí

www.enjoyr-page.cz
310_cibule
Tady máš to Slovinsko. Verzi 1.2

http://web.iol.cz...a_v1_2.exe

310_cibule
A tady ten TGA soubor

http://web.iol.cz...ia_Big.rar
Upravil/a 310_cibule dne 30-12-2008 11:46

310_cibule
A řekni mi, kterou tu 9800 budeš kupovat, protože já chci taky Slovinsko a Slovensko v Perfect Modu. A hned.

310_cibule
Kirsho,

mám velkou prosbu. Rozřezal bys to do pédéef jako posledně (tentokrát už se to nemusí snímat z FMB, je to celé pohromadě, stačí nazvětšovat, velikost vyhovuje)? Udělal bych to, ale nevím jak. Díky.
Upravil/a 310_cibule dne 30-12-2008 11:58

Hoper
310_cibule napsal:
A řekni mi, kterou tu 9800 budeš kupovat, protože já chci taky Slovinsko a Slovensko v Perfect Modu. A hned.

a víš, že někteří lítají na perfect modu a někteří na ještě lepším perfect modu ?
(pravda, jsou i tací, co pro jistotu létají na "normal", ale to je již jiná pohádka Úsměv )

a všimli jste si, jak už několikrát Cibulka postnul link na jím někde uložený soubor ? už je to velkej kluk... Úsměv)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

310_cibule
Jo, už mi rostou i chlupy na ohanbí Cool

Jak jako lepší a ještě lepší perfect mod? To chci, to musím mít... Sem s tím.

1stCL_Fucida
Hoper má asi na mysli "LandGeom=3" a "Forrest=3", nebo tak nějak. Nastavit to myslím můžeš pouze v conf.ini. Standardně jsou tam ty hodnoty myslím na dvojce.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

310_cibule
No, tak to už by se mi moje dvěstěpadesátšestka asi úplně zastavila ;-)

Enjoyr
310_cibule napsal:
A tady ten TGA soubor

http://web.iol.cz...ia_Big.rar

thx za obé - mapu i mapu Mrknutí

www.enjoyr-page.cz
Hoper
310_cibule napsal:
...
Jak jako lepší a ještě lepší perfect mod? To chci, to musím mít... Sem s tím.

já věděl, že se chytneš :))
řekl bych, že water na 4, forest na ?3? a pod z normálního menu nedostaneš
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,015,542 návštěv