310_cibule napsal:
Hele, Hopere, a ty máš i stick CH?
Že píšeš, že máš funkce našiftovaný. Ale to jde, jen když máš stick stejný joy, ne?
Jinak je můžeš jen vrazit do těch tří modů. Mám pravdu?
nerozumím části "máš stick stejný joy"
šiftový tlč mám na joyi a šiftovou fci používám na plynovce - prostě spolu komunikují ...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
položím ti několik rychlých a přesně formulovaných otázek a pokud se ti je podaří alespoň přibližně zodpovědět, mohl by přinejmenším jeden z nás dvou tušit, o čem je řeč:
1) Máš na joyi defaultní tlačítko Shift či jen namapovanou klávesnici?
2) Používáš v CHCtlMgr zašktnutnutí políčka Shift či toliko napíšeš do příkazového řádku např Shift+m a pak jej přiřadíš nějaké akci přímo v ilovi?
3) Či mačkáš namapované tlačítko Shift na joyi s (neshiftovaným) příslušným tlačítkem na páce a tuto kombinaci máš opět přiřazenou přímo na joyi?
Moc o tom nepřemýšlej a odpověz. Potřebuji pokud možno přesné informace ;-)
Tvoje sakura.
Upravil/a 310_cibule dne 09-12-2008 09:41
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
na joyi mám jako šiftové tlč tuším dokonce defaultně definované tlč - to, kterým se přepínají banky (mám FighterSticka)
čiliž šiftové od CH ne od klávesnice
pomocí tohoto šiftového tlačítka např vysunuji podvozek u išaka -
na "normálním" tlačítku mám vysunutí podvozku (s hákem) - G + (Ctrl H)
se šiftovým mám vysunutí podvozku u išaka (klávesnicový Shift G asi 36x za sebou)
už rozumíš ? :))
přece mrkni do mého profilu, tam je to u toho "palcovýho" 4polohovýho tlačítka na plynovce krásně vidět...
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
No, vidíš, jak si šikovný. Z pochopení psaného textu ti píšu lepší dvojku.
A ještě jednou: používáš CHCtlMgr zašktnutnutí políčka Shift?
Jdu teď do Vojenského muzea na předváděčku dokumentu Křídla nad Sinají. Po obědě ti napíšu, jaké to bylo.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
máš s sebou kameru ? nebo aspoň mikrofon s nahráváním ?
Nemáte prosím někdo konfigurační soft pro CH Plynovku na gameport? Myslím se to konfigurovalo ještě pod DOSem. Ten nový soft mi s pákou nechodí a nemám si jak přeprogramovat tlačítka.
Díky za pomoc a odkaz na software s drivery pro CH gameport zařízení. Sice neumožňuje programování mého CH Throttle (ne CH Pro), ale alespoň jej správně detekuje ve Win XP:
http://www.softplatz.com/Info/CH-Products.html
Upravil/a Letecz dne 19-02-2009 13:51
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.