November 23 2024 16:46:05
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
Kanal 1940 beta verzia - Download
313_Paegas
...nevíte někdo kdy bude dostupný update pro server? Myslím 4.09. Nebu už snad někde je?

Glad69
Kuwa..dneska jsem si tu mapu zalital a je to parada!!!
Pri prvnim pristani v Hawkinge jsem si vzpomnel na hlasku z filmu BOB: To naucis i opice litat lipÚsměv.
Uz se nemuzu dockat te mapy 1:1...To bude teprv necoMrknutí.
Este by mohli udelat BF 109 E-1(edit:kua uz to vidim, jak se nas modri snazi upizlat 4ma MG 17Cool) a E-3 a BOB jak vysita je tadyÚsměv
Upravil/a Glad69 dne 11-10-2008 16:30

http://www.cockneyrejects.net
Hoper
to by byl pak pro Olega tak trošku plůsel, né ?
a v konečném případku i pak pro nás - on nebude mít love za prvního BoBka, tudíž nebude na přídavky...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Glad69
Hoper napsal:
to by byl pak pro Olega tak trošku plůsel, né ?
a v konečném případku i pak pro nás - on nebude mít love za prvního BoBka, tudíž nebude na přídavky...

Ja myslim, ze zas tak zhavy to nebude. Pokrok nezastavis a pokud BoB bude vyrazne kvalitnejsi, tak si to stejne koupime. Ja to treba beru jako takovy predkrm v cekani na BoB(doufam, ze ale na hlavni chod nebudu muset cekat dalsich X let).

Tajpan
FK_Ziza napsal:
já jsem nainstaloval a ve FMB naloudím mapu dám si tam letadla atd. a když dám fly tak se nic nestaneSmutný a fmb ani nejde vypnout, už nevím co s tím radu pls. děkujiCool

provizorne a optimálne riešenie.
1.odinštalovať komplet Il2 a zmazať všetko (User a config si pre istotu zálohujte)
2. nainštalovať IL2 -addon 1946
3. nainštalovať AAA -comunity patch 1.0 (1GB!!!)
4. nainštalovať Canal -map

k FMB, záleží na výkonnosti tvojho PC. mám výkonnu mašinu, ale i tak mám pri načítavaní mapy alebo spusťaní misie niekolko sekundové oneskorenie.

Glad69
Mam malicky problem-pri externich pohledech na betonovych letistich(zatim jsem zkousel Biggin a Kenley) se mi trepou textury toho betonoveho povrchu. Dela vam to nekomu taky, nebo to muze byt ovladacem GK?

magot
Glad69 napsal:
Mam malicky problem-pri externich pohledech na betonovych letistich(zatim jsem zkousel Biggin a Kenley) se mi trepou textury toho betonoveho povrchu. Dela vam to nekomu taky, nebo to muze byt ovladacem GK?

zkus si tam hodit jiný textury a uvidíš Mrknutí

Tajpan
Glad69 napsal:

skus http://vwings.net...?page_id=4

Lekk
Jinak Tajpy díkes..mapa je již aktivní a plně poslušnáMrknutí...je užasná, aje bohužel malá..z doveru vidím druhý břeh hnedka po startu..ale to je minoritka proti tomu co nám nabízí za možnosti...a propo byly byste hodně naštvaný dát si Noční stíhání (Target ROMA) nad Kanálem a zalítat si tak Target Londýn?Šklebící se

Glad69
VGR_Lekk napsal:
Jinak Tajpy díkes..mapa je již aktivní a plně poslušnáMrknutí...je užasná, aje bohužel malá..z doveru vidím druhý břeh hnedka po startu..ale to je minoritka proti tomu co nám nabízí za možnosti...a propo byly byste hodně naštvaný dát si Noční stíhání (Target ROMA) nad Kanálem a zalítat si tak Target Londýn?Šklebící se

Cekal jsem kdy to prijdeMrknutí

Tajpan
VGR_Lekk napsal:

ano. Lekku je malá, poškodíš befko a ono sa v pohode dotiahne späť domov.
Ale to by možno opraviť (ale ak by sa lietalo hardcore a nie krutič suboje) ak by sa lietalo nad Anglicko u Normandie. to už by mohlo byť naozaj ťažké.
otestujem, uvidíme. Úsměv

Tajpan
1stCL_Fucida napsal:
Uch, tak v tom případě bych tě Tajpane ještě požádal, abys potvrdil či vyvrátil tu poznámku od LesnihoHU.

neviem ako. Úsměv
tak som len testoval mosty, a šli v pohode zničiť ako v Olegovom IL2 aj s 50kg bombami. takže smôr by som privítal, ak by to nešlo, ako šlo. Mrknutí
Bombardovanie letiska, stojánok, radarov, nič vzlášneho.
BTW: neviem , to je podla mna záležitost rôznych "un-un-unoficial modov", ktoré sa neoficiálne robia a používaju, a maju prívlastok "real". Ale to je na OT. Mrknutí

Pavel K
Dvě momentky z Hornchurchu, na obzoru je vidět Londýn. Pro rejpaly - já vím že písmena by měly být šedá a 310 peruť asi žádné I ve stavu neměla a kokarda pod kabinou by měla být u 312. Koho by zajímala česká vlajka - bude jako doplnění Flagpacku3 na AAA nebo v balíku počeštění. Skin je moje úprava skinu z balíku skinů od Enjoye a taky ho přidám do češtiny.

[img]http://inlinethumb27.webshots.com/43354/2777737710104062867S600x600Q85.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]http://inlinethumb09.webshots.com/34888/2089746020104062867S600x600Q85.jpg[/img] is not a valid Image.

310_Obluda
Pavel K napsal:
....310 peruť asi žádné I ve stavu neměla......

Na to bacha !!! NN-I = 310_Ikar .... Naštvaný Šklebící se

magot
finální verze se blíží doufám že bude lepší ,nicméně 1:1 to asi nebude ...

Tajpan
stiahneme, otestujeme, pokecáme. Úsměv

311_Rampa
mno, tak jsem projel to vlákno a za sebe můžu říct, že mi víc vyhovuje ta beta. Jako je sice super, že tam bude vetší Londýn, ale abych měl londýn placku, na kterou je natažená textura/fotka Londýna z ptačí perspektivi... ne děkuji...

Panek
Rampo, ale jak jinak chceš udělat velký Londýn v IL2? Na virt. nebi létaj různé stroje (myslím tím počítače). A někteří mají takový stroj, že kdyby se dostali nad velký Londýn s baráčkama, tak z toho mají komix a pakety o pozici jejich letadla ti budou posílat telegramem.

311_Tank
Kdyby se udelaly objekty pro celi bloky domu (jedna krabice znazornuje vic baraku v rade) tak by to slo.

311_Rampa
Panek napsal:
Rampo, ale jak jinak chceš udělat velký Londýn v IL2? Na virt. nebi létaj různé stroje (myslím tím počítače). A někteří mají takový stroj, že kdyby se dostali nad velký Londýn s baráčkama, tak z toho mají komix a pakety o pozici jejich letadla ti budou posílat telegramem.

panku, ja mam taky strasnej pocitac... 2ghz, 512 ram , ale radeji budu mít maly londyn s barackama a towerem, nez mit obrovskej Londyn jako texturu na zemi...to je holt jen muj nazor.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,027,463 návštěv