606_Tempik napsal:
heh a o kolik to toho sturma urychli, kdyz ma clovek takhle vytunenou instalaci? Nebo je to jen pro lepsi pocit?
tedy by bylo treba vedet, z jake konfigurace soucasne vychazis
pokud mas jeden disk, 3 roky dohanis system k silenstvi odinstalovanim a nainstalovanim kdeceho a IL-2 si instaloval jako posledni, tak byc mel videt radikalni zlepseni
vlastne ono by stacilo pouzit nejaky inteligentni nastroj, ktery dovede seradit vhodne soubory za sebou na disk podle jejich uziti, ale proc to honit softwarem, kdyz se to da udelat konfiguraci uz na zacatku
Clone, prosííím, nějak polopaticky, je mi 43,83 let a nejsem počítačový technik
Prostě jsem někde slyšel že je lépe mít swap file na jiném disku než systém, pro urychlení, a teď se mi to s Ilem, jinýma programama a dokumentama komplikuje.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Ano, mas pravdu, i oni ji maji, ale vzdy zalezi na tom jaky program pouzivas a k cemu.
Pokud budes mit program, ktery neswapuje (je relativne maly, aby se vesel do pameti) a nebo ma vlastni specielni swap, tak prestava byt dulezity systemovy swap a uz vybec pro nej nebudes potrebovat specielni disk.
odpovim ti jeste trefneji otazkou: Jaky program by jsi chtel, aby umel bezet v realnem case ?
... kdyz tedy bude mit sturmovik potrebu zapsat (precist) na disk, nemel by chtit vyuzivat hlavicky disku zadny jiny program ani sluzba
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.