November 21 2024 18:56:35
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 11

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
MODpack readme cz (Unified Installer 1.0)
Skyro
No teraz nevim, nahadzujem 1.1 a ked nahodim patch 4.09 a AAA 1.1 a spustim to cez tu novu ikonu ktora sa mi vytvori v adresari s hrou, ukaze mi loading 5% a padne to...nevi nekdo?

1stCL_Fucida
Co na co nahazuješ? Máš pod tím funkční verzi 4.08? Až na tu můžeš dávat AAA 1.1. Jinak to nefunguje.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Skyro
Instalační varování:
1. Pokud instalujete tento balík do nové instalace IL - 2 1946 DVD, musíte nejprve přidat do hry patch 4.08m.
2. Jestli máte IL-2 nainstalovaný, zkopírujte váši aktuální složku IL-2 1946 herní a přejmenujte ji. Dále, smažte složky FILES a MODS. Znovu instalujte kopii souborů 4.08 dovolující Direct 2 Drive být kompatibilní s mody.
---------------------------
1. Ano, instalujem do novej instalacie IL. ALE - pridam do hry patch 4.08m/4.09, a hra nejde spustit, patch je spravne nainstalovany.
2. IL-2 Mam nainstalovany, zlozku som skopiroval a premenoval, no ziadne zlozky FILES a MODS tam nemam, objavia sa az po instalacii AAA.

1stCL_Fucida
Máš skutečně IL-2 "1946"? Jakou verzi ti to píše po čisté instalaci Šturma? Není potřeba nainstalovat ještě patche 4.07 a 4.071? (už je to nějakej pátek, co jsem to instaloval). Až teprve když rozjedeš šturma na verzi 4.08, tak zkoušej instalovat AAA.

CSL_Raptor
Varování AD1: Toto platí pokud máš jednu ze starších DVD Il-2 Sturmovik 1946 protože ty byly vydané jako 4.07m. Ovšem pozdější už jsou 4.08m. Zjistíš v levém dolním rohu při spouštění hry. Chápeš že na verzi 4.08m je blbost ještě jednou dávat patch 4.08m. Mrkni na to?

Skyro
No takto, po cistej instalacii mi nepise nic, potom mozem nahodit patch 1.1,1.2 az po 1.4, potom neskor som nahodil 4.09 a myslim ze s tym mi hra isla, potom som na tu verziu nahodil AAA, hra nastartovala a v 5% vzdy padne.

//Existuje aspon nejaky save ktory odomyka vsetky zakladne lietadla v hre?

606_Temp
Aha, to máš v podstatě úplně jinou hru. Sežeň si Il2:1946, na ničem jiném to nerozběháš.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
czs_scharck
Na tuhle verzi která byla verzí 1.0 + patche 1.1, 1.2 atd.
http://www.gameho...=767&num=1

ti to nikdy nepojede - zapomeň na AAA a ostatní věci.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Musíš mít JAKO ZÁKLAD tohle:

http://www.gameho...4242&num=1

mrknout jaká je to verze - pokud ti ukáže při spuštění něco jiného než 4.08m tak ještě stáhnout a nainstalovat OFICIÁLNÍ patch 4.08m.
Třeba odsud: http://pc.hrej.cz...v4.08.exe/

A AŽ PAK můžeš něco stahovat z AAA . . . Unified Installer .1.1 + ten AAA fix 1.1.1.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Upravil/a czs_scharck dne 25-04-2009 20:52
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

Skyro
No, vypada to nejak takto

[img]http://obrazok.eu/files/iqpvhm9zu7qlblm1wigr.jpg[/img] is not a valid Image.

1stCL_Fucida
Nemusí mít základní IL-2, ale pokračovatele Forgotten Battles.

- Forgotten Battles - 1.0+
- Aces Expansion Pack - 2.0+
- Pacific Fighters - 3.0+ (nová generace letového modelu: 4.0+)
- Peška - 4.05
- 1946 - 4.06

Skyro, máš minimálně 6 let starou verzi (možná 8). Tu opatchovat nelze. Musíš si pořídit IL-2: 1946, jak už ti tu radí jiní. Nesháněj hlavně IL-2 Complete Edition, ta trochu paradoxně není kompletní Úsměv
Upravil/a 1stCL_Fucida dne 25-04-2009 21:00

czs_scharck
Skyro napsal:
No takto, po cistej instalacii mi nepise nic, potom mozem nahodit patch 1.1, 1.2 az po 1.4

Nemusí ale asi má . . . Úsměv
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

Skyro
Takze toto je vlastne co za verziu co mam? Aby som nezhanal nieco co uz mam nahodou...

czs_scharck
Jakou máš verzi ti to ukazuje ve chvíli kdy hru zapínáš a ona nabíhá.
V levém dolním rohu je to napsané - myslím že červeně.

Jako základ pro další rozšiřování pro další mapy (Slovensko) a letadla a vůbec pro lítání on-line potřebuješ,
jak jsem už psal => Il-2 Sturmovik 1946.
http://www.pc-hry...vik%201946

Cokoliv jiného je k ničemu a to nekupovat.
Upravil/a czs_scharck dne 25-04-2009 22:35
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

Skyro
No, mam pravu 1946-ku, hra mi nahrat ide, ale spustim il2fb, ukaze sa mi daky iny loading screen, hra sa nacita, potom ma to hodi do klasickej hry a rozdiel nevidim...btw chcel by som vediet ako nahravat do hry nove lietadla/mody.

CSL_Raptor
Tak tomuhle říkám běh na dlouhou trať. Skyro nechceš se s tím poradit s někým po TeamSpeaku, možná že by to bylo jednoduší. Jinak ten obrázek co tu postuješ je z první hry verze 1.0, NÉ Il-2 Šturmovik 1946.
Tak jak to teda je? Prohlédl si si vůbec odkazi které ti tam hodil Scharck o 5 příspěvků víše? Jaký přebal krabice má tvoje verze hry, první (špatně) nebo druhý (dobře)? Stála 299Kč (špatně) nebo 999 (dobře, dnes již možná levnější)?

Hoper
třebas má dvě verze ve dvou adresářích a spouští se mu ta starší...

pokud to má koupené (z obchodu) s krabicí,TADY může dohledat jaká krabice je jaká
(odkazy ve třetím odstavci)
pokud ji má koupenou jinak, číslo verze zjistí při úvodní obrazoce, kdy se načítá vlastní hra
Upravil/a Hoper dne 26-04-2009 17:05
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

czs_scharck
Skoro si začínám myslet, že Skyro má v PC těch Sturmoviků víc, co ?
Nemáš tam náhodou vedle 1946-tky i toho starýho v1.0 jak jsi psal o těch patchích 1.1.,1.2 - 1.4 + ten screen z menu ?

Ušetříš si starosti když starý verze Ila, který jsou ti už na nic, z PC nejprv odinstaluješ . . . anebo jak to vidím, možná pro sichr všechny.

Dej si do PC jen toho posledního Il-2 Sturmovik 1946.
(podle toho odkud a kdy jsi ji koupil, ji můžeš mít už opatchovanou na v4.08m a nebo ještě neopatchovanou a to ve v4.06m - v tom případě nejdřív stáhni a nainstaluj ten oficiální patch v4.08m, co jsem ti na něj dal odkaz výš.)

Až ti poběží 1946-tka v4.08m, tak pak už můžeš instalovat AAA Unified Installer 1.1 + ten AAA fix 1.1.1 - ve výsledku budeš mít ve hře cca 300 letadel a několik nových map.
Kapišto ? Mrknutí
Upravil/a czs_scharck dne 26-04-2009 18:23
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

Skyro
Nechapete. Ja mam sturmovika 1946.

http://obrazok.eu/files/cgdt8mi08wekfeju8qy3.jpg

Tak nejk vypada zlozka.

czs_scharck
Skyro napsal:
No takto, po cistej instalacii mi nepise nic, potom mozem nahodit patch 1.1, 1.2 az po 1.4,

Tak mi vysvětli tohle co jsi napsal a vysvětli mi proč máš menu hry stejné jako bylo v prvních verzích hry právě od v1.0 ?

Menu 1946 - tky je totiž v barvě modré a ne šedé . . .

Podle těch složek co tam ale vidím to vypadá že máš 1946-tku a už jsi tam podle switcherů, dával AAA Unified Installer.

Popiš přesný postup co jsi na co a kam instaloval.
(přesný popis typů a verzí jak to šlo po sobě)

Pokud sem budeš dávat jen útržky informací a budeme to z tebe muset tahat, tak to bude nadlouho.
Upravil/a czs_scharck dne 26-04-2009 19:03
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

Panek
http://img141.ima...e=uvod.jpg
Verzi uvidíž vlevo dole. Tohle je obrazovka česté 4.08

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,007,719 návštěv