November 22 2024 09:29:50
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 13

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Návrat do minulosti. :D
Rufu
Já zase nevím co to je džbán. Myslíš tím jedno z nejlepších letadel WW II. P47alias jug ? ;-)

Pedropan
email | 26.11.2004 10:49:21 | vlákno | reagovat
Jo...
To je to letadlo, u kterého mám vždycky pocit, že se mně zadřel joystick...

..................................................................................................
Hans von Schrenk
email | 22.11.2004 11:39:53 | vlákno | reagovat

Rudidlo, tak se s tim joyem nemazli jako ženská, ale uchop ho jako chlap. Myslim, že i v reálu za to chtělo pořádně vzít. Prostě ho sevři, jako bys ho chtěl rozdrtit a FF tě nepřemůže.. Force Be With You ;-)
Rudolf Dvořáček
email | 22.11.2004 12:14:18 | vlákno | reagovat

Oh thanks! Díky za radu. Příště už ho budu tisknout tak silně, jako má nastávající Úsměv
..................................................................................................

Pedropan -Tyrlovi
email | 19.11.2004 18:37:35 | vlákno | reagovat
Tome, Tome...

Ty sis nepřečetl Readme a nečteš ani diskusi... To by ses pak nedivil...Úsměv
.....................................................................................................
a jedna mojePff
Rufu
email | 22.11.2004 12:18:25 | vlákno | reagovat
Horridovi
Co je RTFM?Kolikrát drtit S? Když ho stisknu jednou vidím kdo lítá a s čím,ale body?

Tajpan
| 27.9.2004 11:24:46 | vlákno | reagovat
ONLINE WEEKEND

Tento víkend na onnline bol super. Neviem ako ostatní , ale ja som sa bavil. Situácie sa neustále menili od frašky , cez komédiu ku klasike až po krvalú tragédiu. No super.

Fraška. V nedelu okolo obeda je nás na AH len pár závislákov. Letím si na I16 a dotahuje ma nový hráč s I153. Za nou sa objavuje Buffalo. Lenže I153 začína pálit smerom ku mne. Ksakru nezbadal som asi dalsie Buffalo na svojej šestke. Tak sa snažím ho natiahnut aby I153 mala lepšiu možnost strelby. Neustále to schytávam , ksakru tie jeho stopovky z I153 idú do mna. A je už mi tak blízko tá čajka!! Zachrán sa kto môžeš!! Brejkujem čo sa dá a za mnou točí len I153 čo stále búši do mna a za nou je Buffalo čo páli do I153.!!! Vyskakujem, po virtuálnom Buffale ani stopy!!! To sa mi snád sníva, Som zostrelený po palbe od vlastného a asi po neustálej 10-20 sekundovej palbe!! A na mape s ikonami!!! Asi prvý krát blahoželám nepriatelskému finskému Buffalu za úspešný zásah.

Preklad mesiaca na AH. Na AH sa objavila nová mapa Stalingrad. Už ako vedie fronta v okolí Stalingradu je super. Stalingrad je obklucený, ale má viac priestoru na letiská. Tak si citam briefink, že kde sú ciele. A tam stojí asi ako si pamätám približne toto ".... v Stalingrade je situácia na hovno, ale maršál Hoth ...." a preklad do angličtiny znie: ".....situacion is hard,...." Tak to vypadá že si tie briefingy v čestine budem musiet pokladať za neoficiálne správy a tie v anglictine za oficiálne. Super.

V AH na Stalingrade som sa dal do formácie s novým online pilotom na LA5 (VOGON) Mrknutí . A ide mu to velmi dobre. A kedže sme na TS je to paráda. Každú 109, aj ked tam je lepší pilot ako my obaja dokopy, spracujeme do horiaceho vraku. No trochu to dlhšie trvá, ale ide to. Postupom času sa Ruským pilotom podarilo zatlačiť nemcov na to stredné letisko. A teraz si to predstavte. Je zima, prilietate v lavočke k letisku, zem je ladovo biela, pristávacia plocha je už z dialky lesklá a viditelna, pár kontaktov vo vzduchu, a búši flak. Klasika ako všade. Ale teraz. Letíme, zem je ladovo biela ale pristávacia plocha nikde!! Je zahalená v oblakoch dymu! Ja som napočítal min 15 stlpov dymu!! A asi je tam celá LW!! Buší flak tak sa tam vrháme na steč! Tak takto asi vypadá Armagedom!! Horiaca110 sa pokúša pristáť, Dalšia horiaca gula letí na vás s prava,iná zrážka pod vami, Laggy, lavočky, šturmy, mezky, všetko v jednom kilometri kubickom, stopovky hore dole , stotiny rozhodujú kto padne a kto nie, Nepriatel či Váš?, éto prosto govno!! Najprv pál ,potom sa pýtaj, nemci vzlietavajú aj pristávajú na tomto jednom letisku!! Dokonca svieta!! A vy medzi nimi!! Ako vlk v ovčom kožuchu!! Tak takúto scenériu som ešte nezažil. DOOM3 je len odvar toho ako to tu horelo! Chcel som sa podelit aj s ostatnými pilotmi, tak som začal v polovici nahrávať. Pozerám si to a nič. V tom tracku nie je ani jeden ten stúpajúci dym, je to nuda. Ako je to možné? Je to tým ,že mán detaily zeme na medium?

Komédia. Včera sme asi viacerí pojedli vtipnú kašu. Vtípky a salvy smiechu . Letime na AH Pacifik So Zerami proti P40. Klasika. Zas sme sa rozpadli a som sám. Prezerám okolie. Kontakt,. dotahujem sa a neverím vlastným očiam. Dvojplošník! JAk?Ako?Je to možné?? Zozumujem a začnem sa rehotat na celé ústa aj do TS!!! Co sa deje? Predo mnou je P40 asi tak v 1000m s vysunutým podvozkom ,bojuje a striela!! ja som nemohol... Idem po nej!! Odpust stihači ale ja som to nahral!!! Skoro celý suboj!!Je to sranda!! Salute!!! Tak to som ešte nevidel!! Najlepšie ale príde. Hned v dalšom lete sa zoskupujeme do formacie. Amíci sú daleko, tak kecáme o zerách a tak. Kecáme a kecáme a zrazu sa jeden spolubojovník dá do smiechu. Pýtam sa: "Co je ? Co sa deje?!" Odpovedá :" Tajpane , ty taky celý čas letíš s otvoreným podvozkom!!"

Tragédia. Na WT posledné lety na Normandii. Letím so spitákom , dva kusky som zložim. Vraciam sa domou, ale vidím pod sebou súboj. Spit vz 109. Sledujem a čakám. 109 sa podarí nejak zbaviť sa Spita tak útočím. Pálim zasahy, manévrujeme v malej výške v malej rýchlosti. Letím s vysunutými klapkami. Manéver za manévrom zrazu len prásk, rachot. Zrážka. Klasika oba spitáci. Ten duhý na mna spadol v minimálnej rýchlosti!!! A rozpadol sa. Ale ja letím bez problémov, nič všetko v poriadku. Len pravá výškovka mi chýba. Amínus 300 na konte.Okej idem domov, nechávam mezka tak. Letím priamo domov, kontakt na 9, dalsí mezek letí rovne priamo v mojej dráhe na naše letisko. Len trochu sa nakloním , som na jeho 6,pálim ,kontrol loses, kúri padá dole. Okej, nechám ho. Ten Spit stále dobre letí.!! Nad naším letisko je další mezek. Robí akrobaciu nad oblakmi. Tak zrýchlim, dostanem sa pod neho, stúpam kolmo za neho, on je akurát vo vrchole svojej drahe, stráca rýchlost prevracia sa a padne zhora na mna. Báck .Smrtelná dávka. Konec.Kua.

Nesmrtelná 109. Hned další let. Letím za jedným spitákom. Dotahujeme sa k dalsiemu ,ktorý utočí na dymiaci Bf109 blízko našeho letiska. Po minute si zistím ,že je tom môj Loses controls!!! On stále letí, manévruje, bojuje ! Tak to teda nie! Pripájam sa k poprave bf109. Ale tá sa odkladá. Jeden po druhom sa meníme strielame , zasahujeme a nič!! Ona si v pohode letí!! Ako vianočný stromček bliká ale sa nezapáli. Čo má Wotanu ocel z ktorej bola vyrobená bitevná lod Bismark!!. Tak sa priblížim na minimum (20-30m), mierim trochu mimo trup , zameriam, lavé kulomety a kanon presne triafajú do trupu, Červený oblak dymu, idem do sviečky, a ,,, mezek letí dalej. Jeho pilot je v pohode. Len trom spitákom dochádza strelivo a trpezlivost. To už fakt prestáva sranda! Sme za nim nízko nad vodou smerujeme k letisku. Nečakaný lag, a jeden spiták je vo vode.Kua. Sme nad naším letiskom, buši flak, další lag aj ja som okúsil tvrdost zemského povrchu. A mezak nic, letí dalej. Kua.Nakoniec ho predsa dostal flak, a server sa zlutoval a pripísal ho mne. Salute stíhači! WTG-S! Takto nás trápiť.
LEGENDA nenom SLAVO. Mrknutí

AH64. NA serveru Ah sa dá pripojiť už 64 hráčov. Ale dali tam limit max 40. Lenže ,aj tak sa tam nedá pripojiť viac ako 31. AJ ked niekedy ukáže aj 35. Skúste vyskúšat jednu vec od Vilowsa. V samotnej hre IL2FB je súbor "conf.ini". Otvotne ho cez F4 na editáciu , nájdite položku (NET). Je v nej riadok "serverChannels=31".(defaultné nastavenie serveru). Zmente ho na "serverChannels=40". A uložte. Pre istotu restartuje PC. Malo by to vám umožniť pripojiť sa.

Bolo toho tento víkend neúrekom.

Lovu zdar!

VyděšenýVyděšenýVyděšený
Upravil/a Tajpan dne 29-07-2008 16:43

Tajpan
Večný problém LW-e. Šklebící se

Dav Kub
email | 13.10.2004 14:31:55 | vlákno | reagovat
Ja mít trapná dotaz
Ich mít zaměřovací kreuz mimo sklíčko, also Ich puffen bajvoko. Ctrl+F1 nepomáhat. Ich habe IL2 mit vsechny patch und pěkně scheissen mich. Ich bitten euch um nějaká rada od zkušenějších letců. Danke schon und heil kampffliegen
Jirka Cekl
email | 13.10.2004 14:39:33 | vlákno | reagovat
RE: zaměřovač...
Ich totiž must packa máčká SHIFT+F1,und potom to de nebajvoko
Dav Kub
email | 13.10.2004 15:22:10 | vlákno | reagovat
Mein Gott......
also Shift -kein Ctrl, das ist ein Bordell in Luftwaffe!!! Und tak máme vyhrát náš Krieg? taková fehlstelle!!! Ich poslat stížnost fur liebe Fuhrer, já to tak nenechat!! Danke Schon Georg Cekl, ty hilfe mich být lepší pilot Ihr Helmut Von Schnitzel
Slava Štorek
email | 13.10.2004 15:08:11 | vlákno | reagovat

Milá Chelmut z Řizkova ty nebala se a absolut normal se ceptala dyš neco nefedela, tady skoro každá odpofed dostal.
Dav Kub
email | 13.10.2004 15:36:53 | vlákno | reagovat
Ich geloben.....
až Ich habe internet připojení, Ich kein Puffen wenn ty vyset unter padák Úsměv))) Ich nur mávat křídla und odletět.
Jiri Hubka
email | 13.10.2004 15:45:25 | vlákno | reagovat

Mein Kamerad,

ty asi ne litat gegen russichen, ty totiz fedet nicht, ze kdyz Slafa in der Luft byt, fsichni deutsche Piloten se bud f krtky promenit oder na uteku Focke-Wulfy do zito zahazofat.

Ty zjistit hned jak f onlinu sein, kein Führer pomoct.

Petr Benes
email | 13.10.2004 15:56:56 | vlákno | reagovat

Ja ja. Jak trpke. Kdyz Slava fytaci svoje kurve, nemecka pilot nur na sucho polyka. Ted je to prosraseny und wir mussen essen unsere tajny dokumenty !
Láďa Namyslov
email | 13.10.2004 17:10:38 | vlákno | reagovat

Ja, ja ... je to pěkná kurve ;-)))
Dav Kub
email | 13.10.2004 16:11:25 | vlákno | reagovat
Vy haben grosse řeči.....
zatim Ich trénovat offline mit plná realita ohne ikonky. Und Ich habe eine finger in meine nos. Až ich online vy koukat na drát jak meine olovo zum Krupp lítat!!!! Und dann vy viel zu padák potřebovat. Už se těšit.....
Jiri Hubka
email | 13.10.2004 16:38:41 | vlákno | reagovat

Jen pockat, ty fidet....

Slafa byt horsi wie dfacet sofjetskych eso na Lafockin 9. Az du f onlajn kommt, du fidet ze ikonky sehr fehlen. Ty nefidet a mrtfy byt. Ty taky zapamatofat ze Hund co stekat nerafat.
pavel hobza
email | 13.10.2004 16:42:15 | vlákno | reagovat
Ich glaube
,že na on-linu si ten finger z nosu budeš schnell ziehen aus.
Slava Štorek
email | 13.10.2004 15:47:30 | vlákno | reagovat

Až ty měla pšipoj od net doma ja tebe rada fidela na WT Dedicated, pak se byla koukala kdo vyset (was ist das "padak"? - udatna sofjetska pilot to neznala)
Petr Panschab
email | 13.10.2004 15:56:20 | vlákno | reagovat
Mila Helmut...
...tak srofna u toho bych chtela byt, when ausgerechnet du poslal tento sudetak na chedvabi..... Jen dala achtung, mila Schnitzel, aby mela noch nejaky kridla na mafani...
Dav Kub
email | 13.10.2004 16:36:49 | vlákno | reagovat
Ja ja.....
Ich poslat achtung fur dich wenn Ich habe internet. Zatim já posílat trapná Frage wenn Ich něco nevědět. Ich přát všem schone zábava mit flugzeuge! Unser Helmut Von Schnitzel
Petr Panschab
email | 13.10.2004 17:56:08 | vlákno | reagovat
Na ja, natürlich,
tfoje Frafe je naprosto normalka. Du nicht ferste grüne pilot, ktera tady poklada svoje Frage. Gruppe bonusweba sehr gute kamaraden und poradit.
Privat instrukcion: Nakoukla na stranka
http://wtigers.wz.cz/ do statistik, klikla na pilots, kills a potom sofort pochapala, komu padak slušet....
Dav Kub
email | 13.10.2004 18:09:29 | vlákno | reagovat
Ich must uznat....
vy mít grosse schone web seite
Petr Benes
email | 13.10.2004 20:30:20 | vlákno | reagovat

Sehen Sie bitte WT_Slava fysledky a mozna si sama leknutim frasis ten prstik v nose az do mozek v tfoji pilotni kopf...
Jirka Cekl
email | 13.10.2004 23:24:14 | vlákno | reagovat
Na ja,..
Nicht se nebála,kaine problem s otázka,tato se tu opakovala poržát do kola

WT_Schmouddle
Sekta fe fsem besten..Šklebící se
Upravil/a WT_Schmouddle dne 30-07-2008 14:33
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
Tajpan
WT_Schmouddle napsal:
Sekta fe sfem besten..Šklebící se

Ja, ja ... je to pěkná kurve ;-))) Šklebící se

WT_Horrido
Šklebící se
Ich lachen wie Blasen, und fschechen Respekt in Arbeit ist verlohren!
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,014,584 návštěv