November 21 2024 18:21:45
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » DS Asfaltoví Holubi - DISKUSE
 Vytisknout diskuzi
Germany 1945
LesniHU
Ale meli, jen je nemame namodelovane v ilovi...

313_OTU_oblak
Hu - a co takhle shooting star????nasazen v itálii na konci války...

LesniHU
No, dva prototypy presunute do Evropy pro pozvednuti moralky osadek bombarderu bych nenazval zrovna nasazeni...

313_OTU_oblak
hmm...průlet do335 kolem Clo_Clo tempesta bych rovněž nenazýval nasazení....rovněž špaček, ten má několik sestřelů(vím o dvou jistých) ale spíše to byl pokus než bojové nasazení. Naposledy (ale už je to dávno) co jsem chytil berlín 45 tak tam byla protitanková štuka, bojově nenasazena, létal jediný prototyp. Ale k té už se čutora vyjadřoval. Kdyby jsi měl na to stejný metr tak na mapě dorniera nepotkáš.(neberte to jako můj boj proti dornieru - osobně se mi líbí. Ale jsem pro ať se měří stejným metrem.stejně jako v případě bojového nasazení MiG-3U a I-185 které taktéž létaly bojově a na mapách je nepotkáte, bohužel ani v omezeném počtu)

1stCL_Fucida
Těch Volksjägerů bylo početně hodně, rozhodně víc, než Do 335, MiGů-3U a I-185 dohromady Úsměv. Na našem serveru i ty prototypový letadla klidně nasadíme..narozdíl od AH je výhoda, že je můžeme početně omezit. Problém je, že občas jich bylo tak málo, že je opravdu nemá smysl použít. Třeba pro Do 335 bych dost těžko vybíral nějaké místo, kde by se daly obhájit..
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

313_OTU_oblak
Fuči, jsem pro aby jste tam Dorniera nasadili....máš knihu na Cizích křídlech?tam se dá dohledat odkud kam letěl, z hlavy to nesosnu. Smutný
Zrovna germany 45 je docela dobré...no myslím že by mohl projít..

špačků bylo hodně, ale třeba zrovna MiGů si zabojovalo více Úsměv

1stCL_Fucida
já o MiGu-3U vím kulový Úsměv. Jestli máš nějaké podrobnější info, tak sem s ním, je to hezké letadlo..kdysi jsem ho označil dokonce za třetí nejvíc sexy stíhačku WWII - po Fw 190 a Spitfiru Úsměv

313_OTU_oblak
máš obligátní trumf a tragedii?????čerpal jsem z tama, 728 IAP (oblíbený to testovací IAP Úsměv ) létali na něm docela úspěšně (i přesto že jeho stoupavost nebyla nic moc) z hlavy nevím..Smutný

1stCL_Fucida
T+T jsem četl..ale z určitých vět mi tam vstávaly vlasy hrůzou, co se pamatuju Úsměv. Ale pár informací tam bylo dost cenných.
Abysme někam mohli stroj dát, tak by to chtělo vědět jaký přibližný byl poměr těhle strojů, ideálně jejich bojových startů, vůči ostatním strojům v tamní oblasti. Je problém, jestli jednotka používala 6 strojů a dohromady tam bylo 1000 stíhaček Úsměv. Jakákoliv účast menší než 1% je už dost těžko obhajitelná..

313_OTU_oblak
ale to bychom mohli létat jenom na 1/10 strojů...a do335 a podobné bychom mohli nechat v hangáru nebo na UBI Smutný

1stCL_Fucida
U Luftwaffe je "výhoda", že měla strojů docela málo, takže i přesto, že Ta 152 H bylo vyrobených bratru 60 - 70, tak to v oblasti JG301 zase neznamenalo úplnou "nulu". Ale pokud jde o mě, tak bych raději viděl místo podobných strojů něco použitelnějšího, třeba Hs 129, nebo Me 410.

313_OTU_oblak
nojo, taky by se mi líbila 210 a 410 nebo bitevní henschel.....viděl jsem kokpit 410 z warbirdů a je to docela klec Úsměv.....Mno fuči LW to má jednoduché na konci války. tam se v podstatě dá uznat každý let jako bojový Úsměv

1stCL_pbarry
doplnoval jsem letadla do map a na nemecko45 jsem dal dva kusi dornieru. A nejde myslim o to jestli litali nebo ne, ale ze se v ty oblasti motaly. Takze proc nedoprat spojeneckymu letectvu tu moznost jednoho sestrelit Úsměv

"Na cizich kridlech" jsem nahodou ted docetl a moc tam toho nevyctes. Napriklad pise ze po nem pri poslednim preletu neco strilelo. To je tak vse. Nevime jestli letadlo nebo flak nebo skritci...

barryk.webz.cz
Lucka
1stCL_Fucida napsal:
já o MiGu-3U vím kulový Úsměv. Jestli máš nějaké podrobnější info, tak sem s ním, je to hezké letadlo..kdysi jsem ho označil dokonce za třetí nejvíc sexy stíhačku WWII - po Fw 190 a Spitfiru Úsměv

LOL!:sm54:

313_OTU_oblak
pbarry - nezlob se na mne kdyby to bylo letadlo tak by si toho všiml, dle mne to byl flak.
Lucko MiG-3U je vážně pěkné éro Úsměv

pbarry - doufám že na jiných mapách kde se motaly I-185 a MiG-3U budou doplněny taktéž.

// edit - postni sem na základě čeho jsi je do mapy dal. jestli to byla střelba od pasu doufám že bude provedena i v případě jiných typů na jiných mapách. zvláště těch co jsem zmínil výše.

NÁDHERNÝ PRECEDENS - osobně jsem rád že tam dornier je. alespoň ve šturmovi k něčemu bude. narozdíl od nevyužitých typů (MiG-3AM-38, MiG-3U, I-185 Úsměv ):sm27:
Upravil/a 313_OTU_oblak dne 01-03-2006 07:31

Lucka
OTU_oblak napsal:Lucko MiG-3U je vážně pěkné éro Úsměv

Souhlasím. :yes: Jen mě překvapilo, že to slyším od Fučidy Úsměv

313_OTU_oblak
mno...zeptej se ho kdo je ten vynikající pilot fuči_cz, on ti to poví Úsměv

Lucka
No a to, že je Spitfire druhá nejvíc sexy stíhačka, to si snad zapíšu do deníčku Úsměv

1stCL_pbarry
OTU_oblak napsal:
pbarry - nezlob se na mne kdyby to bylo letadlo tak by si toho všiml, dle mne to byl flak.
Lucko MiG-3U je vážně pěkné éro Úsměv

pbarry - doufám že na jiných mapách kde se motaly I-185 a MiG-3U budou doplněny taktéž.

// edit - postni sem na základě čeho jsi je do mapy dal. jestli to byla střelba od pasu doufám že bude provedena i v případě jiných typů na jiných mapách. zvláště těch co jsem zmínil výše.

NÁDHERNÝ PRECEDENS - osobně jsem rád že tam dornier je. alespoň ve šturmovi k něčemu bude. narozdíl od nevyužitých typů (MiG-3AM-38, MiG-3U, I-185 Úsměv ):sm27:

podle tebe to byl flak.
Napis kde ty rusky plecky litali a mozna je tam dame. Nebo mozna vsechny tyhle stroje stahneme. Zalezi na velkem sefovi Úsměv
Dal jsem je tam od pasu. Jestlize se s nimi spojenecti piloti setkavali, jednoho sestrelili? (myslim ze jo). Jedna nocni verze letela bojovy let..

Tesi me tvuj zajem o nas server Úsměv

barryk.webz.cz
1stCL_Fucida
Tak já neřekl, že Fw 190 je první a Spitfire druhý..jsou tak trochu jako blondýnka a brunetka..Mrknutí Krása Fw 190 na sebe vzala jinou podobu, než ta, kterou má Spitfire..*

*IMHO Úsměv

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,007,444 návštěv