November 24 2024 04:15:50
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » DS Asfaltoví Holubi - DISKUSE
 Vytisknout diskuzi
Polsko 1939
3IAP_Momo
jak trochu?...trochu je málo, tys musel potlačit hodně Šklebící se...
No jo navíc ta překližka je konstruována na odolnost vůči rychlostem vyšším rychlosti zvuku (např střely a tak) a ne na nějakých bídných 660km/h Šklebící se

http://jaja.kn.vutbr.cz/~krupa9/
GC3_Messik
no to máš střely nějaké speciálně upravené a potažené teflonem?:lol::lol:
Ale je to navrhnuté jak jsi říkal na rychlost zvuku + , no spočítej si příkládeček. Padá befko rychlostí 800km/h přímo na stoupajícího Lagga pod úhlem 45° při rychlosti 400 km/h. Srazí se o křídla.

Spočítej:
Kdo umře první?
Co dělal pilot při pádu rychlostí 800km/h?
Kolik hodin ještě vydrží lagg ve vzduchu?
:lol::lol::lol::lol:
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33 Mrknutí

gc3normandie.over.cz
3IAP_Momo
nebo jakou mají vůbec střely rychlost letu ?...ja ani nevim ...sem nad tim nikdy nepremyslel

3IAP_Momo
počítám :
1.umře pilot befka protože přišel o půlku křídla a ve zběsilých rotacích padá k zemi, bohužel ( bohudík Šklebící se ) při vysoké rychlosti nedokáže vyskočit z kabiny a tak zahyne.
Při pádu si olizuje nadšením rty a představuje si parádní sestřel jako vystřižený z učebnice
po chvíli mu tuhnou svaly v obličeji, protože zjištuje že v té velké rychlosti to nepřitáhne tak moc jak chtěl a řítí se přímo na něj !
A kolik hodin vydrží lagg ve vzduchu?...no tankovací letouny ještě za 2.světové nebyly vynalezeny a tak vydrží cca 0,8 hodiny s tím že musí přistát a doplnit palivo Mrknutí

MK_Paja
3IAP_Tajpan napsal:
3IAP_Messik napsal:
a tak to má být, proto v sovětském svazu vynaleznou superpevnou překližku na laggy:lol::lol::lol:

neviem, neviem. Včera som trochu potlačil , utrhlo sa krídlo, zapálil som sa , a server mi udelil -300 za vlastný zostrel seba samého .
:sm19::sm19::sm29:

Tak to je hláška dne Šklebící seŠklebící seŠklebící se :sm6: :sm6: :sm6:

Lepší jak, když poškozený od flaku vyskočíš nad vlastním územím, hra napíše "pilot X Y sestřelen AAA" a Čutorův DK tě z výchovných důvodů vykopne ze hry.:sm19: :sm19: :sm19:

AH_Cutora
Odpoved na Tajpanuv prvni post:

1) Mezky by uz mely byt omezene asi 3 nedele presne jak to chces. 2 letiste s mezkama (omezene, kazde priblizne na 4 kusy), 2 letste pro stuky bez omezeni. Pokud je stale moc mezku (vic nez deset), dejte vedet, ja to jeste trochu stahnu. Ty pocty se nastavuji dost nesikovne, clovek musi nastavovat neprimo pres takovy teplomer odhadem, neni tam prima umera a cislo ktere by reklo kolik letadel je tam presne nastavene. Clovek to musi odhadnout.

2) myslim ze to neni az tak nezbytne. Jen maloktere PZL se tam bude hrabat a kdyz uz, tak at si Nemci zavolaji cistici letku mezku, nebo at skoci do stuk bez bomb a vycisti si to tam Mrknutí.

3) Ne, He111 ne, to by pak bylo na 2 nalety 2 sikovnych pilotu a navic ty PZL by nemeli sanci.

4) Italove v Polsku?!?!? To asi ne.

Tajpan
AH_Cutora napsal:
Odpoved na Tajpanuv prvni post:

1) Mezky by uz mely byt omezene asi 3 nedele presne jak to chces. 2 letiste s mezkama (omezene, kazde priblizne na 4 kusy), 2 letste pro stuky bez omezeni. Pokud je stale moc mezku (vic nez deset), dejte vedet, ja to jeste trochu stahnu. Ty pocty se nastavuji dost nesikovne, clovek musi nastavovat neprimo pres takovy teplomer odhadem, neni tam prima umera a cislo ktere by reklo kolik letadel je tam presne nastavene. Clovek to musi odhadnout.

2) myslim ze to neni az tak nezbytne. Jen maloktere PZL se tam bude hrabat a kdyz uz, tak at si Nemci zavolaji cistici letku mezku, nebo at skoci do stuk bez bomb a vycisti si to tam Mrknutí.

3) Ne, He111 ne, to by pak bylo na 2 nalety 2 sikovnych pilotu a navic ty PZL by nemeli sanci.

4) Italove v Polsku?!?!? To asi ne.

okej, díky.
Len k Bodu 4.

Tie Fiaty by boli akože Hs123. A tiež len dva kusy. :sm16:

AH_Enty
paja_cz napsal:
6. Na mapě kursk_1943 zakázat La 5FN :sm19: jen pro úplnost :jamamoto:

Co? Proč?

Ucho
AH_Enty napsal:
paja_cz napsal:

Co? Proč?

Protože to je UFO a patří do jiné dimenze? Mrknutí
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.

MK_Paja
AH_Enty napsal:
paja_cz napsal:

Co? Proč?

Protože, pokud ho osedlá zkušený, rozuměj "modrý", pilot :sm19: tak je absolutně nesestřelitelný. Mrknutí

EDIT: ....a ještě proto, protože je to převlečená La-7 Šklebící se
Upravil/a MK_Paja dne 21-11-2005 10:37

Tajpan
paja_cz napsal:
AH_Enty napsal:
paja_cz napsal:

Co? Proč?

Protože, pokud ho osedlá zkušený, rozuměj "modrý", pilot :sm19: tak je absolutně nesestřelitelný. Mrknutí

lenže to platí skoro o každom lietadle. Cool

Ja som vždy rád, ked vidím bf109 alebo Fw190 vo výške cca 500metrov a točí a ročí a točí. :sm6:

A velmi nerád vidím Bf109 a Fw190 v cca 5km a viac a stále Bnz, Bnz, Bnz. :sm29:

A salute každému rozumnému pilotovi. :sm17::sm16:

313_Paegas
Zkusil jsem novou taktiku. Vzal jsem si pod křídla pumy. Vystoupal na 1100 metrů. Počkal až se nějaké befko začne motat trochu dýl u země a šup za ním. Teoreticky jsem byl těžší a v neuvěřitelné rychlosti 310 km/h jsem valil za befkem a střílel ze všech flobertek co jsem měl, v okamžiku kdy jsem těsně nad zemí za utíkajícím befkem cítil za sebou druhé befko, odhodil jsem pumy s časováním 2s. Teoreticky dva sestřely jeden aktivní a druhý pasivní. Prakticky věe vycházelo bez chyby až na malý detajl: i když jsem měl befko uprostřed zaměřovače trasírky střel šly uplně někam jinam Vyděšený takže befko jenom lehce dýmilo a asi jen nezkušenastí pilota spadlo a já byl bez nábojů a befko za mnou naštěstí žádné nebylo, ale bomby jsem pro jistotu odhodil. :sm38:

310_Ikar
Kdyz strilis, tak si musis dat pohled pres zamerovac a pak to lita kam miris!Mrknutí

www.310raf.com
310_Ikar
CSL_Ucho napsal:
AH_Enty napsal:
paja_cz napsal:

Co? Proč?

Take jsem si vsiml ze nekteri "modri" piloti by vetsinou zrusily vsechna letadla na strane nepratel, ktera jim pusobi vetsi ci mensi potize.
To je jako kdybychom my (cerveni) chteli zrusit vykonne "modre" stroje jenom proto ze nam jdou blbe sestrelovat, je s nima moc prace anebo nedejbuh nas dokonce ohrozuji.

www.310raf.com
MK_KaiN
313_Ikar napsal:
CSL_Ucho napsal:
AH_Enty napsal:
paja_cz napsal:

Co? Proč?

Take jsem si vsiml ze nekteri "modri" piloti by vetsinou zrusily vsechna letadla na strane nepratel, ktera jim pusobi vetsi ci mensi potize.
To je jako kdybychom my (cerveni) chteli zrusit vykonne "modre" stroje jenom proto ze nam jdou blbe sestrelovat, je s nima moc prace anebo nedejbuh nas dokonce ohrozuji.

Tak potom nechápu omezení Emilů na mapě Polska.

Mungo
O turbinach ani nehovoriac :sm13:

WT_Peci
CZ_Klokan napsal:
313_Ikar napsal:
CSL_Ucho napsal:
AH_Enty napsal:
paja_cz napsal:

Co? Proč?

Tak potom nechápu omezení Emilů na mapě Polska.

Jestli to nebude tím, že ono těch emilů se napadení polska moc neúčastnilo Mrknutí. A verze z roku 1940 už určitě ne...

MK_KaiN
Citace z knihy Křídla proti křídlům od Waltera J. Boyne

Většinu strojů nasazených při invazi do Polska tvořili jednomotorové stíhací letouny Messerschmitt Bf 109 E vybavené motorem Daimler-Benz DB 601A o výkonu 1050 HP a vyzbrojené dvěma kulomety MG17 ráže 7,9 na přídi a dvěma kanony MG FF ráže 20 mm na křídlech.

Kromě podpůrných a doprav. letadel nasadila Lufwaffe do bojů 897 bombardérů a 210 stíhacích letounů.Uvedených 210 stíhaček bylo rozděleno mezi BF 109 a Bf 110.

Luftwaffe převyšovala Polské vzdušné síly v poměru dva ku jedné a u letounů operačního charakteru dosahovala převahy v poměru tři ku jedné.

Konec citace.

Tak bych navrhoval omezit P 11 na počet 4 kusy aby to odpovídalo realitě HOWGH:sm14:

Hoper
hele, Klokánku, přečti si, cos tady citoval a zamysli se nad panem Boynem a jeho počtama 897 a pojmama "většinu strojů ..." Úsměv
a z které verze to čerpáš ? z té první, druhé (oprava), třetí (oprava oprav) nebo čtvrté (oprava opravy oprav) ? Mrknutí

MK_KaiN
Hoper napsal:
hele, Klokánku, přečti si, cos tady citoval a zamysli se nad panem Boynem a jeho počtama 897 a pojmama "většinu strojů ..." Úsměv
a z které verze to čerpáš ? z té první, druhé (oprava), třetí (oprava oprav) nebo čtvrté (oprava opravy oprav) ? Mrknutí

Nevím co myslíš knížku mám jednu:sm5:

Jo vydání první rok 1996 v Olomouci

Tak mě prosím najdi jiný důvěryhodný zdroj,plsCool

A ta většina je myšlena ze stíhacích letadel,nemůžu citovat přece colou kapitolu.Jinak těch letadel bylo dohromady asi 1600
Upravil/a MK_KaiN dne 21-11-2005 19:44

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,031,747 návštěv