bigjirka napsal:
Mně se líbí ta poslední věta v prvním postu - že bychom měli zakázat i kroucení.
Vrátili bychom se tak k původnímu záměru tvůrce hry - lítat offline se Sturmovikem.
a že to ale byla bomba, dodneška nevim zda to bylo rukama a nebo prvni verzí ila ale vůbec mi nešlo odstartovat s ilem pokud měl bombičky, skoro celá dráha nestačila. Jinak je to určo skrytej lobbing od Olega aby připravil komunitu na Bobku, která vyjde za 14 dní Bude se to tak drbat, že se bude lítat rovně
I vstupmež do kokpitů bratři.Odstartujmež společně a ego si hoňme na nebožácích, kteří sami létají a výzvu naši ke vstupu do sek.. ehm letky nepřijali.Zkraťmež strojů jejich o křídla a PK dejmež jim........
Sakra,nějak se mi sem dostal kousek z našeho fóra,omlouvám se.
Upravil/a 310_Gringo dne 29-04-2008 11:50
I vstupmež do kokpitů bratři.Odstartujmež společně a ego si hoňme na nebožácích, kteří sami létají a výzvu naši ke vstupu do sek.. ehm letky nepřijali.Zkraťmež strojů jejich o křídla a PK dejmež jim........
Sakra,nějak se mi sem dostal kousek z našeho fóra,omlouvám se.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.