Prestoze asi je vlakno vycerpano, rad bych neco poznamenal. Pri vyberu joysticku vloni zacatkem roku jsem vubec nebyl nadsen rizenim smerovky kroutivym pohybem, zato me velmi oslovil vyrobek Black Widow fy Speed Link., ktery ma knipl pro pravou ruku-vyskovka+kridelka, a pro levou ruku skutecnou plynovou paku, na niz je kolibkou realizovano ovladani smerovky. Ma kloboucek a 8 tlacitek, se kterymi s NewView vystacim. Joy ma FF, ktery nepouzivam. Ma potenciometry. A ted zkusenost: po roce mi odeslo ovladani plynu, ale vzhledem ke dvoulete zaruce mi joy v Datartu v Sestce okamzite vymenili za novy. Nastavil jsem v Ilovi filtraci signalu a leta spolehlive. Jen pred kazdou cca 6 hodinovou session musim joy obratit vzhuru nohama a zaklepat kniplem, pak jde vse skvele. Cena 1K-1. Joy ma obdelnikovou zakladnu, je tak stabilni, ze jsem ani neinstaloval dodavane prisavky.
Upravil/a Uzin dne 11-06-2008 16:50
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.