November 22 2024 16:03:30
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
MS SW na prodej
Mungo
Fuci, SW FF2 je opticky joystick. No, twist mozno nie, plyn mozno ano ale obe hlavne osi by mali byt optiky. Takze ak to skace problem bude inde.

WT_Horrido
No nejaky bastlir ho tady rozdelal a prej sou tam obycejne plastove potenciometry.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_Fucida
Právě že má poťáky jak vyšitý. Taky jsem myslel, že má optiku, ale tu měl asi jen ten starší model, nebo nevím.
V tuhle chvíli nevím, co do toho koupit, tak se ptám primárně zde, abych nemusel prokázet píli a odhodlání a hledat to jinde na netu Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Hiltos
Me se libi, ze to hledas ve vlakne nazvanem "MS SW na prodej". Je to takove .... je to SVK! :-)
Upravil/a Hiltos dne 03-03-2008 13:02

310_Crowley
BTW. ten Sidewinder z aukra, co linkoval Horrido, stojí na mém stoleÚsměv

Edit: zbytek textu odstraněn jako OT, vytvořeno vlákno více "na očích"
Upravil/a 310_Crowley dne 03-03-2008 14:46

MK_Paja
Fuči, mikrospínače chci nakoupit (po cca 5ti letech odchází jeden na hatu), zatím sem zvládl pouze rozdělat joy a provést přesnou identifikaci (mohu poskytnout katalogový lupen). Bohužel jsou to "OMRON" a v takovém provedení že v Brně běžně nesehnatelné.
Mám v plánu vyzkoušet náhrady od jiných výrobců.

PS: MSSWFF2 má na všech osách potenciometry, na vlastní bulvy. Nicméně je docela precizně proveden Úsměv časem rozdělám i ten bez FF ale čítám to bude nemlich stejný.

313_Ffajtl
Hoši... nškde jsem četl, že u MS SW II FF odcházejí potenciometry výhradně jenom při používání Feedbacku.... takže kdo si ho chce ještě uštřit parkingsonovy nemoci, nechť si ho zapne pouze a jen na vystřeďovací sílu....

AD mikrospínače na HATU.... taky mi už jeden odchází... ale to je drobnost... pájka a mikrospínač a za 15 minut se zase lítá Úsměv

Jinak kamarád viděl Sidewindery v ABU DHABI..... tož se ho zeptám...

http://www.313.cz/
Tomik
paja_cz napsal:
Fuči, mikrospínače chci nakoupit (po cca 5ti letech odchází jeden na hatu), zatím sem zvládl pouze rozdělat joy a provést přesnou identifikaci (mohu poskytnout katalogový lupen). Bohužel jsou to "OMRON" ...

Můžeš prosím poskytnout bližší info o těch mikrospínačích (už mi také některé nefungují..)? Ď.

Panek
313_Ffajtl napsal:
Jinak kamarád viděl Sidewindery v ABU DHABI..... tož se ho zeptám...

jj, bacha, v minulém zaměstnání jsme si přivazli pár věcí z Dubaje a Fujiary a teda kvalita nikdy nebyla to co značka. Asi nějaký podvrh. Bo tam na to se*ou a netrestaj to. Zamračený

EDIT: DVD rekordér Panasonic - 300 Dirhamů (2000,- Kč)
Jeany Lee 15 Dirhamů (100,- Kč) Cool
Upravil/a Panek dne 04-03-2008 12:01

3IAP_Sasa
1stCL_Fucida napsal:
Můj Sidewinder FF2 po čtyřech letech a maximální intenzitě používání už není úplně ve formě. Potenciometr na křidélka je v naprostém pořádku, úplně jako novej. Horší je to s výškovkou, tam už jsou menší skoky, které mě štvou. Směrovka je, co jsem se teď koukal, taky už trochu špatná, ale to mě netíží. Tlačítko č.1 je v podstatě zničené (používám tedy dvojku..Smutný), velmi špatně funguje tlačítko číslo 3 a klobouček vlevo.
Trošičku jsem zapochyboval o přestavbě s pomocí HAL senzorů a spíše jsem zauvažoval o nákupu kvalitnějších potenciometrů + několika mikrospínačů. Vše ostatní (hlavně dobrý FF) totiž na joyi funguje stále bez sebemenších problémů. A koneckonců mám k němu už téměř citový vztah Úsměv
Neměnil někdo na Sidewinderu potenciometry? Nevíte jaké do toho nacpat?
,

to mas z toho ze litas za LW. Kdybys lital za nas, tak mas v riti kridylka a vyskovku v poradku. Doporucuju teda tedka litat 4 roky za VVS a ono se ti to vykvedla spravne na obe strany.Šklebící se

1stCL_Fucida
Říkal jsem si, že spíš by to mělo být naopak - zoomeři jako já by měli oddělat dříve křidélka a ti, kteří pořád kroutí na pádovce zase výškovku Úsměv Ale asi to nějak nesouvisí Úsměv

WT_Pedropan
1stCL_Fucida napsal:
Říkal jsem si, že spíš by to mělo být naopak - zoomeři jako já by měli oddělat dříve křidélka a ti, kteří pořád kroutí na pádovce zase výškovku Úsměv Ale asi to nějak nesouvisí Úsměv

To je fyzikalni mylka.
Vis co je tam za hrozny sily, kdyz vybiras ten zoooom...???Pff

http://www.wtigers.org/
313_Hidde
Tomik napsal:
paja_cz napsal:
Fuči, mikrospínače chci nakoupit (po cca 5ti letech odchází jeden na hatu), zatím sem zvládl pouze rozdělat joy a provést přesnou identifikaci (mohu poskytnout katalogový lupen). Bohužel jsou to "OMRON" ...

Můžeš prosím poskytnout bližší info o těch mikrospínačích (už mi také některé nefungují..)? Ď.

Mne tiez zacali mikraky odchadazat jeden po druhom. Zobral som WD40-tku a znova su ako nove Mrknutí.
A co sa tyka snimacov , tak ten moj bez FF ma vsetko optyku, plynovku neracem, tam som este nehladel Úsměv

1stCL_Fucida
WT_Pedropan napsal:
1stCL_Fucida napsal:

To je fyzikalni mylka.
Vis co je tam za hrozny sily, kdyz vybiras ten zoooom...???Pff

A kruci..no jó! Úsměv

pete
WT_Horrido napsal:
No nejaky bastlir ho tady rozdelal a prej sou tam obycejne plastove potenciometry.

Já Ti dám bastlíře Vyděšený Ty....

To je vidět,jak čtete technickou sekci.... Pff

http://www.vwings...ad_id=1876

1stCL_Fucida
no jo..ale kde tyhle poťáky seženu? Úsměv

kaja
update: tak kdyz sem si s nim zase dneska zkusil zalitat a necham ho za 1100,- (coz je moje nakupkaÚsměv )

popripade pokud nebude zajem tak se pujde mozna jeste niz neb s tim se vazne neda litat Úsměv

MK_Paja
Jo tak 1100,- byla nákupka !?
Chce se mi něco říct ale byl by to spam, flame a provokace Úsměv

kaja
klidne provokuj Pff muzes i PM, jakkoliv- a pokud myslis neco jako "jo tak 100% marze by se ti libila pacholku jeden zidackej" tak ani nemusis psatÚsměv

1stCL_Fajlow
nemusíš, protože jsem mu to už řekl já sám Cool
Upravil/a 1stCL_Fajlow dne 08-03-2008 13:26

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,016,955 návštěv