November 22 2024 08:03:27
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Ruské filmy s leteckou tématikou?
Permon
Pamatuju jako kluk jsem natom byl v kině.
Natu dobu kdy to bylo natočeno tak to byl dobrý film.
Jaj říkal můj táta :Viděli jsme lepší a spali jsme s horšíma.Cool

310_cibule
Permone, a teď mluvíš o tom filmu, na který jsem se ptal já, či o tom horridově? Já jen kvůli té tvé závěrečné poznámce...

Šklebící se
Upravil/a 310_cibule dne 27-02-2008 14:29
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Uzin
Naco platit za filmy, kdyz si je muzete legalne stahnout zdarma na
http://multiki.arjlover.net/

Rufu
Uzin napsal:
Naco platit za filmy, kdyz si je muzete legalne stahnout zdarma na
http://multiki.arjlover.net/
Můžeš mi okopírovat část kde máš napsáno že je to legální?Moc bych se tu tím neoháněl.Naštvaný

Cenzůra-Clone kde jsiVyděšený
Upravil/a Rufu dne 27-02-2008 17:03

1stCL_Punkey
To, že si to stáhneš, legální je. Ale ten kdo to nabízí ke stažení provádí nelegální činnost.

1stCL_Punkey
Kopie pro vlastní potřebu....

3IAP_Sasa
Nahodou ta bitva u stalingradu byla docela dobra. Hodny strycek Stalin vzdycky prisel s nejakou genialni strategii a Vasilevsky to pak provedl. Propaganda tam je samo taky, ale na rok 49 je to vcelku v mezich. Narozdil od toho pad Berlina sem vypl po 20 minutach. To ze tam wehrmacht vesel na kostele maly pyjonyry mi prislo zajimavy, stejne jako skvely neuroticky vystupy Adolfa a hajlujici kardinal. Strasne me ale nasraly Pesky prebarveny na Luftwaffe a letadla na niti jako vrchol efektu. Pamatnou se mi ale stava veta nositele radu rudeho praporu, slevace ktery vytvoril svetovy rekord ve vyrobe oceli: Ted uz budu vyrabet jen mrtvy skopcaky. Šklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící se

Hoper
Myslím, že Pád Berlína je dobré mít jen z důvodu toho, že tam je Werich coby Göring - pokud si člověk uvědomí, jak měl "rád" nácky a uniformy...
a jelikož je na obalu napsáno PROPAGANDISTICKÝ FILM, je myslím jasné, co od toho očekávat
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

3IAP_Sasa
Hoper napsal:
Myslím, že Pád Berlína je dobré mít jen z důvodu toho, že tam je Werich coby Göring - pokud si člověk uvědomí, jak měl "rád" nácky a uniformy...
a jelikož je na obalu napsáno PROPAGANDISTICKÝ FILM, je myslím jasné, co od toho očekávat

Werich je tam spravne vyzranej. Mozna je vycpanej, ale nezda se mi tak tlustej ani Hermann na fotkach. Šklebící se

Uzin
Server arjlover o svém archivu uvádí ze publikace je mozna s uvedenim pramene. Nejdriv jsem sem zkopiroval jejich prohlaseni o archivu, ale bohuzel to tady nebere bukvicky.
Takze Rufu dopln si vzdelani o legalnosti stahovani pro vlastni potrebu a prestan se chovat predpos.ane jak exponent vis koho. Volani po cenzure je minimalne v tomto pripade tristni.
Upravil/a Uzin dne 27-02-2008 20:17

1stCL_Punkey
Uzin napsal:
Server arjlover o svém archivu uvádí ze publikace je mozna s uvedenim pramene. Nejdriv jsem sem zkopiroval jejich prohlaseni o archivu, ale bohuzel to tady nebere bukvicky.
Takze Rufu dopln si vzdelani o legalnosti stahovani pro vlastni potrebu a prestan se chovat predpos.ane jak exponent vis koho. Volani po cenzure je minimalne v tomto pripade tristni.

Klid, v PM jsem ho poučil.

Rufu
Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Permon
No přece o Leningradě?Cool

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,013,903 návštěv