October 21 2025 00:16:42
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Pomoc lame
Lucka
Maxxis napsal:
nebo pristan u letadlovky zboku na vode, hra to nepozna..... ja to takhle ojeb.vám Pff

To ale potom přijde o ten zážitek přece! Úsměv Přistání na letadlovku je pokaždé tak trochu adrenalin. Už jen ta procedura před přistáním - rozsvítit polohovky, vysunout klapky, ubrat plyn, vysunout podvozek, hák, otevřít kabinu (hlavně si nesložit křídla, jak se mi taky jednou stalo Pff)...no a potom, když tě zachytí lano, ten pocit úlevy! Úsměv Je to jedna z věcí, které mě v Pacifiku baví a když je k dispozici Seafire, není co řešit Mrknutí

kaja
jirka napsal:

Skus to ubrzdit s něčím co má kolo v zadu. Mrknutí To je umění.

Lerche ma taky kolo vzadu nze? Pff
jinak souhlasim s luckou (a nerikejte ze vas to prekvapuje Šklebící se )- pristavat v bouri skoro za tmy s dochazejicim benzinem ma vazne atmosferu.. a kdyz si jeste predstavite jak ta voda musi bejt studena...

a abych taky prispel do soudku-zkus si ze zacatku naty touch-and-go. Proste se pokus dotknout kolama paluby a zase pridat plyn a dat si to znova- az se budes trefovat kolama kam chces a pri spravny rychlosti tak proste vytahni hakÚsměv

j4ck41
vubec je neposlouchej ... kazdej ma svuj system pristavani na letadlovku ... nekdo pada z vysky nekdo se priblizuje na urovni paluby, nekdo s plynem, nekdo bez plynu ... proste chaos ... dej si na zacatek misi s jedouci letadlovkou a zkousej si ruzny druhy priblizeni ... hlavne se hned na zacatku nesnas pristavat na prvni lano ... kdyz s tim placnes pred mustkem tak se taky houby deje ... hodnekrat se rozsekas do vybuchu, menecastokrat urves kridla, podvozek, prepadnes z paluby, zapomenes vytahnout hak a podobny blbosti a obcas i pristanes ... no a jak se ti to povede poprvy, tak se jeste parkrat rozbijes a najednou zjistis ze se uz nerozbijis ale normalne pristavas ... no a o adrenalinu pri pristavani na letadlovku a rozklepanejch rucickach se ti uz bude jenom zdat a beznou rutinu ti zpestri jenom vaznejsi poskozeni

AMP
Lucka napsal:
Maxxis napsal:
nebo pristan u letadlovky zboku na vode, hra to nepozna..... ja to takhle ojeb.vám Pff

To ale potom přijde o ten zážitek přece! Úsměv Přistání na letadlovku je pokaždé tak trochu adrenalin. Už jen ta procedura před přistáním - rozsvítit polohovky, vysunout klapky, ubrat plyn, vysunout podvozek, hák, otevřít kabinu (hlavně si nesložit křídla, jak se mi taky jednou stalo Pff)...no a potom, když tě zachytí lano, ten pocit úlevy! Úsměv Je to jedna z věcí, které mě v Pacifiku baví a když je k dispozici Seafire, není co řešit Mrknutí

jaký má vliv otevřená kabina na přistání??

http://311raf.com/cs_wing_hangar.php
WT_Horrido
Ze vystrcis hlavu a lip vidis. Skrz plexiglass se hlava spatne vysunuje Vyděšený
Upravil/a WT_Horrido dne 12-02-2008 15:29
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Lucka
VGR_AMP napsal:

Vůbec žádnej, ale líbí se mi to. Otevírací kryt kabiny je naprosto boží! Cool

AMP
WT_Horrido napsal:
Ze vystrcis hlavu a lip vidis. Skrz plexiglass se hlava spatne vysunuje Vyděšený

blbost

Maxxis
sranda je, když přistaneš na letadlovce, zachytneš lano a odraziš se od paluby a pak se principem jo-ja roztřískneš.
Přistat ve vodě znamená život 2 pilotů, kteří se ti respawnou při přistání, je skoda ze výběr letiste k respavnu neni pruhlednej a nerotuje na vybraným letišti ke kontrole dodedajících strojů.
Do bobka uz nějak vydržíme a pak budem pomlouvat ho :-)

haluz paja

Ono se da v nekterych pacifickych letadlech stoupnout. Pak cumis jen pred sebe pod sebe a lip vidis,kde zacina paluba. Mrknutí

WT_Horrido
VGR_AMP napsal:
WT_Horrido napsal:

blbost

Ja bych rekl ze to blbost neni, ze fakt vidis lip. Úsměv

[img]http://www.wtigers.org/extra/grab0000.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]http://www.wtigers.org/extra/grab0001.jpg[/img] is not a valid Image.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

BP_Tyrl
Rufu napsal:
Jirka napsal:
Rufu napsal:
.

Můžu to zkusit třeba s Aichi D3A1 Val to by šlo ne?Pff

Co takhle Hurry Mk.I. ty byly na letadlovkách používaný a ve šturmu háků nemají.Šklebící se

j4ck41
BP_Tyrl napsal:
Rufu napsal:
Jirka napsal:
Rufu napsal:
.

Můžu to zkusit třeba s Aichi D3A1 Val to by šlo ne?Pff

Co takhle Hurry Mk.I. ty byly na letadlovkách používaný a ve šturmu háků nemají.Šklebící se

dyt to tady bylo v ramci specialky PQ18, ale s Hurri Mk. IIb ... a pristali vsichni ... teda s vyjimkou jedny lamy jaka zabloudila ... no ale nakonec jsem jsem sednul u Murmansku Šklebící se

AMP
WT_Horrido napsal:
VGR_AMP napsal:
WT_Horrido napsal:

blbost

Ja bych rekl ze to blbost neni, ze fakt vidis lip. Úsměv

sry kua, chybí to podstatné. Ne všechny letadla mají nastavitelnou sedačku.Mrknutí

1stCL_Punkey
Takhle se dá taky přistávat, ale to už vyžaduje fištrona.Šklebící se

1stCL_Punkey napsal:
Potrénovali jsme docela účelně si myslim - starty & přistání. Kamenem úrazu jsou přistání, aspoň pro mne tedaŠklebící se. Jednou mi ujela stojící loďŠklebící se, dokonce jednou se mi povedlo i přistát a toto je moje druhé nejpoveděnější přistáníŠklebící se
[img]http://img358.imageshack.us/img358/6254/pistnvalumf9.jpg[/img] is not a valid Image.

clone9cz
1stCL_Punkey napsal:
Takhle se dá taky přistávat, ale to už vyžaduje fištrona.Šklebící se

1stCL_Punkey napsal:
Potrénovali jsme docela účelně si myslim - starty & přistání. Kamenem úrazu jsou přistání, aspoň pro mne tedaŠklebící se. Jednou mi ujela stojící loďŠklebící se, dokonce jednou se mi povedlo i přistát a toto je moje druhé nejpoveděnější přistáníŠklebící se
[img]http://img358.imageshack.us/img358/6254/pistnvalumf9.jpg[/img] is not a valid Image.

jestli to dobre chapu, tak jsi byl zadni strelec, kdyz je tam napsano glum landsŠklebící se

http://www.wwii-illusion.net
1stCL_Punkey
Glum s tim nemá vůbec nic společnýho. Po odpojení se mi myslim napsalo safe and sound.

kriplik
VGR_AMP napsal:

Aby si mohol včas vyskočiťŠklebící se

310_Gringo
Jestli nevíte jak startovat a přistávat z letadlových lodí,zde je jedno instruktážní video.Jak prosté..Šklebící seŠklebící seŠklebící se

http://www.youtub...VpDED_-cXw
Upravil/a 310_Gringo dne 13-02-2008 12:25

ZVP_ALEX
VGR_AMP napsal:
WT_Horrido napsal:

blbost

No Horido má určitě pravdu o tom nelze pochybovat. Navíc při otevřené kabině jsou podstatně jinší zvuky a za letu taky nepatrně nižší rychlost.

310_Gringo
Alex napsal:
VGR_AMP napsal:
WT_Horrido napsal:

blbost

No Horido má určitě pravdu o tom nelze pochybovat. Navíc při otevřené kabině jsou podstatně jinší zvuky a za letu taky nepatrně nižší rychlost.

A s Corsairem je dokonce vidět dozadu.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,320,062 návštěv