November 22 2024 09:30:51
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 1
1stCL_Fucida

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
X-52 vs X-52 PRO
1stCL_Fucida
Jimik napsal:
Hle, spousta chytrých a k radě ochotných přátel. Mám X52 a twist na páce jde dost ztuha a hodně vrže. Nemáte někdo zkušenosti s řešením podobně zatuhlejch klacků? Ještě chvilku a proleju to lubrikačním olejem a bude to! Díky za radu.

Clone tohle snad někdy řešil..nějakým WD-40, jestli se nemýlím.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

MK_Paja
1stCL_Fucida napsal:
Jimik napsal:
Hle, spousta chytrých a k radě ochotných přátel. Mám X52 a twist na páce jde dost ztuha a hodně vrže. Nemáte někdo zkušenosti s řešením podobně zatuhlejch klacků? Ještě chvilku a proleju to lubrikačním olejem a bude to! Díky za radu.

Clone tohle snad někdy řešil..nějakým WD-40, jestli se nemýlím.

Já bych to nejdřív rozebral a zjistil příčinu.

caba
Wédéčko je nejlepší přípravek na skřípajíci joy.Taky ho používám.Mrknutí

CSL1_Wingman
já mažu teflonovou vazelínou

BP_Tyrl
Jimik napsal:

Vezmi např kancelářskou sponku a dva závity pružiny stáhni k sobě. Hned poběží radostněji a s menším odporem.

BP_Tyrl
Netušíte někdo, zde jde na X-52Pro nějak přemluvit ty dva válečky na plynovce ke smysluplné činnosti? Zatím se omezují na zesvětlování a ztmavování podsvícení Joye a podobné zbytečnosti.
Pomocí prográmku MJoyMapper se mi podařilo rozchodit tlačítko i na plynovce.

312_HeRa
Jeste k mazani.
Doporucuju zapomenout na WD40 a koupit :

WURTH(prehlasovane U) saBesto - HHS2000
Prilnave mazivo odolne proto vysokym tlakum.

Pak je X52ka jako nova.....staci maznout opravdu jednou za dlouhy cas. Vysledek podle me s WD40 neporovnatelny.

X52 plynovka neni zla, ale na vecnost, jak to tak pozoruju, to taky neni Smutný Po 3 letech uz funguje spatne osa na tom nejvetsim kolecku nahore. A ted mi nejak zacina kravit i ta plynova. Klacek uz jsem taky vymenil za MS FF2, protoze zivotnost usazeni te osy je za svym zenitem.

Chtelo by to neco neznicitelneho a byl bych spokojen Šklebící se

312raf.com
1stCL_Fajlow
zajímalo by mě, jaký je rozdíl v životnosti X 52 a X52 PRO, pokud oba joye bude používat 1 a ten samý člověk.

Bude po 3 letech rozdíl mezi vyklechtaností těch joyů zanenbatelný nebo znatelný ?
Upravil/a 1stCL_Fajlow dne 07-04-2008 15:14

BP_Tyrl
Vzhledem k tomu, že oboje je Made in China velké rozdíly bych neočekával

CSL1_Zmije
Nečekej žádné velké rozdíly,sic X52 PRO ma hallovy snímače,ale to jetak fšechno.Lítám s ní cca rok a klacek je na hovno. Vykkvedlanej šit, ne ve snímačích ale v uložení, nikdo nikdy nekupujte X52PRO.Mám asi 4roky starý MSFF2 jako zálohu a v nebližší době na něj asi příjde opět řada.

MK_Paja
X52 nePRO má taktéž hallovy snímače na osách X Y.
Ostatní obyč. potenciometry což by nemusela být taková tragédie pokud by byly kvalitní.

Jimik
Mám X52. Je to klacek na prd. Kam se hrabe na můj předchozí za 300 stovky od Geniusu. Plynovka je ale super.
Modlitbička: Bože vrať mně můj zlomenej genius a nedopusť, abych se zas tak leknul vohavnýho zoomera, pročež jsem ho úlekem zlomil! Amen!

Alan Grey
Ahoj
Dá se někde X52 ještě sehnat nebo už je jen X52PRO? A pokud ano tak jak je to s cenou? Nemáte nějaký tip na levný nákup?
A nebo by bylo lepší koupit SAITEK Joystick Cyborg Evo Force - USB a SAITEK Obsluha Pro Flight Throttle Quadrant.
Díky za odpovědi.

http://www.alan-grey-page.cz/
Rufu
Nejlevnějc asi na pixmanii x52 -2300kč ,x52pro -3600kč +250poštovné.
X52 se dá normálně v republice koupit za rovný 3000 kč

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,014,590 návštěv