Co na to říci?
|
Unknow_CZ |
Přidané 31-01-2008 13:06
|
Nováček
Příspěvek: 2
Založený: 31.01.08
|
Nedá mi to a k tomuto tématu se vyjádřím. |
|
|
|
Panek |
Přidané 31-01-2008 13:07
|
Diskutující
Příspěvek: 2105
Založený: 15.07.06
|
Unknow_CZ napsal:
Nedá mi to a k tomuto tématu se vyjádřím.
Zalez šmejde. |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 31-01-2008 13:25
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10825
Založený: 26.01.13
|
WT_Horrido napsal:
Tendencní primitivní zakomplexované sračky zni jako dobra definice.
Tušil jsem, že o nakonec vykrystalizuje v něco blízkého mému názoru
Joe Hallenbeck:
Nejhorsi na tom je, ze mu to i nekteri zerou tu jeho "demagogii".
Ať člověk napíše sebehloupější věc, snad vždy se najde pár přikyvovačů.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
313_Sheddan |
Přidané 31-01-2008 14:22
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 215
Založený: 08.02.07
|
3BAP_Panek napsal:
Copak Židi, ale nejhorší jsou trpajzlíci, ty potvory vám vlezou všude. Copak trpaslíci, ale takové jmelí. Všimli ste si, co se letos urodilo jmelí?
3BAP_Panek napsal:
Unknow_CZ napsal:
Nedá mi to a k tomuto tématu se vyjádřím.
Zalez šmejde. Tomuhle se, myslim, říká schizofrenie, nebo tak nějak
K tématu: Na tom srovnání s Tmavočechma něco je. Třeba úplně stejná mentalita nás a mohamedánů. A taky naší menšiny a Izraelců. Jo, příklad skvělej. Dokonce i ten Protektorat Böhmen und Mähren. Ten člověk je evidentně magor. A proč sou mi Izraelci sympatický? Jo, trochu svýho postavení zneužívaj, ale celkem i právem. Dokázali se prosadit. Dokázali se ubránit osminásobný přesile. Zkuste si představit, že by se takle bránil Cikánov Přece jenom, u Židů má člověk tak nějak jistotu, že když jim dodá letadla, že je neroztříděj na měď, hliník, ocel a litinu a zbytek nespálej.. |
|
|
|
Wutz |
Přidané 31-01-2008 15:17
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 229
Založený: 30.09.05
|
Článek jsem nečetl a ani nehodlám, ale komentáře sou k němu moc pěkný. |
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 31-01-2008 15:42
|
Diskutující
Příspěvek: 2150
|
No to je na prd. Takhle z toho flame na 40 stran neuděláme. |
|
|
|
1stCL_Pospa |
Přidané 31-01-2008 15:46
|
Uživatel
Příspěvek: 990
Založený: 03.11.05
|
Však počkej až se vyjádří Bumík |
|
|
|
606_Temp |
Přidané 31-01-2008 15:49
|
Stařešina
Příspěvek: 5502
Založený: 19.08.07
|
WT_Horrido napsal:
Tak Izrael zneuziva sveho postaveni a z piskoviste si udelali velmoc jo?
Posledni dva dny se tu fakt uzasne hlaskuje
XXX_Dazz napsal:
606_Tempik napsal:
No ja osobne zadneho zida neznam, takze tezko se mi soudi. Ten clanek je pritazenej za vlasy, ale neda se uprit, ze treba izrael lehce sveho postaveni zneuziva a z piskoviste si udelali supervelmoc.
Tempíku ty rozumově sneseš srovnání s tím autorem.
eh, copak nekde pisu, ze s autorem souhlasim? Pisu ze je to magor. Izraeli fandim, vuci zidum zadne predssudky nemam a vazim si jich. A to s tim, ze se izrael vypracoval z piskoviste na supervelmoc... ja nevim, copak to neni pravda? A to ze dostaval solidni podporu ze zahranici je taky pravda. Hodne penez se tam dostalo jak z vychodu, tak ze zapadu vcetne materialnich vypomoci atd, ale tak to tu kazdy vi. Beru to tak, ze to ma byt asi pokus o rozpoutani flamu, pac tu byl dlouho klid, ale ne vsude kde se ozvu se chc s nekym hadat, s kazdym tady souhlasim
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
|
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 31-01-2008 16:31
|
Diskutující
|
Slabý. Takhle to tu nezamknou. |
|
|
|
1stCL_Bumik |
Přidané 31-01-2008 16:37
|
Uživatel
Příspěvek: 756
Založený: 14.02.06
|
1stCL_Pospa napsal:
Však počkej až se vyjádří Bumík
Ja uz se vyjadril, ale Fuci to smazal |
|
|
|
1stCL_Piscot |
Přidané 31-01-2008 18:25
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 200
Založený: 13.02.06
|
Me by spise zajimalo,jak se budou ortodoxni zidi tvarit,az pudou do nebe a tam na ne jukne Allah.Nebo naopak,fanatik s turbanem potka boha.Domorodec s koraloveho atolu nepotka zelvu,ale budhu a indove mozna Hareho Krsnu.A pro tohle se narody vrazdi. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 31-01-2008 18:55
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
|
Piscote, Piscote, zidove, arabove i krestane veri v jednoho a tehoz Boha a Budha a Krisna byli jen obycejni lide (byt prevteleni boha Visny) takze snad jen ta zelva by to mohla trochu komplikovat, ale myslim ze pro Vsemocneho to zase takovy problem nebude...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Glad69 |
Přidané 31-01-2008 23:51
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 343
Založený: 07.01.06
|
Tendencni primitivni zakomplexovane sracky - naprosto presna definice!
V posledni dobe mi je ze vsech tech radoby "nacionalistu", "narodovcu" a "vlastencu" cim dal tim vic na bliti! Je to banda posr. nacistu a fasistu, kteri zaslouzi akorat celodenni kopani martenskou do hlavy. Mozna by se jim potom rozsvitilo v hlave! |
|
|
|
1stCL_Piscot |
Přidané 01-02-2008 00:00
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 200
Založený: 13.02.06
|
WT_Horrido napsal:
Piscote, Piscote, zidove, arabove i krestane veri v jednoho a tehoz Boha a Budha a Krisna byli jen obycejni lide (byt prevteleni boha Visny) takze snad jen ta zelva by to mohla trochu komplikovat, ale myslim ze pro Vsemocneho to zase takovy problem nebude...
Tak kde je potom chyba?Rezani hlav krestanu od kamaradu muslimu je vlastne vule bozi a jelikoz by nemohl kamarad krestan rezat hlavu dalsimu krestanu,musel vymyslet muslima,aby to nebylo ze ublizujes bliznemu svemu. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 01-02-2008 08:22
|
Fusioner
|
Glad69 napsal:
Tendencni primitivni zakomplexovane sracky - naprosto presna definice!
V posledni dobe mi je ze vsech tech radoby "nacionalistu", "narodovcu" a "vlastencu" cim dal tim vic na bliti! Je to banda posr. nacistu a fasistu, kteri zaslouzi akorat celodenni kopani martenskou do hlavy. Mozna by se jim potom rozsvitilo v hlave!
Hehe, proti radoby nacistum nasadit opravdove nacisty! Kdyz prijeli k nam do mesta podporit mistni boj proti cikanum, uvazoval jsem ze bych vytahl svou risskou zastavu, stoupl si na chodnik, maval vlajkou a rval tschechische ksind raus. Ale myslim, ze by to ti mladenci nepochopili...
Nekdy se ovsem prestavam divit odkud a proc se vlastne berou, nase spolecnost je hodne nemocna:
http://neviditeln...ranici_wag
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 01-02-2008 08:27
|
Fusioner
|
Piscot napsal:
WT_Horrido napsal:
Tak kde je potom chyba?Rezani hlav krestanu od kamaradu muslimu je vlastne vule bozi a jelikoz by nemohl kamarad krestan rezat hlavu dalsimu krestanu,musel vymyslet muslima,aby to nebylo ze ublizujes bliznemu svemu.
Kde je chyba? Ze by v lidech?
Bud se mohou lidi domluvit nebo "ty druhe" vyvrazdit. Tak to chodi uz par tisic let.
Upravil/a WT_Horrido dne 01-02-2008 08:31
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 01-02-2008 08:35
|
Diskutující
|
Chyba nebyla v tom ,že bůh stvořil lid k obrazu svému. Ale že lidi vytvořili boha k obrazu svému.
No a je vždy jednoduší říci lidem, že bůh to tak chce, než jim komplikovaně vysvětlovat, že to tak chci já, což by se jim kupodivu nemuselo líbit, natož je to nějak motivovat. |
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 01-02-2008 08:54
|
Diskutující
Příspěvek: 2854
|
Horší to bude až se dostanou do "nebe" a tam se muslimové, katolíci, protestanti, židi atd. potkají. Bych byl pak docela nasranej, když se všude jasně píše že se do nebe dostane jen ten co věří v "pravou" tedy tu jejich víru. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 01-02-2008 08:56
|
Fusioner
|
Navic monoteismus je ze sve podstaty dost nesnasenlivy. Pokud verim v jednoho boha je uplne putna ze ti druzi veri v tehoz jestlize maji jine "metody." Z hlediska vericiho je to naprosto spatne, jeden buh, jedno vyznani, opacne vyznani toho jednoho boha popira. Takze dostane pres kokos pro slavu bozi.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
WT_Schmouddle |
Přidané 01-02-2008 09:00
|
Uživatel
Příspěvek: 1984
Založený: 02.10.05
|
Horri myslím že se tou vlajkou by to bylo působivé, akorát by ti jí asi zabavili...no nekupoval sis ji proto aby zdobila příbytek nějakýho policajta, no ne?
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.
|
|
|