GC3_Chroust napsal:
Pokud to tam bude mozny bez zasahu do hry a bude to pristupny (a nejen defautne na mys) nejen pro ty co maji trackIR tak ne Dazzi, ale jinak jo
Když si dohraješ nějaké soubory do hry tak je to zásah ? Chrousíku podívej se na ostatní hry kolem, např. Arma vlákno zde a pak hovoř o zásazích do hry Je to normální MÓD, který je v dnešních hrách zcela běžnou záležitostí a díky za něj.
Jinak já používám stále HAT a vůbec se necítím nějak znevýhodněn, jsem to ale pako co
Ano Dazzi je to zasah to hry a to jak rikal Clone tak dokonce nelegalni
Je to mozna "normalni mod" ale je to taky normalni chaet Dazzi
A predstav si ze ja pouzivat taky stale HAT a taky nepropadam diky tomuhle cheatu depresim, ale to na tom snad nic nemeni ne?
Upravil/a GC3_Chroust dne 24-01-2008 08:30
AH_Ronsoc napsal:
Neda jedina vec co je plus je zoom, inac len hore -dole:lavo-pravo .Ziadne vyhody v tom nevidim len to ze konecne si vychutnavam 109 pripadne P-39 kde tie ramy robia problem .Nepokladam za zneuzitie!! Pokladam to, ako ze sa to zacina podobat Simulatoru
Problem je vsak to, ze ti kteri pouzivaji nehacknutou hru ty ramy tam maji. Cili ti co pouzivaji 6DOF jsou zvyhodneni prave timto hackem a to se jiz nazvat cheatem da.
Ale to je jedno. Nechci flamovat.
Nicmene doufam ze to Olega prinuti rozchodit na BoBu ten 6DOF, kde to bude jiz soucasti hry a ne hacku.
LOL
Takže BoB už bude dopředu načítovaný, protože ti co budou mít TrackIR s 6DOF budou zvýhodněni a ti co budou používat HAT tam zase budou mít ty rámy.
Dazy, jeste jednou si precti poradne co pisu. Ale zjevne mi nerozumis tak to pretlumocim jinak.
Kdyz je od tvurce hry 6DOF zakomponovany do hry a plne fcni ve hre, tak pak uz je to problem pouze toho hrace jestli si tu peachovinku sezene, nebo ne.
Trochu jina vec je, a alespon ja to tak vnimam, pokud se NEKDO Z HRACU NABOURA do hry, UPRAVI JI (dle vlastni libosti), v tomto pripade 6DOF, ktery navic nejakym zpusobem ZVYHODNUJE tu cast hracu, kteri si tento HACK nainstalujou, zatimco ti co pouzivaji OFICIALNI VERZI HRY nic takoveho nemaji.
Uz to chapes?
EDIT:
...OFICIALNI VERZI HRY od nic takoveho...
umazal jsem to "od"
Upravil/a Joe Hallenbeck dne 24-01-2008 15:00
Joe Hallenbeck napsal:
Problem je vsak to, ze ti kteri pouzivaji nehacknutou hru ty ramy tam maji. Cili ti co pouzivaji 6DOF jsou zvyhodneni prave timto hackem a to se jiz nazvat cheatem da.
Mě se líbí, jak se vždycky najde někdo kdo jediným logickým kotrmelcem dostane debatu opět na začátek, jako, kdyby se nikdy nikde nic neprobíralo. Víš co, kup si TrackIr a nepoužívej dvě třetiny jeho funkcí, protože je Oleg nepodporuje. A pak budeš frajer.
Brilantni uvaha, opravdu. A moje graficka karta umi vykreslovat prusvitne objekty, cili mam povolen wallhack, aby se to vyuzilo...
Joe Hallenbeck napsal:
Mě se líbí, jak se vždycky najde někdo kdo jediným logickým kotrmelcem dostane debatu opět na začátek, jako, kdyby se nikdy nikde nic neprobíralo. Víš co, kup si TrackIr a nepoužívej dvě třetiny jeho funkcí, protože je Oleg nepodporuje. A pak budeš frajer.
Brilantni uvaha, opravdu. A moje graficka karta umi vykreslovat prusvitne objekty, cili mam povolen wallhack, aby se to vyuzilo...
Neni náhodou Il-2 simulátor? Nemá náhodou aj simulovať pohľady pilota? Mali piloti WWII nejakú anatomickú anomáliu, že sa nevedeli poobzerať v kabíne okolo seba? Keď sa nakláňali v kokpite šli po skokoch? Sa mi to zdá všetko nejaké choré. Ak je možnosť mať realistický výhľad, tak prečo ho nevyužiť? Kto chce, tak si to kľudne môže stiahnuť, a kto nechce, nech sa neobzerá....
Bingo a hřebíček na hlavičku, kdo má TrackIR + 6DFO, tak proboha proč by si ten mod neměl nainstalovat a ochuzovat se o krásný výhled ? Proč by měl někdo s využitím 6DFO čekat na BoB, které možná vyjde za rok nebo za dva nebo vůbec, když ho může používat hned !!!
jofe napsal:
Neni náhodou Il-2 simulátor? Nemá náhodou aj simulovať pohľady pilota? Mali piloti WWII nejakú anatomickú anomáliu, že sa nevedeli poobzerať v kabíne okolo seba? Keď sa nakláňali v kokpite šli po skokoch? Sa mi to zdá všetko nejaké choré. Ak je možnosť mať realistický výhľad, tak prečo ho nevyužiť? Kto chce, tak si to kľudne môže stiahnuť, a kto nechce, nech sa neobzerá....
dobra, ted mi vysvetli, jak mel oleg uhadnout, ze za par let nekdo vymysli hracku ala trackir a jeste 6DOF s plynulym posouvanim ... pokud tedy nebyly letadla designovany na vyklaneni, tak proste 6DOF vydat nemoh (druhe reseni by bylo vydat 6DOF a predelat cca 200 letadel tak, aby nechybely textury pri vyklaneni)
a jak vysvetlis predchozi verzi 6DOF, to byly naky specialni piloti, ze si mohli vykroutit hlavu ven z kokpitu nebo az na kridlo, strcit hlavu do valcu a koukat na pisty .... to museli mit sakra odolnou drzku
neopovazuj se tady ani tvrdit, jako se nekdo snazi, ze je 1.2 ok, 1.2 je diskreditovana 1.1 a predchozima verzema, ktery byly public a i kdyz nejsou ke stazeni (na oficialnich strankach), tak to maji stovky uzivatelu na discich
Joe Hallenbeck napsal:
Bingo a hřebíček na hlavičku, kdo má TrackIR + 6DFO, tak proboha proč by si ten mod neměl nainstalovat a ochuzovat se o krásný výhled ? Proč by měl někdo s využitím 6DFO čekat na BoB, které možná vyjde za rok nebo za dva nebo vůbec, když ho může používat hned !!!
Podivejte, me nevadi to, ze nekdo Sturma hacknul, vadi mi to, ze se hraci s tim nebo onim modem michaji s hraci kteri vali na oficialni verzi. To je to co mi na tom vadi.
At si kazdej stahne a nainstaluje co chce, ale at zustanou servery pro oficialni verzi hry a servery pro ruzne druhy "modu" oddelene. Tak jak tomu jest i v jinych hrach.
Tak jako se vším, se servery s Ilem řídí nabídkou a poptávkou, bohudík mi z toho vyplývá, že většina lidí poznala kvality SOUND MODU a zřejmě ho chtějí se všemi jaho výhodami
Jsi v menšině
Nicméně i pro tebe se něco najde zkus třeba server Bf109 vers. Spit. tam je tuším vše při starém, nebo si zalítej ADW dlouho dlouho jsem to nelěl, ale taky byla většina misí byla blokována proti SOUND MODU.
Ještě ti povím jak mě Madox Game ojebali
Díky tomu že mám Ila na Win 2000 nemůžu na servery s checkruntime=2. Paráda co
Tenhle názor na "kvalitu SM" je velmi subjektivní. Já trávím prakticky 100 procent svého lítacího času s lidma z různých konců evropy a ti mají na soundmod povětšinou negativní názor a v online ho vůbec nepoužívají.
Mě osobně to připadá, že se okolo toho nejvíc blázní tak akorát tady na SVK.
Já sám ho nepoužívám. Jednak proto, že lítám jen online a tam platí výše napsané. A taky proto, že mě to celé přijde jako amatérské "kurvení/živelné pokusy o vylepšení" čehosi. A vůbec se mě to nějak celé ekluje. A taky nemám času a ani chuti zkoumat kde a co nahrát, aby z toho bylo něco co nějak "líp/jinak" funguje.
Souhlasím ale s Fučidou, že by se v tomhle sounmodím chaosu měl udělat pořádek a nějak to zastřešit. Nepochybně by to celému snažení okolo SM vydatně pomohlo a celé to nějak zdůvěryhodnilo.
A jeste se mi moc libi jak spousta lidi kteri mrceli jak je jaky ero zmrseny, ze lita o 10 km/h vic nez v realu, ted lita na letadlech z letovym modelem AI a jinejma kokpitama a rika jak je to super
A jeste se mi moc libi jak spousta lidi kteri mrceli jak je jaky ero zmrseny, ze lita o 10 km/h vic nez v realu, ted lita na letadlech z letovym modelem AI a jinejma kokpitama a rika jak je to super
Tak teď jsi trefil do černého !!! Naprostý souhlas. Na tomhle je krásně vidět, kam ten soundmod ILa zavedl.
GC3_Chroust napsal:
....ted lita na letadlech z letovym modelem AI a jinejma kokpitama a rika jak je to super
A to by melo byt spatne? Tedy myslim ten letovy model. Pokud mne pamet neklame, tak do jisteho patche, ci addonu Oleg vyhlasoval, ze letove modely byly sjednoceny. Takze by kazde letadlo melo mit jen jeden...
O jejich obecne kvalite nepolemizuji...
Letove modely mohli byt sjednoceny, ale sjednotit jdou jen ty letadla ktera jsou jak pilotovana tak AI, coz u tech letadel pridanych v SM mozno neni pac ty jsou jen AI a tak nemaji byt s cim sjednoceny...a dle informaci co se ke me dostali se chovaji obcas opravdu zlastne. Ale to jsou jen spekulace stejne jako to tvoje info
Kazdopadne uz jen ty kokpity stoji za to, mozna by mohl Oleg do BOBa udelat jen kokpit pro RED a druhej pro BLUE a byly byjste spokojeni ??
Upravil/a GC3_Chroust dne 25-01-2008 09:13
GC3_Chroust napsal:
....ted lita na letadlech z letovym modelem AI a jinejma kokpitama a rika jak je to super
A to by melo byt spatne? Tedy myslim ten letovy model. Pokud mne pamet neklame, tak do jisteho patche, ci addonu Oleg vyhlasoval, ze letove modely byly sjednoceny. Takze by kazde letadlo melo mit jen jeden...
O jejich obecne kvalite nepolemizuji...
Nicméně, položme si otázku. Z pohledu tvůrce. Je třeba vypiplávat k dokonalosti letový model něčeho o čem se předpokládá, že uvidíš stejně jenom z venku letět okolo tebe, když je třeba se věnovat právě tomu druhému ? A BOBu navrch. Oleg už léta vyhlašuje, že maká jako šroub a že má málo času. Pochybuju o tom, že si tam v rusku hrajou s vypipláváním desítek nějakých AIček z odcházejícího šturma.
Chroust má pravdu. Léta jsme se tu do krve hádali o tom, jak je které letadlo dokonalé/namodelované. A pak se to všechno s příchodem jednoho SM popře.
Jen kvůli vnějšímu efektu. S jiným kokpitem
Já si myslím, že SM udělal z ILa obyčejnou fujtajblovou efektní arkádovku.
tuhle celou diskusi okolo modů prostě nechápu,jelikož hraju pouze 2 simi a to il2 a SH3 a to pěkných pár měsíců tak můžu porovnávat.
V SH3 prakticky nikdo nehraje základní hru ale používá tzv. supermody momentálne TGW nebo GWX a kdekdo si je pochvaluje a čeka se s čím novým autoři těchto modů přijdou popř. opraví chyby v modech a skutečne toho opravují a přidávají hodně.
Tady v Ilovy se předělaj zvuky,dodělaj pár kokptitů do již vytvořených letadel,přidá se podpora Tir a 6Dofu a je kravál jako svině.Nedokážu si představit že by se měnily model stoupaní,zatáčení, změna účinosti palubních zbraní k realu,to by snad vznikla 3SV . V SH3 se v modech měnily rychlost reakce na povel změny smeru,účinost torpéd,rychlost ponoru, atd a to vždy směrem k realu,tzn. pro hráče změny k horšímu a přesto zdůraznuj tyto supermody jsou vítány a ne jako tady v ilovy,kde zakladní instalace je považována za posvátnou krávu.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.