November 21 2024 19:33:20
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 11

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
IL2 - hacks (uprava kodu, neoficialni addony)
XXX_Dazz
GC3_Chroust napsal:
Pokud to tam bude mozny bez zasahu do hry a bude to pristupny (a nejen defautne na mys) nejen pro ty co maji trackIR tak ne Dazzi, ale jinak jo Vyděšený

Když si dohraješ nějaké soubory do hry tak je to zásah ? Chrousíku podívej se na ostatní hry kolem, např. Arma vlákno zde a pak hovoř o zásazích do hry Mrknutí Je to normální MÓD, který je v dnešních hrách zcela běžnou záležitostí a díky za něj.

Jinak já používám stále HAT a vůbec se necítím nějak znevýhodněn, jsem to ale pako co Šklebící se Šklebící se Šklebící se

GC3_Chroust
Ano Dazzi je to zasah to hry a to jak rikal Clone tak dokonce nelegalni Vyděšený

Je to mozna "normalni mod" ale je to taky normalni chaet DazziVyděšený

A predstav si ze ja pouzivat taky stale HAT a taky nepropadam diky tomuhle cheatu depresim, ale to na tom snad nic nemeni ne? Vyděšený
Upravil/a GC3_Chroust dne 24-01-2008 08:30

XXX_Dazz
No vidíš, cheat nebo mod, každému normálnímu je to jedno jen
313-FlyBoy má z toho depky Šklebící se

Joe Hallenbeck
XXX_Dazz napsal:
Joe Hallenbeck napsal:
AH_Ronsoc napsal:
Neda jedina vec co je plus je zoom, inac len hore -dole:lavo-pravo .Ziadne vyhody v tom nevidim len to ze konecne si vychutnavam 109 pripadne P-39 kde tie ramy robia problem .Nepokladam za zneuzitie!! Pokladam to, ako ze sa to zacina podobat Simulatoru Mrknutí

Problem je vsak to, ze ti kteri pouzivaji nehacknutou hru ty ramy tam maji. Cili ti co pouzivaji 6DOF jsou zvyhodneni prave timto hackem a to se jiz nazvat cheatem da.
Ale to je jedno. Nechci flamovat.

Nicmene doufam ze to Olega prinuti rozchodit na BoBu ten 6DOF, kde to bude jiz soucasti hry a ne hacku. Mrknutí

LOL Šklebící se
Takže BoB už bude dopředu načítovaný, protože ti co budou mít TrackIR s 6DOF budou zvýhodněni a ti co budou používat HAT tam zase budou mít ty rámy. Šklebící se Šklebící se Šklebící se

Dazy, jeste jednou si precti poradne co pisu. Ale zjevne mi nerozumis tak to pretlumocim jinak.

Kdyz je od tvurce hry 6DOF zakomponovany do hry a plne fcni ve hre, tak pak uz je to problem pouze toho hrace jestli si tu peachovinku sezene, nebo ne.

Trochu jina vec je, a alespon ja to tak vnimam, pokud se NEKDO Z HRACU NABOURA do hry, UPRAVI JI (dle vlastni libosti), v tomto pripade 6DOF, ktery navic nejakym zpusobem ZVYHODNUJE tu cast hracu, kteri si tento HACK nainstalujou, zatimco ti co pouzivaji OFICIALNI VERZI HRY nic takoveho nemaji.

Uz to chapes?

EDIT:
...OFICIALNI VERZI HRY od nic takoveho...

umazal jsem to "od"
Upravil/a Joe Hallenbeck dne 24-01-2008 15:00
313_FlyBoy
RY-C

LesniHU
BP_Tyrl napsal:
Joe Hallenbeck napsal:
Problem je vsak to, ze ti kteri pouzivaji nehacknutou hru ty ramy tam maji. Cili ti co pouzivaji 6DOF jsou zvyhodneni prave timto hackem a to se jiz nazvat cheatem da.

Mě se líbí, jak se vždycky najde někdo kdo jediným logickým kotrmelcem dostane debatu opět na začátek, jako, kdyby se nikdy nikde nic neprobíralo. Víš co, kup si TrackIr a nepoužívej dvě třetiny jeho funkcí, protože je Oleg nepodporuje. A pak budeš frajer.Mrknutí
Brilantni uvaha, opravdu. A moje graficka karta umi vykreslovat prusvitne objekty, cili mam povolen wallhack, aby se to vyuzilo...

XXX_Dazz
jofe napsal:
LesniHU napsal:
BP_Tyrl napsal:
Joe Hallenbeck napsal:

Mě se líbí, jak se vždycky najde někdo kdo jediným logickým kotrmelcem dostane debatu opět na začátek, jako, kdyby se nikdy nikde nic neprobíralo. Víš co, kup si TrackIr a nepoužívej dvě třetiny jeho funkcí, protože je Oleg nepodporuje. A pak budeš frajer.Mrknutí
Brilantni uvaha, opravdu. A moje graficka karta umi vykreslovat prusvitne objekty, cili mam povolen wallhack, aby se to vyuzilo...

Neni náhodou Il-2 simulátor? Nemá náhodou aj simulovať pohľady pilota? Mali piloti WWII nejakú anatomickú anomáliu, že sa nevedeli poobzerať v kabíne okolo seba? Keď sa nakláňali v kokpite šli po skokoch? Sa mi to zdá všetko nejaké choré. Ak je možnosť mať realistický výhľad, tak prečo ho nevyužiť? Kto chce, tak si to kľudne môže stiahnuť, a kto nechce, nech sa neobzerá....

Bingo a hřebíček na hlavičku, kdo má TrackIR + 6DFO, tak proboha proč by si ten mod neměl nainstalovat a ochuzovat se o krásný výhled ? Proč by měl někdo s využitím 6DFO čekat na BoB, které možná vyjde za rok nebo za dva nebo vůbec, když ho může používat hned !!!

clone9cz
jofe napsal:
Neni náhodou Il-2 simulátor? Nemá náhodou aj simulovať pohľady pilota? Mali piloti WWII nejakú anatomickú anomáliu, že sa nevedeli poobzerať v kabíne okolo seba? Keď sa nakláňali v kokpite šli po skokoch? Sa mi to zdá všetko nejaké choré. Ak je možnosť mať realistický výhľad, tak prečo ho nevyužiť? Kto chce, tak si to kľudne môže stiahnuť, a kto nechce, nech sa neobzerá....

dobra, ted mi vysvetli, jak mel oleg uhadnout, ze za par let nekdo vymysli hracku ala trackir a jeste 6DOF s plynulym posouvanim ... pokud tedy nebyly letadla designovany na vyklaneni, tak proste 6DOF vydat nemoh (druhe reseni by bylo vydat 6DOF a predelat cca 200 letadel tak, aby nechybely textury pri vyklaneni)

a jak vysvetlis predchozi verzi 6DOF, to byly naky specialni piloti, ze si mohli vykroutit hlavu ven z kokpitu nebo az na kridlo, strcit hlavu do valcu a koukat na pisty .... to museli mit sakra odolnou drzku

neopovazuj se tady ani tvrdit, jako se nekdo snazi, ze je 1.2 ok, 1.2 je diskreditovana 1.1 a predchozima verzema, ktery byly public a i kdyz nejsou ke stazeni (na oficialnich strankach), tak to maji stovky uzivatelu na discich

PS: tak a schytals to i za vsechny, i za tyrla Šklebící se

http://www.wwii-illusion.net
Jirka
XXX_Dazz napsal:
Joe Hallenbeck napsal:
XXX_Dazz napsal:
jofe napsal:
LesniHU napsal:
BP_Tyrl napsal:
Joe Hallenbeck napsal:

Bingo a hřebíček na hlavičku, kdo má TrackIR + 6DFO, tak proboha proč by si ten mod neměl nainstalovat a ochuzovat se o krásný výhled ? Proč by měl někdo s využitím 6DFO čekat na BoB, které možná vyjde za rok nebo za dva nebo vůbec, když ho může používat hned !!!

Podivejte, me nevadi to, ze nekdo Sturma hacknul, vadi mi to, ze se hraci s tim nebo onim modem michaji s hraci kteri vali na oficialni verzi. To je to co mi na tom vadi.

At si kazdej stahne a nainstaluje co chce, ale at zustanou servery pro oficialni verzi hry a servery pro ruzne druhy "modu" oddelene. Tak jak tomu jest i v jinych hrach.

Tak jako se vším, se servery s Ilem řídí nabídkou a poptávkou, bohudík mi z toho vyplývá, že většina lidí poznala kvality SOUND MODU a zřejmě ho chtějí se všemi jaho výhodami Šklebící se
Jsi v menšině Vyděšený
Nicméně i pro tebe se něco najde zkus třeba server Bf109 vers. Spit. tam je tuším vše při starém, nebo si zalítej ADW dlouho dlouho jsem to nelěl, ale taky byla většina misí byla blokována proti SOUND MODU.

Ještě ti povím jak mě Madox Game ojebali Šklebící se
Díky tomu že mám Ila na Win 2000 nemůžu na servery s checkruntime=2. Paráda co Šklebící se

Tenhle názor na "kvalitu SM" je velmi subjektivní. Já trávím prakticky 100 procent svého lítacího času s lidma z různých konců evropy a ti mají na soundmod povětšinou negativní názor a v online ho vůbec nepoužívají.

Mě osobně to připadá, že se okolo toho nejvíc blázní tak akorát tady na SVK. Šklebící se

Já sám ho nepoužívám. Jednak proto, že lítám jen online a tam platí výše napsané. A taky proto, že mě to celé přijde jako amatérské "kurvení/živelné pokusy o vylepšení" čehosi. A vůbec se mě to nějak celé ekluje. A taky nemám času a ani chuti zkoumat kde a co nahrát, aby z toho bylo něco co nějak "líp/jinak" funguje.

Souhlasím ale s Fučidou, že by se v tomhle sounmodím chaosu měl udělat pořádek a nějak to zastřešit. Nepochybně by to celému snažení okolo SM vydatně pomohlo a celé to nějak zdůvěryhodnilo. Mrknutí Úsměv

GC3_Chroust
Tak nak jako Vogon Mrknutí

A jeste se mi moc libi jak spousta lidi kteri mrceli jak je jaky ero zmrseny, ze lita o 10 km/h vic nez v realu, ted lita na letadlech z letovym modelem AI a jinejma kokpitama a rika jak je to super Vyděšený

Jirka
GC3_Chroust napsal:
Tak nak jako Vogon Mrknutí

A jeste se mi moc libi jak spousta lidi kteri mrceli jak je jaky ero zmrseny, ze lita o 10 km/h vic nez v realu, ted lita na letadlech z letovym modelem AI a jinejma kokpitama a rika jak je to super Vyděšený

Tak teď jsi trefil do černého !!! Šklebící seŠklebící seŠklebící se Naprostý souhlas. Na tomhle je krásně vidět, kam ten soundmod ILa zavedl. Mrknutí

Panek
No ale zase, kde jinde si zalétáte manévrový souborj ve vertikálkách Zero vs. Catalina? Šklebící se

WT_Pedropan
GC3_Chroust napsal:
....ted lita na letadlech z letovym modelem AI a jinejma kokpitama a rika jak je to super Vyděšený

A to by melo byt spatne? Tedy myslim ten letovy model. Pokud mne pamet neklame, tak do jisteho patche, ci addonu Oleg vyhlasoval, ze letove modely byly sjednoceny. Takze by kazde letadlo melo mit jen jeden...
O jejich obecne kvalite nepolemizuji...

http://www.wtigers.org/
GC3_Chroust
Letove modely mohli byt sjednoceny, ale sjednotit jdou jen ty letadla ktera jsou jak pilotovana tak AI, coz u tech letadel pridanych v SM mozno neni pac ty jsou jen AI a tak nemaji byt s cim sjednoceny...a dle informaci co se ke me dostali se chovaji obcas opravdu zlastne. Ale to jsou jen spekulace stejne jako to tvoje info Mrknutí

Kazdopadne uz jen ty kokpity stoji za to, mozna by mohl Oleg do BOBa udelat jen kokpit pro RED a druhej pro BLUE a byly byjste spokojeni ??
Upravil/a GC3_Chroust dne 25-01-2008 09:13

Jirka
WT_Pedropan napsal:
GC3_Chroust napsal:
....ted lita na letadlech z letovym modelem AI a jinejma kokpitama a rika jak je to super Vyděšený

A to by melo byt spatne? Tedy myslim ten letovy model. Pokud mne pamet neklame, tak do jisteho patche, ci addonu Oleg vyhlasoval, ze letove modely byly sjednoceny. Takze by kazde letadlo melo mit jen jeden...
O jejich obecne kvalite nepolemizuji...

Nicméně, položme si otázku. Z pohledu tvůrce. Je třeba vypiplávat k dokonalosti letový model něčeho o čem se předpokládá, že uvidíš stejně jenom z venku letět okolo tebe, když je třeba se věnovat právě tomu druhému ? A BOBu navrch. Oleg už léta vyhlašuje, že maká jako šroub a že má málo času. Pochybuju o tom, že si tam v rusku hrajou s vypipláváním desítek nějakých AIček z odcházejícího šturma. Mrknutí

Chroust má pravdu. Léta jsme se tu do krve hádali o tom, jak je které letadlo dokonalé/namodelované. A pak se to všechno s příchodem jednoho SM popře.
Jen kvůli vnějšímu efektu. S jiným kokpitem Zamračený

Já si myslím, že SM udělal z ILa obyčejnou fujtajblovou efektní arkádovku.

torr
tuhle celou diskusi okolo modů prostě nechápu,jelikož hraju pouze 2 simi a to il2 a SH3 a to pěkných pár měsíců tak můžu porovnávat.
V SH3 prakticky nikdo nehraje základní hru ale používá tzv. supermody momentálne TGW nebo GWX a kdekdo si je pochvaluje a čeka se s čím novým autoři těchto modů přijdou popř. opraví chyby v modech a skutečne toho opravují a přidávají hodně.
Tady v Ilovy se předělaj zvuky,dodělaj pár kokptitů do již vytvořených letadel,přidá se podpora Tir a 6Dofu a je kravál jako svině.Nedokážu si představit že by se měnily model stoupaní,zatáčení, změna účinosti palubních zbraní k realu,to by snad vznikla 3SV . V SH3 se v modech měnily rychlost reakce na povel změny smeru,účinost torpéd,rychlost ponoru, atd a to vždy směrem k realu,tzn. pro hráče změny k horšímu a přesto zdůraznuj tyto supermody jsou vítány a ne jako tady v ilovy,kde zakladní instalace je považována za posvátnou krávu.

1stCL_Novotny
4Torr: A plnoautomatické dělo s kadencí MG42 atd. do toho také počítáš???Šklebící seŠklebící seŠklebící se
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 25-01-2008 09:33

torr
1stCL Novotny napsal:
4Torr: A plnoautomatické dělo s kadencí MG42 atd. do toho také počítáš???Šklebící seŠklebící seŠklebící se

neruzumím,jak dělo máš na mysli? 105mm,88mm nebo flak 20mm nebo 37mm,protože nabíjení 105,88 nebo 37mm to je skoro přestavka na kafe Úsměv

XXX_Dazz
Jirka napsal:

Muhahahahah takže Il je super hra a SOUND MOD z něho udělal arkádu Mrknutí
Raději budu pilně pracovat Šklebící se

Jirka
XXX_Dazz napsal:
Jirka napsal:

Moc řveš. Šklebící se

Nebo si myslíš, že bych si to neměl myslet ? Zamračený

Šklebící seŠklebící seŠklebící se

GC3_Chroust
XXX_Dazz napsal:
Jirka napsal:

Uz sis splnil denni davku "Muhahahahah tak radeji jdi Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,007,973 návštěv