Mungo napsal:
Pche! Schwalbe v Pacifiku. A to este neviem, ci nie za Reds B)
...
taková mapa byla (snad dokonce na ??AH?? - "skryté" letiště ) - Kikka ? ale samo že za modré ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Nejsem žádnej hacker nebo jinej loupežník ale ještě před cca 2 lety jsem lítal toho základního Ila ve verzi 1.2 - v Hyperlobby to má vlastní "chlívek".
Měl jsem tu k tý verzi takovej prográmek kterej byl volně k sosnutí, díky kterýmu jsem se mohl připojit na nějakej server, zapnout ten prográmek a nehledě na momentální planeset jsem si z toho prográmku mohl vybrat s čím chci letět.
Hlavně se braly Me-262,323 . . . Udivoval jsem s tím ty nováčky co byli zelenější než já . . . . a někdy i toho kdo to zrovna hostoval. Mělo to ale jednu podstatnou nevýhodu - dalo se s tím "lítat" jen a pouze z exterů.
Tak možná někdo udělal tuhle srandu už i do 4.08 - čky . . . . mi to tu věc tak trochu připomnělo . . . .
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.