WT_Flan napsal:
Tusim, ze to bude nejaka takova prkotina...treba ze ten cudl je furt nabindovanej pres SST a TIR to cuje, nebo neco takovyho...
To napajeni to ale nebude.
Jenze...
Proc mi to teda neslo tenkrat, kdy jsem se pokousel cudl vnutit TIRu jeste pred tim nez jsem nahodil a naprogramoval SST.
Pokud ti to jde, pak neco delam ( mam ) blbe...
Pedro, ctes to ?
No ctu a taky jsem z toho pitomej. Pamatuju si, jak jsme to spolu zkouseli, komunikujice po TS...
Ahoj Lidi, nechcem zakladat nove vlakno tak oprasim toto..
Kupil som joy AV8R od Saiteku (predtym x52 ktoru som predal, sypala sa)
Domaci PC. Vista 64bit. nainstalovany driver a potom SST pre 64bit. Vsetko stiahnute zo stranok. vsetko fici. super
Notas (kedze byvam doma len zriedka a bez lietania to nejde zejo). Vista 32bit. Nainstalujem drivers... vsetko ok. instalujem SST 32bit pre vistu. vsetko zase prebehne.. gratulace bla bla.. finish... a nikde nic. SST proste v PC neni... nainstaluje to len akysi Magic Mouse, magic Keyboard a Magic hotkeys.. ale programovaci SST program nikde. Ani nevybehne znama tray ikonka po zasunuti joya. nechapem tomu.
Stejný problém jsem řešil na Vistách 32bit., byl v tom nějakej chyták, myslím, že se ještě musela spustit instalace toho SST přes .msi (instalační balík) soubor, přesně teď ale nevím, musel bych to zase zkouknout, jestli na to nezapomenu.
Já mám jen takový kosmetický dotaz. Na X52 je dysplay zobrazující čas. Já ho mám o dvě hodiny pozadu a nevím jak ho srovnat. Můžu nastavit cise další dvě časová pásma, ale to první nevím jak a neaví mě to překlikávat :-(
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
Tempiku je to v control panel záložka MFD a tam musíš nastavit u clock2 a clock3 GMT+2:00-Bravo.A pro jistotu control panel najdeš když klikneš pravým tlačítkem na ten joy u hodin,ale to jsem asi přehnal
Mno když si přečteš můj dotaz, tak jsem se ptal právě na změnu clock1, abych nemusel jak pako překlikavat časový pásma, neboť default je právě clock1 a to právě chci, aby mi ukazovalo správný čas.
Pro jistotu ještě jednou - Chci aby mi ukazoval clock 1 správný čas.
Ještě pro jistotu podruhé - Chci, abych nemusel překlikávat časová pásma z clocku 1 a hledat správný čas
- teda jestli jsem to nepřehnal
Upravil/a 606_Temp dne 14-04-2009 21:43
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.