November 22 2024 09:18:41
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 11

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Prodám TIR4+6DOF
MK_Paja
Konečně pořádnej flame, ...končí okurková sezóna Cool

Jirka
Tak jsem si to tu celé při odpoledním kafi pročetl a nějak jsem z toho nedokázal vyčíst, kdo je teda ten úplný blbec. Šklebící seŠklebící seŠklebící se

alfik
Pičujeme proto že tohle je diskusní vlákno. Šklebící se Kdyby to bylo Mokobuko nebo Poučení z krizového vývoje, pičoval by málokdo, neboť za to bylo vězení či špagát. A rodina bez študií, kariéry...
Na druhou stranu, jsem sice chudý jak kostelní myš, bez politické kariéry apod., ale děkuji svému dědovi a otci že pičovali i tenkrát. Už proto abychom my mohli pičovat když nás někdo chce natáhnout Šklebící se
Přitom nikterak netvrdím že to bylo úmyslné, prostě jen prodávající asi nesleduje co stojí spotřební elektronika nová a co stojí na netových aukcích.

1stCL_Wedge
Hmmm škoda, koupil bych ho, už dlouho sem o něm přemýšlel. Popravdě řečeno jsem chtěl původně koupit fungl nový za těch cca
3 600,- ale po opětovném přepočítání nemam ani těch blbej
3 900,- na ten jetej, smůla.

Hodně zdaru prodávajícímuCool
Šklebící se

WT_Flan
3BAP_Panek napsal:
WT_Flan napsal:
Nase firma je orientovana z 80% na export, Euro je na pikacu, dolar na dne hajzlu, automobilky dodavatelsky ceny nepusti ,premyslim kde mam picovat, aby mi nekdo ztraty zasolil kurzovy prusery. Pff

I toto se dá řešit, ale řešit dřív než to nastane. Správný manažer by s tím měl počítat dopředu a kurzové rozdíly si posichrovat.

Klid, to byl priklad. Ve skutecnosti je sichrovano.Mrknutí

Pajo, kde je ten flejm ? At mi neco neutece.Cool

A sborovym "Ahoj Žlababo" privitejte sci-fi hosty z dalekeho vesmiru. Tusil jsem, ze tohle vlakno bude neodolatelne.Šklebící se

Loyzik
No ale teď chvíli vážně, za dva litry si pro něj přijedu. Co ty na to Rapiere?

Jirka
WT_Flan napsal:
A sborovym "Ahoj Žlababo" privitejte sci-fi hosty z dalekeho vesmiru. Tusil jsem, ze tohle vlakno bude neodolatelne.Šklebící se

To je divný. Proč mám tak neuvěřitelně silný pocit, že ten pozdrav patří právě mě ??? Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Zdravím tedy tímto sektu WT Úsměv

S myšlenkou na zlaté pravidlo, že se vždycky najde nějakej ten trouba co to koupí jsem se rozhodl, že začnu tohle vlákno sledovat.

Nabízím tímto 2007 Kč. Ať to zní stylově. Šklebící se Mám pocit, že jeden track doma navíc se určitě užije. Ona ta spotřební elektronika dneska už není co bývala. Howno to vydrží. Mrknutí

WT_Flan
A tu co vydrží je lepší přestat vyrábět. Z čeho má bejt jeden živ, když prodá kusy a on si každý v klidu vydrží úplně celý "Furt" Šklebící se

310_Gringo
Jirko jseš po zadu.Jestli jsem si správně všiml McMarty nabízí 2300kč.
2300 poprvé,2300 podruhé.....přihodí ještě nekdo?Snad ten pán vzadu?Šklebící se
Neboj Rapiere něco z toho ještě kápne.
Tahle komunita mě fakt baví,mám pocit že normální tu neni nikdo.
SVK ForeverCool

3BAP_Plooskie
Pán vzadu by přihodil kilo ... takže za 2.400,- do toho jdu ... (+ poštovné Úsměv )

clone9cz
310_Gringo napsal:
Jirko jseš po zadu.Jestli jsem si správně všiml McMarty nabízí 2300kč.
2300 poprvé,2300 podruhé.....přihodí ještě nekdo?Snad ten pán vzadu?Šklebící se
Neboj Rapiere něco z toho ještě kápne.
Tahle komunita mě fakt baví,mám pocit že normální tu neni nikdo.
SVK ForeverCool

... a to jsem tu jeste nebyl ja
kapitalismus, panove, to je takova vec, kdy si nejen Krouza, ale i Rapier muze prodavat TIR4 klidne za 6000,-
to, ze si blbe zduvodni realnou cenu je akorat neznalost trhu. A stejne tak jako nikdo nevi kolikrat mu to spadlo na zem, kolik mu zatapi pod TIR4 monitor (TIR by se vubec nemel davat na monitor, kdyz si prostudujete provozni teploty - jedno jestli je tam drzacek), tak nikdo nemuze vedet, kdy shori novy nebo stary TIR4.

kdo nevi, tak TIR je tezka zlodejina, zadne 3900, zadne 3600, ale 500,- by to melo stat

400,- kamera (FPS se nastavuje firmwarem, neni na to obvykle potreba jiny CCD, CMOS cip)
5,- kus pastu
10,- tmavy plast
50,- ksiltovka od vetnamce (bez vysiteho loga TIR 10 DOF v hodnote 200,-)
??? SW (porad to same, akorat pridaji dalsi osu v kodu pres CTRL+C, CTRL+V)

rozhodne si ale nenecham namluvit to, ze neni TIR spotrebni elektronika, TIR1 jsem totiz kupoval za 4500,- a hodnota nestoupala s vysim poctem podporovanych her

2vogon: to neni spatny napad, prilepis si TIR na nohu a budes mit naprosto pohodlne pedaly s neznicitelnym optickym snimanim, do toho bych sel, za 500,-

PS: pokud nevite, kolik stoji podobne zarizeni pro telesne znevyhodnene, tak by jste se meli rychle podivat, jsou to totiz uplne jine ceny a to za technologii odpovidajici TIR1 (snimani jednoho bodu ve dvou osach)
Upravil/a clone9cz dne 03-10-2007 17:05

http://www.wwii-illusion.net
AMP
Rapier napsal:
1stCL_Fucida napsal:
Aha..takže nabízíš půl roku starou elektroniku za cenu fungl nového výrobku. Všem tedy vřele doporučuji se této nabídce vyhnout. A Rapierovi doporučuji vyhradit si na poličce pro svůj TrackIR pěkné místo ve skříni.

ÁÁÁno ? Úsměv

Tak ja jen doplnim co mam na srdci. Klasicka ceska natura, vsichni vsechno vi a vsichni by chteli pokud mozno vsechno zadarmo nebo s brutalni slevou.
Asi si stojis na usich. Tohle neni graficka karta, jejiz hodnota casem ztraci. Ani fotak.
Pul roku stare specializovane zarizeni, pro ktere se navic neustale rozsiruje sortiment podporvanych her, neni totez co spotrebni elektronika.

HOWG

Zmena inzeratu: na doporuceni Fuciho (ktery to koneckoncu vi nejlepe) prodam spotrebni elektorniku TIR4+6DOF zadarmo.
Cenu za postovne platim
PS: kdo prvni vyhrava.
PS: clovek se v praci alespon zasmeje

Tak to beru a poštovný klidně zaplatím, abych tady nepůsobyl jako vydřiduch. Mrknutí

http://311raf.com/cs_wing_hangar.php
CW_boZZda
Vy chytráci. V9te kolik to stojí, když si to chcete koupit? Třeba i z USA!!! Asi ne, že tady mlaskáte ptákoviny. Prostě pod 4.000,- s DPH se nedostanete ani když si seženete v USA slevu!!! Takže spíš počítejte 4.200,- Kč s DPH když se budete snažit.

Vyhlašuji soutěž. Kdo je schopen do ČR dovést nejlevněji TIR4Pffro (ono ani jinej než Pro není Úsměv )

Myslím, že za půl roku starý TIR4 chtít 3900,- Kč je pohoda!

Tak se ukažte chytráci za kolik jste schopni jej do ČR dotáhnout Mrknutí

http://www.czechwings.com/
Rufu
A k čemu ti ta soutěž bude ?Ty už jsi přeci těch 4500kč vysolil ne?

WT_Horrido
Protoze prodej TIRu pro Evropu se odbyva z UK je VAT 17,5%, novy TIR tak vyjde na 4105 voci (platba kartou u GE money).

Sleva dvou stovek je bezpochyby uzasna, koupil bych ho bez vahani kdybych uz doma jeden nemel. Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_Fucida
Já počkám na Společnost Zwiebel Import-Export s.r.o...až zase pojede do USA a bude chtít přivážet hardware Mrknutí
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

CW_boZZda
No soutěž by byla o tom, abyste si uvědomili, že to je slušná cena. Navíc tam není žádná mechanická část, takže se není co podělat.
Krom toho ještě počítej poštovný a taky, že si chvilku počkáš. Prostě pohoda. Já jsem už prachy vysolil a nelituji ani koruny. Stojí to rozhodně za to.

Tady něco prodávat je šílený psycho, protože se rozjede flejm jako že je ta cena přehnaná a brutálně se to tady podhodnotí. Člověk co má feedback jenom odtud to potom chudák prodá za almužnu.

Chlapci klidek

http://www.czechwings.com/
MK_Paja
CW_boZZda napsal:
Navíc tam není žádná mechanická část, takže se není co podělat.

akorát to může shořet Úsměv

Tady něco prodávat je šílený psycho, protože se rozjede flejm jako že je ta cena přehnaná a brutálně se to tady podhodnotí. Člověk co má feedback jenom odtud to potom chudák prodá za almužnu.

Vono zase na fóru virtualnich úchylaku se dřív najde zájemce Úsměv

Letka 13 Papa
anoano pekny flejmik...

milujem ludi typu "jenabytobylolevny"...
hocijaky trulo si dokaze naklikat http://naturalpoi...4-PRO.html a zistit ze tir4pro stoji cca 180usd,potom dalsi klik na kurzovy listok vysledkom je suma 3900kc...potom takyto idioti kvakaju o tom ako ich xe niekto okradnut ked predava svoj jety za napr. 3600kc
KRATKY MANUAL PRE DOVOZ TOVARU Z NON EU KRAJIN (TEDA AJ US) PRE MENEJ CHAPAVYCH
1/zistite si kolko stoji doprava z US do cz pripadne sk
2/k cene vyrobku si pripocitajte clo a dph
3/pripocitajte si naklady na dopravau a vas cas+nervy na najblizsiu colnu postu, viete dakto vypisat colnu deklaraciu? a to nevravim o "vysokointeligentnych a bezproblemovych" colnikoch co tam obvykle pracuju Úsměv skoro ako napr. navsteva u zubara...
4/kazda vec sa moze pokazit...posielali ste uz niekto reklamaciu priamo do naturalpointu?z cz do cz je to smiesna suma, na sk to stoji tiez cca 150kc, do usa?viete niekto?

3BAP_Cassius Chaerea
No sorry ale do čtyř a půl novej se vším všudy seženeš, proč kupovat vojetinu o pět kilo levnější?
"jenabychzatodostalconejvíc"...cena 3900Kč je cena pro maximální nedočkavce nebo volyÚsměv

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,014,483 návštěv