November 21 2024 16:42:11
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 16

· Piloti on-line: 1
AFT_xl8_CZ

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Eday 15. - 16. 9. 2007
WT_Peci
http://modelplac....10eeda.htm

kubrt už tu 110ku načal... já ještě ne Úsměv

WT_Horrido
A co se delo pri letani se 110 na E-day? Jeste ze jsem tam nebyl. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Flan
Horri, clovek si s kamosama domluvi podzemni Sturm Lan party v Praglu v garazich a pak pak tam prijede a vsude kolem lidi jak koblih a komp ma obestaveny nejakou vystavou, nebo co to bylo za okresni showbusiness...CoolÚsměv

Vyrobni prikaz: Pridejte do toho zrni pro krecky krapet kyanidu.
Upravil/a WT_Flan dne 18-09-2007 10:07

WT_Schmouddle
Hehe mise...Úsměv

Nasednu do bf110, furt cukam hlavou ale pohled se neotaci, v ruce mam jakesicosi co ma deadzonu jako Staromak, plyn nefunguje...
Odstartuju, seradim deticky, stanovim kurs na lode...priletim nad lode, flak zacne mastit, odhodim pumy ale porad je mam, potopim jednu lod, hodim pumy na flaky ale nic se jim nestane a pak jsem sam..udelam jeste jeden nalet na lode a sejme me flak.Šklebící se
Vydrzeli jsme ve flaku alespon 15 vterin, tomu se rika uspech...hehe

Uzasne....Úsměv
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
Hoper
mno, ve flaku (na rookie a 10 ROF) se dá vydržet i déle
ale nesmělo by se letět jak beran ;)

zkouknul jsem ten ntrk a musel jsem uznale prsknout, že odhoz na první a poslední loď byl v podání Šmudli excelentní - žádné žabky a při tom přesný zásah.
Flan tam snad taky něco "ošil", ale pak laškoval s potápějící se zádí parníku, škoda
zbytek si už nepamatuju :D
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

WT_Peci
Hoper napsal:
mno, ve flaku (na rookie a 10 ROF) se dá vydržet i déle
ale nesmělo by se letět jak beran Mrknutí

zkouknul jsem ten ntrk a musel jsem uznale prsknout, že odhoz na první a poslední loď byl v podání Šmudli excelentní - žádné žabky a při tom přesný zásah.
Flan tam snad taky něco "ošil", ale pak laškoval s potápějící se zádí parníku, škoda
zbytek si už nepamatuju Šklebící se

připomenu...

Nahodím motory, plyn nefunguje. Z toho jak se rozhlížím mě bolí za krkem a Schmouddle se mi tlemí, že mi nefunguje TIR.
Dělám na zemi elegantní kolečko, a pak to prostě beru mimo RWY po zemi pryč od letiště a doufám, že se odlepím. Naštěstí to vyšlo. Plynpáka nefunguje, matně se snažím oživit si, jak jsou defaultně nastavené klávesy. Z joye mě bolí zápěstí, můj afterburner je v porovnání s ním luxusní zboží.
Blížíme se k lodím, ani nevím, jestli mám bomby nebo jinou výzbroj... Pak se rozhoduju zlikvidovat flak. Jdu po něm a asi z 200m zahajuju palbu. Už jsem skoro u flaku, furt to jde mimo. Zapomínám, že nemám TIR a tak jak to mam automaticky, hat stahuju k sobě abych si přiblížil pohled v zaměřovači. Jaké je mé překvapení, když místo přiblížení se můj pohled stěhuje k modravým nebeským výšinám. Snažím se to korigovat přitažením ale je mi to prd platné. Krtkuji a měním se na světlo a teplo.Vyděšený
Holt jsem zhýčkán svým vlastním vybavením a tím, že na klávesnici šahám jen když nahazuju motory. Smutný To zase byl výkon Šklebící se

A co kurnik, chtěl jsi aby děcka viděly pořádnou řežbu, ne? Tak jsme jim ji ukázali. Cool

WT_Horrido
Protestuji! Ja jsem taky potopil lod! Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Flan
Tak jo...

"Hele, v poledne poletite se 110 na platne."

5 minut pred letem mi u klacku stale sedi male decko, nejsem majitel techniky ani admiral akce, ditko je stastne, nemam odvahu ho shodit ze zidle.Krecek vyhazuje decko od komplu.

Usedam ke kniplu a s bidou si vybavuji par zakladnich default klaves pro ovladani letadla.
Proboha, kde je FF, co to je za deadzonu, proc je to tak tuhe na stredu ??? Sestelujte mi nekdo krucinal tu pohyblivou saitekovskou hlavu joye, at dosahnu na cudle !
Smarja, s hatem uz umim prepinam leda smes a kompr. Nakonec,...centrovaci cudl pohledu se nachazi tam kde na mem starsim provedeni Saiteku mam bomby...

Tak tohle smrdi exhibicnim prukakem.

Jedu po draze...teda po tom useku, co graficke nastaveni ukazuje. Nejak se dostavam do vzduchu...Honim tecky po obloze. Hamtam kde to jde, abych si zazoomoval pohled, protoze na nejvzdalenejsi pohled letadlo prede mnou pripomina i na 100 m srazku prerostlych hranatych pixelu. Ale hybe se to, musi to byt letadlo.

Hele lode..."Hoprrrrr, kurwa, kde se otevira chladak, nejak mi tu kruci vari ?!?!...Drzim se prerostlych pixelu prede mnou a bojem s deadzonu bez FF se snazim nespadnout a nasmerovat se na skvrny na modrem fleku prede nami, pod nami. ( lode v zalivu )

Shluky pixelu se mihaji kolem me...Welcome to Flakistan and have nice holiady.
Mackam odhoz, prask, jeden motor v prachu. Kroutim nejak s klackem co se neustale zveda ze stolu, vybiram skvrnu na modrem fleku a mackam spouste, ( proste vsechny cudle na ktere dosahnu, abych mel jistotu, ze strili vsechno co mam...) Nemuzu najit odzoomovadlo, ve vyhledu se nahle zjevuje zad potopene lodi, skrt...asi kridlem ...bum...bac...

Cool

Debriefing: "Hopere, jestli todle zverejnis, otravime ti zrni."Šklebící se

Hoper
WT_Peci napsal:
....
Nahodím motory, plyn nefunguje.
...
Blížíme se k lodím, ani nevím, jestli mám bomby nebo jinou výzbroj...

dovolil jsem vám si vytvořit svůj vlastní profil
abyste měli pokud možno nastavení, na jaké jste zvyklí
to, že si při tom zapomenete nastavit i osu pro plyn... :P

mno a to - "ani nevím, jestli mám bomby nebo jinou výzbroj" - čeče, co to je za přípravu ? že jsi něčetl briefing chápu, ale nenastavit si letadlo ...

:DD

ovarek.cz/hamster.gif

Hoper
WT_Flan napsal:
Tak jo...
...
Debriefing: "Hopere, jestli todle zverejnis, otravime ti zrni.":D

ohledně pixlů si stěžuj u Šmudly, co to ten jeho příbuzný dodal za sčoty, resp grafiku v nich :P
byli jsme rádi, že se tam ten šturm alespoň nějak rozchodil :(

a to si vem, žes mohl lítat na 15" NB s rozlišením 1900x1200... :))

on ještě nikdo ten ntrk nenašel ? hmm...asi umím dobře schovávat...nebo tu jsou samí nezvědaví liduši :P

ovarek.cz/hamster.gif

WT_Schmouddle
Jinak oceňuju tvoje uznalé prskání, křečku...
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
GC3_Chroust
Hoper napsal:
on ještě nikdo ten ntrk nenašel ? hmm...asi umím dobře schovávat...nebo tu jsou samí nezvědaví liduši Pff

Ze jsi to ty Krecku Mrknutí

A s vervou se do nich pustili ....

WT_Peci
GC3_Chroust napsal:
Hoper napsal:
on ještě nikdo ten ntrk nenašel ? hmm...asi umím dobře schovávat...nebo tu jsou samí nezvědaví liduši Pff

Ze jsi to ty Krecku Mrknutí

A s vervou se do nich pustili ....

Křeček být mrtvý křeček a ani o tom nevědět... Cool

Býk-tři-varlata tě dostat do své moci, pokud tě dřív neroztrhat Marinetta s uschlými pažemi. Vyděšený

Hoper
:D

ovarek.cz/hamster.gif

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,006,785 návštěv