WT_Horrido napsal:
Online nenahradi nikdy offline kampan. Nevim o mnoha lidech kteri by byli ochotni po zabiti prestat letat a virtualne zemrit. Myslim ze styl DiD dokonce primo odporuje online rvackam.
V RB2 se stejne tak napise novinova zprava o uspechu a pokud byl souper zabit, (coz ne vzdy byl) uz 100% neozil. Nevim proc by to v RB2 nemelo fungovat.
- Online válka se smrtí by šla, jen na lokální úrovni 2-4 letek, aby se do ní vstoupilo s domluveným počtem pilotů. Ale nevím jestli by pak Fučidu bavilo lítat sám.
- Na 100% si v RB2 každé eso odkroutilo svůj plán. Manfréd tam umže až v TEN osudný den při počtu 80 sestřelů. A to jsem s ním dělal pokusy, jak ho určitě zabít.
Tak jsi to nemel opatchovane nebo neco. Nevim jak Manfred, ten letal na me strane, ale Nungesserove a spol. umirali spolehlive a jejich pocty sestrelu v tabulkach se zastavily v den smrti.
1stCL_Fucida napsal:
K těm motorům v ILovi: mně docela pomohlo 5 + 1 a pořádně vyhulit basy. Ty motory pak zní mnohem lépe, než třeba na dvou klasických repros, nebo nedejbože ve sluchátkách. Problém je, že pak není na TS moc dobře rozumnět hlasům
Ne každý má doma prostor na 5 + 1 a může si to doma osolit. já bych se při použití 5 (6,7) + 1 musel těma reprákama tak oblepit, že by to bylo vyhazování peněz. Navíc bych ty zadní repráky musel hodit doprostřed místnosti. Mám totiž rohový stůl.
WT_Horrido napsal:
Online nenahradi nikdy offline kampan. Nevim o mnoha lidech kteri by byli ochotni po zabiti prestat letat a virtualne zemrit. Myslim ze styl DiD dokonce primo odporuje online rvackam.
V RB2 se stejne tak napise novinova zprava o uspechu a pokud byl souper zabit, (coz ne vzdy byl) uz 100% neozil. Nevim proc by to v RB2 nemelo fungovat.
- Online válka se smrtí by šla, jen na lokální úrovni 2-4 letek, aby se do ní vstoupilo s domluveným počtem pilotů. Ale nevím jestli by pak Fučidu bavilo lítat sám.
1stCL_Fucida napsal:
K těm motorům v ILovi: mně docela pomohlo 5 + 1 a pořádně vyhulit basy. Ty motory pak zní mnohem lépe, než třeba na dvou klasických repros, nebo nedejbože ve sluchátkách. Problém je, že pak není na TS moc dobře rozumnět hlasům
Ne každý má doma prostor na 5 + 1 a může si to doma osolit. já bych se při použití 5 (6,7) + 1 musel těma reprákama tak oblepit, že by to bylo vyhazování peněz. Navíc bych ty zadní repráky musel hodit doprostřed místnosti. Mám totiž rohový stůl.
Tak mne raz moja draha polovicka kupila k nejakemu sviatku sluchatka, lebo na tie moje stare sa uz nemohla pozerat. Boli to nejake silvernieco z Liidla . Ked som ich rozbalil, v ociach vdacnost (to sa predsa musi ) ale necakal som od toho bohvie co. Prekvapenie, tieto mali este nejake napajanie z USB na nejaky bassvibration. Ked som prvy krat vystrelil z Tempa, skoro som sa dosiikal
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Tak patche jsem postahoval, ty poslední 2.06 a 2.061 mi zatím nejdou asi kvůli DirectX. Ale jsem z toho nějaký spletený. Krabička je označena jako limitovaná série, místo návodu je tam jen leták s popisem kláves - spousta kláves na rozhlížení, ale jak zapnu a vypnu motor, to jsem nenašel . Ta strategická část mě ani moc nezajímá, dá se tu lítat nějak jinak ?
Kolko krat som si o BOB2:WOV cital, ale to ze ma klikatelny kokpit som sa dozvedel az teraz!
A to nehovorim o otvaratelnych prekrytoch na Hurriku a Spite, ta hra predbehla svoju dobu mam pocit.
Toto bude asi lepsia volba na offline ako CLOD.
Trochu to chalanovi seka, ale ide o tu startup proceduru YouTube Video
Je to sice starsia hra, ale niektore detaily su stale uchvatne aj na dnesnu dobu YouTube Video
To je tak staré, že to má snad dokonce ještě kolizní stromy, ne? Fuj!
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
Ako som pisal magot, zalezi na co ma clovek chut. Pokial len na peknu grafiku, tak je to urcite prekonane aj prastarym ILom.
Pokial clovek hlada klikatelny kokpit a otvaratelny prekryt kabiny na Hurriku (co je podla mna hodne dolezita vec ) tak potom tych moznosti nie je zas tak vela
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.