Nuda na SVK
|
Panek |
Přidané 27-07-2007 10:59
|

Diskutující

Příspěvek: 2105
Založený: 15.07.06
|
Co se vám líbí na Mustangu? Vždyť to má nádor na břichu a vocas jak vypůjčenej z kdesi čeho! |
|
|
|
WT_Peci |
Přidané 27-07-2007 11:00
|

Uživatel

Příspěvek: 1355
Založený: 30.09.05
|
Lucka napsal:
WT_Peci napsal:
WT_Pedropan napsal:
To mas devce tezky...
Tvoji biologickou identitu uz jsme probrali a ma v tom jasno uz i Rudidlo...
Jak probrali?  Probírali, několikrát to ano, ale kloudného výsledku jsme se nedobrali, Lucka je pořád opředena tajemstvím 
Hele, Peci, vytváříš mi ve vláknu OT z OT. Založ si svý, joooo? 
Myslíš vlákno - "Lucka známá - neznámá, tajemná jako hrad v Karpatech"? To by šlo, ale to by byl zase strašlivý flejm, Horri by tase hledal nějaké fotky. A flejmovat my nechceme, takže nové vlákno zakládat nebudeme. Tudíž nuda bude nadále.
"Ha sme v pérdeli, pane hrábě.... Ano v pérdeli, milý příteli." |
|
|
|
Lucka |
Přidané 27-07-2007 11:06
|

Uživatel

Příspěvek: 1014
Založený: 06.10.05
|
WT_Peci napsal:
Lucka napsal:
WT_Peci napsal:
WT_Pedropan napsal:
To mas devce tezky...
Jak probrali?  Probírali, několikrát to ano, ale kloudného výsledku jsme se nedobrali, Lucka je pořád opředena tajemstvím 
Myslíš vlákno - " Lucka známá - neznámá, tajemná jako hrad v Karpatech"?
To opravdu není dobrý nápad, protože flejm by byl jistej, já bych se zase musela děsně rozčílit a chudáky moderátory, který neustále něčím zlobím, by z toho nejspíš trefil šlak.  |
|
|
|
Pavel |
Přidané 27-07-2007 11:39
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 298
Založený: 16.01.06
|
310_OTU_Gringo napsal:
Jo křídla má spiťák parádní o tom žádná ale tomu dlouhýmu čumáku u mustafa se nic nevyrovná.A ten chlaďák pod trupem plynule protaženej k zadní části trupu...Mňam.Žádný dvě krabice po křídlama.A jestli se ještě někdo k Lucce přidá tak to budu brát jako kartelovou dohodu!!!
Jasně, Mustang nemusí mít dvě krabice pod křídlama, páč vypadá jak krabice ůplně celej 
No a německý kisny jsou kapitola sama pro sebe. Elegantní asi jako ovarový koleno zastudena 
Heslo dne: Spita vždycky - Cokoliv jinýho nikdy 
Gentlemen, mlha nad kanálem se zvedá.. Jo, a první sestřel se nepočítá. Tím se jen vyrovnává účet za sebe...
|
|
|
|
1stCL Pepan |
Přidané 27-07-2007 11:53
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 386
Založený: 29.09.05
|
Já už to tady budu konečně muset všem vysvětlit - zase jste totálně mimo.
S letadlama je to jako s ženskejma!. Třeba takovej Spit mi notně připomíná vypatlanou modelku - na pohled vysostružená figura celkem atraktivní vzhled a většinou nic v palici člověk si s ní moc nepokecá, nuda nuda šed´ - jak vypadá tak taky lítá prakticky ničím vás ve své " dokokonalosti " nemůže přakvapit splňuje každého očekávání je poslušná unylá kdo si takovou babu pořídí chce se akorát předvádět před kámošema v hospodě - to mě se vždycky mnohem víc líbila "Máňa odvedle" s pořádnou prdelí, třeba s velkym frňákem nebo pusou nakřivo to je buřt, ale s jiskoru v oku smyslem pro humor, vášnivá, nespoutaná a tak trošku sviňa - prostě ženská!!! a to je právě Bf 109!!! - už je Vám to jasný??? |
|
|
|
Tajpan |
Přidané 27-07-2007 11:55
|

Diskutující

Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
Lucka napsal:
WT_Peci napsal:
Lucka napsal:
WT_Peci napsal:
WT_Pedropan napsal:
To mas devce tezky...
Myslíš vlákno - " Lucka známá - neznámá, tajemná jako hrad v Karpatech"?
To opravdu není dobrý nápad, protože flejm by byl jistej, já bych se zase musela děsně rozčílit a chudáky moderátory, který neustále něčím zlobím, by z toho nejspíš trefil šlak. 
kam čert nemôže , pošle ženskú.
aký kľud a pohoda tu na SVK bol, a príde jedna baba a je to v pytli. 

Upravil/a Tajpan dne 27-07-2007 11:55
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 27-07-2007 11:59
|

Fusioner

Příspěvek: 10264
|
WT_Peci napsal:
...Horri by tase hledal nějaké fotky...
A tak to hledani nebylo uplne nezabavne. 
Jinak jako Spitfire je oskliva nudle, nemate vkus. Posledni nemecky nyt na libovolnem nemeckem letadle ma vice elegance nez cely Spitfire.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
310_Gringo |
Přidané 27-07-2007 12:01
|

Uživatel

Příspěvek: 550
Založený: 28.03.07
|
Pavel napsal:
310_OTU_Gringo napsal:
Jo křídla má spiťák parádní o tom žádná ale tomu dlouhýmu čumáku u mustafa se nic nevyrovná.A ten chlaďák pod trupem plynule protaženej k zadní části trupu...Mňam.Žádný dvě krabice po křídlama.A jestli se ještě někdo k Lucce přidá tak to budu brát jako kartelovou dohodu!!!
Jasně, Mustang nemusí mít dvě krabice pod křídlama, páč vypadá jak krabice ůplně celej 
No a německý kisny jsou kapitola sama pro sebe. Elegantní asi jako ovarový koleno zastudena
Heslo dne: Spita vždycky - Cokoliv jinýho nikdy  
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest Spitomaniakama a Luckovazalama.A já mocným hněvem a divokým letem srazím k zemi všchny kteří by chtěli zhaněti P-51 mé bratry.A až se budeš k zemi řítit a zaseknutou kabinu neotevřeš...Seznáš že jméno mé je Gringooooooooo!!!!!!!! |
|
|
|
Lucka |
Přidané 27-07-2007 12:07
|

Uživatel

|
WT_Peci napsal:
...Horri by tase hledal nějaké fotky.
Klidně s ním uzavřu sázku, jestli tu současnou v mém avataru někde najde. Myslím, že stěží. Tu mám totiž jenom já! 
BTW: Zajímalo by mě, co představuje obrázek v Horridově avataru. Už jsem nad tím mnohokrát přemýšlela a nic mě nenapadlo.  |
|
|
|
1stCL_Bumik |
Přidané 27-07-2007 12:09
|

Uživatel

Příspěvek: 759
Založený: 14.02.06
|
Jste koukam experti na estetiku jak Kaplický......
Nejkrasnejsi je samozrejme: (a ten bolsevickej srot nemyslim)
[img]http://raystation.render.ru/Images/Full/OldStuff/Images/FW190D-3.jpg[/img] is not a valid Image.
Ale az za timto pochopitelne: (ten zednarskej srot taky nemyslim)

Avsak absolutni letecka krasa je:
[img]http://homepage.idx.com.au/markvine/do335/images/do335_03.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://sirmi.ic.cz/smajl/69.gif[/img] is not a valid Image. |
|
|
|
Lucka |
Přidané 27-07-2007 12:12
|

Uživatel

|
1stCL Pepan napsal:
S letadlama je to jako s ženskejma!. Třeba takovej Spit mi notně připomíná vypatlanou modelku - na pohled vysostružená figura celkem atraktivní vzhled a většinou nic v palici člověk si s ní moc nepokecá...
Pepí, je pro mě opravdu novinou, že zrovna ty by sis chtěl s modelkou povídat. LOOOOL!  |
|
|
|
Lucka |
Přidané 27-07-2007 12:15
|

Uživatel

|
1stCL_Bumik napsal:
[img]http://homepage.idx.com.au/markvine/do335/images/do335_03.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://sirmi.ic.cz/smajl/69.gif[/img] is not a valid Image.
To obludárium vypadá jako mravenečník   |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 27-07-2007 12:15
|

Fusioner

Příspěvek: 10264
|
Lucka napsal:
WT_Peci napsal:
Klidně s ním uzavřu sázku, jestli tu současnou v mém avataru někde najde. Myslím, že stěží. Tu mám totiž jenom já!
BTW: Zajímalo by mě, co představuje obrázek v Horridově avataru. Už jsem nad tím mnohokrát přemýšlela a nic mě nenapadlo. 
Nevypada to jako zle fialove chapadlo? 
[img]http://www.trustedreviews.com/images/article/inline/3413-dott2.jpg[/img] is not a valid Image.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Lucka |
Přidané 27-07-2007 12:19
|

Uživatel

|
WT_Horrido napsal:
Lucka napsal:
WT_Peci napsal:
BTW: Zajímalo by mě, co představuje obrázek v Horridově avataru. Už jsem nad tím mnohokrát přemýšlela a nic mě nenapadlo. 
Nevypada to jako zle fialove chapadlo?
[img]http://www.trustedreviews.com/images/article/inline/3413-dott2.jpg[/img] is not a valid Image.
Možná jo, ale ne zlé. Spíš je to takový joštomiloušký fialovoucký chapadýlko.
Tak už konečně práskni, co to je. Na oplátku ti okomentuju svůj avatar, jo?  |
|
|
|
313_Blc |
Přidané 27-07-2007 12:35
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 301
Založený: 25.02.06
|
Nejelegantnější je TB3 ... hned po Tempestu 
PS: hezkej je i ten boiler FW 190
Upravil/a 313_Blc dne 27-07-2007 12:35
|
|
|
|
1stCL Pepan |
Přidané 27-07-2007 12:36
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 386
Založený: 29.09.05
|
Lucka napsal:
1stCL Pepan napsal:
S letadlama je to jako s ženskejma!. Třeba takovej Spit mi notně připomíná vypatlanou modelku - na pohled vysostružená figura celkem atraktivní vzhled a většinou nic v palici člověk si s ní moc nepokecá...
Pepí, je pro mě opravdu novinou, že zrovna ty by sis chtěl s modelkou povídat. LOOOOL! 
1 : 0  |
|
|
|
Lucka |
Přidané 27-07-2007 12:39
|

Uživatel

|
313_Blc napsal:
Nejelegantnější je TB3 ... hned po Tempestu 
A pochopitelně po Spitfiru, ale jinak souhlas, TB 3 je fakt sexy 
PS: hezkej je i ten boiler FW 190
Je, ale jenom áčkovej. Dora je hnusná. |
|
|
|
Lucka |
Přidané 27-07-2007 12:44
|

Uživatel

|
1stCL Pepan napsal:
Lucka napsal:
1stCL Pepan napsal:
Pepí, je pro mě opravdu novinou, že zrovna ty by sis chtěl s modelkou povídat. LOOOOL! 
1 : 0 
Pepí, aby sis můj příspěvek nějak špatně nevyložil: Nemyslím, že bys na to nebyl intelektuálně vybaven, páč jsi rozený filozof (míněno vážně). Jenomže tě znám dobře a je mi jasné, že bys raději....ale nic.  |
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 27-07-2007 12:47
|

Diskutující

Příspěvek: 2854
|
1stCL_Bumik napsal:
Jste koukam experti na estetiku jak Kaplický......
Nejkrasnejsi je samozrejme: (a ten bolsevickej srot nemyslim)
[img]http://raystation.render.ru/Images/Full/OldStuff/Images/FW190D-3.jpg[/img] is not a valid Image.
Ale az za timto pochopitelne: (ten zednarskej srot taky nemyslim)
[img]http://sirmi.ic.cz/smajl/69.gif[/img] is not a valid Image. Nad tímhle by estét Petronius Arbiter zaplakal, jak ubohý vkus mají dnešní lidé.
Prostě říct o fuckáči že je krásnej, je snad vypuštěno slepcem. Při porovnání s migem je jasně vidět kde je krása.

A co teprve Hayabusa, to je krása.
[img]http://www.richard-seaman.com/Wallpaper/Aircraft/Fighters/Ki43TailWheelUp.jpg[/img] is not a valid Image.
Fricům zachraňuje čest leda tahle kráska, v tomto případě poameričtěná.
 |
|
|
|
Tajpan |
Přidané 27-07-2007 12:50
|

Diskutující

Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
najkrajšie lietadlo je Wildcat. Na pohlad škaredé ale inak je to poriadna beštia, divoká neskrotná kočka. |
|
|