Existuje ještě nějakej jinej podobnej program jako TS display nebo TSO?
Mám win 7 takže TS display je vyloučenej. TSO se mi podařilo nainstalovat ale když ho mám spuštěnej tak mi to úplně rozháže ILa.
Když hýbu myší tak to místo rozhlížení točí s celou krajinou kolem:-)) Navíc je to celý jakýsi zabugovaný ,nebe dole,zem nahoře a podobný grafický haluze...Když TSO vypnu tak je to OK..
BenKenobi napsal:
Leone, tak jsem na to koukl. Mám 64bit Win7 a nainstaloval jsem to následovně:
Na tu instalačku (TSO-BETA-2-Win32-Build63) klikneš pravým, vybereš "odstranit potíže s kompatibilitou", potom "odstranit potíže s programem", pak "program fungoval v dřívější verzi Windows, ale teď jej není možno nainstalovat nebo spustit", tam vybereš Win XP a potom jenom spustit program. Potom mi instalačka normálně fungovala a program využívám bez potíží.
Tak v tom je ten problém, protože já dám pravým "odstranit potíže s kompatibilitou" a nic se nestane, nic dalšího mi už na volbu nevyběhne
TO 606_tweester: Jedeš ILa pod Open GL? Mně zase TS Overlay kurví hru EVE ON-LINE.
Upravil/a LEON_CZ dne 11-10-2010 19:43
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.