Pár foteček ze včerejška :)
|
Jirka |
Přidané 17-07-2007 17:18
|
Uživatel
Příspěvek: 1553
Založený: 02.11.05
|
Dobytkovééé ???
seděl jsem v kabině toho befka - nohy zabořené do padálů - pevně svíral knipl - dělal jsem si takové to brrrrr vrrrr vrrrr - mačkal ten čudlík nahoře na páce - představoval si na jedenácté Cassia a ono brr/vrr přerušoval něčím jako ratatatata. Pánové, tohle je absolutní blaho.
|
|
|
|
3BAP_Rohlos |
Přidané 17-07-2007 17:31
|
Uživatel
Příspěvek: 816
Založený: 08.01.07
|
WT_Peci napsal:
Mě nezajímá nějaký flame.
Je to můj názor, že takhle by se člověk v muzeu chovat neměl, přeber si to jak chceš. Howgh.
Chovali jsme se tam s největší opatrností. Máme úctu k takovejmhle věcem a podle toho jsme se tam i tak pohybovali. Fučida to psal tak trošku napínavěji, aby bylo co číst.
Ty dobytky si pro příště odpusť... |
|
|
|
Jirka |
Přidané 17-07-2007 17:36
|
Uživatel
|
On to Fučida popsal trošičku z nadsázkou. Můžu všechny ujistit, že už při vstupu jsme byli místními přesně a důrazně instruováni co všecko můžeme a nemůžeme. Ke všem zrenovovaným letadlům jsme přistupovali skutečně extrémě opatrně. A těm pár kusům venku, mohutně chátrajícím vlivem větru a deště už nějaké to zatažení za páčku skutečně ublížit nemohlo. Pohled na některé z nich je už skutečně velmi smutný. I místní, jak jsme měli možnost s nimi mluvit, jsou z toho nešťastní. No jo, ale nejsou peníze. Ti, kteří tohle dopustí jsou dobytkové, ne těch pár bláznů, co si vyšplhá na křídlo a vleze do kokpitu. |
|
|
|
WT_Peci |
Přidané 17-07-2007 17:49
|
Uživatel
Příspěvek: 1355
Založený: 30.09.05
|
3BAP_Rohlos napsal:
WT_Peci napsal:
Mě nezajímá nějaký flame.
Je to můj názor, že takhle by se člověk v muzeu chovat neměl, přeber si to jak chceš. Howgh.
Chovali jsme se tam s největší opatrností. Máme úctu k takovejmhle věcem a podle toho jsme se tam i tak pohybovali. Fučida to psal tak trošku napínavěji, aby bylo co číst.
Ty dobytky si pro příště odpusť...
Rohlosi, ještě jednou si přečti, co jsem napsal... Začal jsem slovy "Pokud je pravda..." Tudíž pokud kecá, aby to bylo napínavější, nebo zajímavější předchozí výrok neplatí. Nauč se číst.
A až se podobný článek o tom, jak někdo rampluje s ovládacími prvky v kabině takového světového unikátu bohužel v havarijním stavu, jako je třeba lavočka, dostane pod nos někomu výše postavenému ze Kbel, je docel dost dobře možné, že jste byli poslední exkurze "nadšenců". Tohle je fak už můj poslední příspěvek v tomhle vláknu. |
|
|
|
3IAP_David |
Přidané 17-07-2007 18:14
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 223
Založený: 28.09.06
|
A já vždycky myslel že kokpity jsou od toho ,aby vnich seděli lidi a páčky aby se snima páčkovalo s táhlama tahalo atd.... A vono jim to vadí ???
zvláštní ......
|
|
|
|
3BAP_Rohlos |
Přidané 17-07-2007 18:18
|
Uživatel
Příspěvek: 816
Založený: 08.01.07
|
WT_Peci napsal:
Rohlosi, ještě jednou si přečti, co jsem napsal... Začal jsem slovy "Pokud je pravda..." Tudíž pokud kecá, aby to bylo napínavější, nebo zajímavější předchozí výrok neplatí. Nauč se číst.
A až se podobný článek o tom, jak někdo rampluje s ovládacími prvky v kabině takového světového unikátu bohužel v havarijním stavu, jako je třeba lavočka, dostane pod nos někomu výše postavenému ze Kbel, je docel dost dobře možné, že jste byli poslední exkurze "nadšenců". Tohle je fak už můj poslední příspěvek v tomhle vláknu.
V pohodě Číst jsem se dodneška nenaučil a tak s tím na starý kolena nebudu začínat.
K žádnýmu rumplování nedošlo. Na to bysme neměli srdce, neboj. |
|
|
|
1stCL_Pospa |
Přidané 17-07-2007 18:19
|
Uživatel
Příspěvek: 990
Založený: 03.11.05
|
Jedem jedem už to skoro hoříííí V tomhle horku to fakt moc nepotřebuje pořád to říkaj v TV |
|
|
|
Jirka |
Přidané 17-07-2007 18:24
|
Uživatel
|
Mám to !!!
Je to vůl.
|
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 17-07-2007 18:25
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10827
Založený: 26.01.13
|
Ten popis jsem raději odendal. Horrido měl v PM pravdu.
Z Peciho reakce bylo vidět, jak by to mohlo dopadnout, kdyby to dostal do rukou někdo, kdo v tom neuvidí nadsázku - na druhou stranu ve velké části příspěvku nebylo dost dobře poznat, kde jde a kde naopak o nadsázku nejde, což je zase moje chyba.
Sám za sebe můžu prohlásit, že jsem se k exponátům choval s nejvyšší slušností - pokud jsem někde zahýbal řídícími plochami, tak pouze tam, kde to šlo opravdu lehce a necítil jsem na páce vůbec žádný odpor. Třeba konkrétně u Lavočky jsem s kniplem a pedály nehýbal vůbec. Ta opravdu nevypadala v nejlepší formě. Rozhodně se nepovažuji za někoho, kdo by tam šel s přístupem "po nás potopa".
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
jofe |
Přidané 17-07-2007 20:00
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 242
|
Nádhera! Hmm, ja som vlastne v žiadnom leteckom múzeu nikdy nebol. Vidím, že to budem musieť zmeniť. Ešte keby sa tak dalo na tom Mezku dať si aspoň okruh ..... |
|
|
|
Kurtis |
Přidané 17-07-2007 23:30
|
Uživatel
Příspěvek: 659
Založený: 27.02.06
|
Nooooo, je docela škoda, že z toho žádnej flame nevzniknul. Aspoň bych měl co dělat v práci.
Nicméně za sebe mohu pouze říct, že borcům hodně hodně hodně závidím.
A stejně tak mohu říct, že výše zmínění "piloti" jsou, z mého pohledu, dost inteligentní na to, aby neměli potřebu ničit takové skvosty. Pokud letadlo chátrá 40 let, nemůže ho 60 kg živé váhy už více poškodit.
Stydět by se měl stát, že není schopen těmto letounům pomoct. Ne fanoušci, že je chtějí obdivovat ...
EDIT: češtin
Upravil/a Kurtis dne 17-07-2007 23:32
|
|
|
|
Lucka |
Přidané 18-07-2007 07:11
|
Uživatel
Příspěvek: 1014
Založený: 06.10.05
|
Mně se ten report moc líbil. Fuči, na to že jsi byl v kabině Lavočky bez padáku pod zadkem, je Tě tak nějak plná kabina. To jsi snad ani nemohl sedět normálně v sedačce, ne?
Škoda, že Vám nezbyl čas na Spita, mohl jsi sedět v pořádném letadle
...a ne si místo toho hladit motor BMW |
|
|
|
Jirka |
Přidané 18-07-2007 08:11
|
Uživatel
|
Do Spitu nasednout nešlo. Byl postavený od pohledu na dost lágricovým podstavci co vypadal, že se skácí už jen tím, že si mu na křídlo sedne trochu větší moucha |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 18-07-2007 08:28
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
|
bigjirka napsal:
Stydět by se měl stát, že není schopen těmto letounům pomoct. Ne fanoušci, že je chtějí obdivovat ...
Stat by se mel stydet jo? Co fanousci, ti by se nemeli stydet? Nebo jsi snad prispel na Kbely?
Kdyby napr. Anglani v Duxfordu ci Bovingtonu plakali nad tim jak se stat nestara tak tam maji hovno.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
1stCL_Pospa |
Přidané 18-07-2007 08:30
|
Uživatel
Příspěvek: 990
Založený: 03.11.05
|
Fuči v té lavočce stojí né ? |
|
|
|
Lucka |
Přidané 18-07-2007 08:32
|
Uživatel
|
Jirka napsal:
Do Spitu nasednout nešlo. Byl postavený od pohledu na dost lágricovým podstavci co vypadal, že se skácí už jen tím, že si mu na křídlo sedne trochu větší moucha
Škoda.
Sednout si na chvíli do kabiny Spitfiru je můj sen. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 18-07-2007 08:36
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
|
Musis do Duxfordu, tam si nejen sednes ale i zaletas. Tedy pri dostatecne hotovosti samozrejme.
Mozna by to mohla proplatit zdravotni pojistovna. Na dusevni poruchu by se to dalo uhrat.
Upravil/a WT_Horrido dne 18-07-2007 08:37
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Lucka |
Přidané 18-07-2007 09:10
|
Uživatel
|
|
|
|
|
Kurtis |
Přidané 18-07-2007 09:41
|
Uživatel
Příspěvek: 659
Založený: 27.02.06
|
Vždyť jsem říkal, že by z toho mohl být flame.
WT_Horrido napsal:
Stat by se mel stydet jo?
Jo, především stát!!! Vyhazuje peníze za kdeco, ale není schopen postarat se o kus své historie. A dost podstatný, zajímavý a hodnotný kus.
Anglii sem natahej, ta je mi totálně volná. V Anglii se jezdí vlevo, maj tam libry a hnusný pivo. Takže je mi buřt, co maj v Anglii ...
Ale aby se neřeklo, že to tu za**rám OT, radši nebudu pokračovat ... |
|
|
|
Hanss |
Přidané 18-07-2007 10:56
|
Uživatel
Příspěvek: 624
Založený: 29.09.05
|
no tos tomu pomoh |