November 22 2024 15:00:02
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Jakou grafickou kartu do staršího PC?
Lucka
Hoper napsal:

Lucka napsal:
...Potom je na odpis. Už jsem takhle zničila dva a chystám se koupit třetí....

A po tom třetím bude následovat čtvrtý ? A pátý ? A ... ?
A nevyplatilo by se koupit něco lepšejšího, co ti vydrží cca 7-10let ?

Asi vyplatilo a nemusel by vydržet 10 a dokonce ani 7 let. Úsměv Poraď.

Teda vlastně do doby, než budeš mít rodinu, to pak budeš vařit a uklízet, a ne si hrát Šklebící se

Moje starosti na tvoji hlavu Šklebící se
Ale máš pravdu, múže to být dřív, než se naděju. Úsměv

Hoper
ad poraď - mno já radím joy jedině od CH Products :)))
nemusí to být ani Fighterstick - všechny čudly (do tří banků) jsem použil zatím jen u Flankera, u Šturma mi bohatě stačí jeden.
A pokud bys k tomu rychle (do zítřka) koupila tu plynovku, co tu nabízeli za nekřesťanky nízké penyse...

ad starosti - jen si je nech. Mám svých dost :))
A holt si musíš(te) dávat pozor, aby to nebylo dřív než se naděješ ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Lucka
Hoper napsal:
ad starosti - jen si je nech. Mám svých dost Úsměv)

Nechám, jsou krásný. Mrknutí

A holt si musíš(te) dávat pozor, aby to nebylo dřív než se naděješ Mrknutí

Z Tebe hovoří zkušenosti, že? Šklebící se

Hoper
ta plynovka byla tady

CHáčkový joye mají takovou nezvyklost - chod - krouživý pohyb joyem "neuděláš"
obě osy mají vlastní válečky a z toho plyne pak jejich zpočátku nezvyklý pohyb
ale já si zvykl (z Talona) velice rychle
CHáčka jsou drahý (a Krouza nezlevní a nezlevní), ale jsou dělaný tak, aby při normálním zacházení vydržely.
Mám z druhý ruky joy a plyn (takže nevím, jak jsou staré a jak s nima bylo zacházeno před tím), ale kalibruju je jen při reinstalaci OS
K chodu je důležitý ovládací soft (nepamatuje si poslední nahratý profil, takže po každém restartu je před hraním třeba ho nahrát znovu).
Ale už na to existuje obezlička, že po startu PC se ti spustí nadstavba nad tímdle manažerem a vybraný profil ti nahraje.
Je to ale za cenu prográmku na pozadí...

Někdo by ti možná navrhoval X-52, ale u tohodle kompletu mi nesedí ty pružiny a se svojí rukou nedokážu plně využívat kolíbku na plynu - když dám "plný", tak už neumím zalomit zápěstí tak, abych kolíbku mohl dál normálně používat (je to pro ovládání pedálů)
Na druhou stranu se mi u nich líbí dvojitá spoušť, a minimálně plynovka co do ergonomie.
(teď nevim, esli ta dvojitá spoušť nebyla u té předchozí verze...)

Programovat se dají oba joye "stejně".

Pokud bys stihla koupit ten plyn + levnější variantu CHáčkového joye, vyjde ti cena o něco vyšší (mno, o cenu toho plynu) než za ty X-52, ale myslím, že kvalitou se to zas dorovná....
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Lucka
O CHáčkovém joyi jsem ještě neslyšela, ale kdysi prý byl na trhu výborný joy Microsoft Sidewinder. O tomto joyi jsem slyšela samou chválu. Co do jeho vlastností i trvanlivosti. Kdyby se dal ještě někde nový koupit, neváhala bych.
X52 jsem si vyzkoušela, má ho jeden můj kamarád. A musím říct, že jsem z něj nebyla moc unešená. To už raději Saitek Evo. Ten mi vyhovuje a jeho snad jedinou slabinou je, že nevydrží. Určitě by nebyl problém vyrobit ho tak, aby měl daleko větší životnost, ale to pro výrobce těchto herních zařízení asi není zrovna priorita, že? Pro toho je lepší, když si budeme kupovat rok co rok nové joye Vyděšený

Rufu
No vzhledem k tomu že jsi byla v Anglii takjsi mohla Microsoftí koupit na Ebay a dovézt si ho sem ,pokud by ti nevyhovoval tak zájemci se vždy najdouPff
Upravil/a Rufu dne 03-07-2007 20:52

312_Karl
CH a neni co resit. Mam ho 4. rok a je jako novy

www.312raf.com
WT_Horrido
CH ma Forcefeedback?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Rufu
Nemní sice s FF ale je to mrkvosoft http://mise.bazar...&partner=0možná ho ještě má?

Mungo
V com je problem tvojho Saiteka? Mechanicke zodratie, alebo blbnuce potenciometre.
Ak to druhe, skus to prestrieknut Kontaktolom, malo by to pomoct na nejaky cas. Ja som to striekal WD-40 - fungovalo to tiez, akurat z plynovej packy to zrejme vymylo nejake mazivo a vdaka tomu paradoxne klesa spat vlastnou vahou.

Panek
Já jsem koupil MS SW FF2 za 1400,-

spike_six
Mungo napsal:
V com je problem tvojho Saiteka? Mechanicke zodratie, alebo blbnuce potenciometre.
Ak to druhe, skus to prestrieknut Kontaktolom, malo by to pomoct na nejaky cas. Ja som to striekal WD-40 - fungovalo to tiez, akurat z plynovej packy to zrejme vymylo nejake mazivo a vdaka tomu paradoxne klesa spat vlastnou vahou.

Saitek Evo nemá potenciometry, ale optický snímače, takže tam prostříknutí může tak akorát vyfouknout prach...

Lucka
Mungo napsal:

On funguje Mungo. Vše je na něm funkční, ale má značnou vůli ve svém středu. Pohneš knyplem sem a tam a s letadlem to ani nepohne. Proto se to nedá ani reklamovat. Ten joy je funkční, ale hodně nepřesný a při létání je to nepříjemné. Například se s tím už dost obtížně dá ustřelit Fokáči křídlo na větší vzdálenost a tak..Pff
Upravil/a Lucka dne 04-07-2007 12:53

Lucka
Půjčila jsem si grafickou kartu NVIDIA GeForce FX5200, 128 RAM. Když zkouším rozběhnout ILa pod OpenGL, stěží pohnu kurzorem už v menu. Pokud přepnu na DirectX, celkem to jede, ale zobrazení vody a země jsou o dost horší. Dá se s tím něco vymyslet?

XXX_Dazz
WT_Horrido napsal:
CH ma Forcefeedback?

Ně, ale i tak je dobrý Mrknutí

Mungo
Spike_six: To snad az Evo Force, ale klasicke Evo ide na potenciometre,co som mal to svoje rozobrate.

Lucka: Aha, tak potom s tym ide tazko nieco robit. Mozno sa opatrne pozriet dnu, ci sa to neda nejako uchytit dohromady.

Safrik
Lucka napsal:
Mungo napsal:

On funguje Mungo. Vše je na něm funkční, ale má značnou vůli ve svém středu. Pohneš knyplem sem a tam a s letadlem to ani nepohne. Proto se to nedá ani reklamovat. Ten joy je funkční, ale hodně nepřesný a při létání je to nepříjemné. Například se s tím už dost obtížně dá ustřelit Fokáči křídlo na větší vzdálenost a tak..Pff

Proč zrovna fokáč a né třeba zero, kikina, nebo nějakej taloš, to Tě ještě nikdo nenaučil, že po těch krásných německých letadlech se nestřílí?! ZamračenýSmutnýNaštvaný

WT_Horrido
XXX_Dazz napsal:
WT_Horrido napsal:
CH ma Forcefeedback?

Ně, ale i tak je dobrý Mrknutí

Dobry je za tri. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

spike_six
Mungo napsal:
Spike_six: To snad az Evo Force, ale klasicke Evo ide na potenciometre,co som mal to svoje rozobrate.

aha, tak to sry... ja měl otevřený Evo Force... :-)

313_OTU_oblak
kdyz uz tu to vlakno je....co jste vybrali vy???

8600GT/GTS ?
HD 2600Pro/XT ?
X1950Pro?

hypoteticky by tu mohla být i 8800 320 MB....ale ta je kapku dražší. HD2600 ještě není, ale než dám do kupy prachy tak třeba bude...Mrknutí

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,016,471 návštěv