1,Pokud je mi známo ovladače na ATI karty potřebují soft který se jmenuje Framework 2.0 ale i 1.1.Pokud máš jenom FR 2.0 tak to funguje ale ne na sto procent,tohle vyplívá z některých for.
2,říkáš že máš extra net připojení,to může být problém.Zkus změnit typ připojení na ISDN,je možný že v IL1946 má trochu změněno sitování no a tvůj stroj to velké množstvi dat prostě neustojí.
torr napsal:
1,Pokud je mi známo ovladače na ATI karty potřebují soft který se jmenuje Framework 2.0 ale i 1.1.Pokud máš jenom FR 2.0 tak to funguje ale ne na sto procent,tohle vyplívá z některých for.
2,říkáš že máš extra net připojení,to může být problém.Zkus změnit typ připojení na ISDN,je možný že v IL1946 má trochu změněno sitování no a tvůj stroj to velké množstvi dat prostě neustojí.
1) o frameworku mi není nic známo. Vyzjistím
2) ISDN mám nastaveno odjakživa V síti bych fakt asi problém nehledal.
torr napsal:
1) o frameworku mi není nic známo. Vyzjistím
2) ISDN mám nastaveno odjakživa V síti bych fakt asi problém nehledal.
Torr ti pravděpodobně chtěl říct, že když máš nastavený ISDN, tak že ti hra posílá víc informací, než když bys měl nastavený modem. No a tento příval dat nestíhá zpracovávat tvoje mašina. A ne to, že je problém v síti.
Anebo jsem to špatně pochopil já
Upravil/a AH_James_Gastowski dne 27-05-2007 12:20
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.