November 21 2024 20:32:25
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 15

· Piloti on-line: 1
Timofejic

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Korálové moře
doktorkop
Tak já se také hlásím.
Jako pilot nebo střelec do bombardéru
SBD nebo ValÚsměv
Je snadné být přečíslen,když je někdo nula.
Že?

LesniHU
Georgeu napsal:
Sice nevěřím, že se s Valem dá něco rozumně potopit, ale jdu do něj.

A takový dotaz, pokud v bombrech budou střelci/navigátoři tak se počítají do celkového počtu lidí? Tedy v jednom kole může letět např. jen 8 valů (16 lidí)?
Zatim to nemuzeme rict na 100%, ale vypada to, ze lode pujdou 'predposkodit' na zacatku kazdeho letu, takze by se mely potapet o dost snadneji.

Strelci se pocitaji.
Na lodi muze zacit zhruba 13 letadel (podle pomeru stihacek a bombarderu a typu lode). Dalsi letadla mohou zacinat ve vzduchu tam, kde v minulem kole skoncila. Takze bez strelcu a pri trech hlidkujicich letadlech ve vzduchu uz nebude limitem kapacita startu z lode, ale pocet lidi v coopu.
Da se predpokladat, ze admiral bude chtit spise maximalizovat pocet stroju nez pocet plne obsazenych bombarderu, takze strelci se hlavne uplatni na zacatku pri pruzkumu a pak na konci, kdyz uz rady pilotu a stroju proridnou. Rozhodnuti je na admiralovi, bud zlepsi utocnemu svazu sanci pouzitim navigatoru, nebo pridanim stroju.

AH_Cutora
Na strahovske oziracce se jako jeden z admiralu predbezne ozval Jami. Nevim jestli uz zaregistroval tohle vlakno, ale predpokladam ze svou ucast jako vrchni velitel jedne strany potvrdi.

EDIT: a vzhledem k jeho nicku Jamamoto to ma vlastne za Japiky v podstate povinne Šklebící se
Upravil/a AH_Cutora dne 05-05-2007 21:44

1stCL_Jiricek
Nenajde-li se seriozní zájemnce, vezmu rudého generála. Jinak navigátor. Ď

Mamutak
Soupnete me k Cibuli nebo Permonovi jako strelce. DikÚsměv

www.czechlions.cz
falkon
Pokial mi to cas dovoli, velmi rad by som letel, napr. v Zeru. Dikes.

AH_Watson
Hlásím se jako pilot k americkým bombardérům. I kdybych se na vlastní akce nedostal, tak kvůli tréninkům mi to stojí za to.

3BAP_Rohlos
Myslím, že mě Čutora svejma argumentama přesvědčil na vožíračce a proto bych rád letěl taky. Jestli by to šlo a jestli by mě chtěl, tak bych rád s doktorkopem do bombru, jako pilot. Na trenálu s bettynama, nám ta navigace docela šla, že doktore?Mrknutí

Takže bych rád s doktorem na éru podle jeho výběru.
Upravil/a 3BAP_Rohlos dne 06-05-2007 13:27

doktorkop
3BAP_Rohlos napsal:
Myslím, že mě Čutora svejma argumentama přesvědčil na vožíračce a proto bych rád letěl taky. Jestli by to šlo a jestli by mě chtěl, tak bych rád s doktorkopem do bombru, jako pilot. Na trenálu s bettynama, nám ta navigace docela šla, že doktore?Mrknutí

Takže bych rád s doktorem na éru podle jeho výběru.

bezva-takže posádka 3BAP_Rohlos/doktorkop
Éro nechám výběr na osudu-lépe řečeno doplníme stav podle toho kde bude osádek bombarďáků méněÚsměv
Je snadné být přečíslen,když je někdo nula.
Že?

1stCL_Fucida
koukám, že je to tu samej džaponec, což jsem nečekal Úsměv. Jestli by to šlo, tak bych rád přesedlal do mocného Wildcatu Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

GC3_glum
Prosím k Američanům, kamkoliv kam uzná Admirál Jiříček za vhodné. Úsměv

j4ck41
furt premejslim nad Kockou nebo SBDckem a furt se nemuzu rozhodnout.

ale nez se rozhodnu je mozne alespon priblizne nastinit kdy by se to asi tak melo letet? o prazdninach? po nich? ... ?????

Kurtis
Minimálně do stanovení termínů tréninků i akce samotné bych se předběžně přihlásil. Primárně jako pilot letadla, v případě potřeby i jako pilot Wildcatu. Nebráním se vlastně žádné funkci, umím všechno stejně špatně Šklebící se

PS: Co je to Val?

3BAP_Cassius Chaerea
Japonský střemhlavý bombardér.
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 07-05-2007 10:45

mha
bigjirka napsal:
PS: Co je to Val?

Mno přeci herec Val Kilmer, největší hvězda připravovaného filmu Bitva v korálovém moři... Šklebící se

Jsem zvědavý na konkurz, už je Vás víc... Šklebící se
Tělo mrtvého nepřítele páchne vždy dobře.
Aulus Vitellius

Hoper
požádal byl organizátory, aby termíny tréninků psali pokud možno s dostatečným předstihem (cca týden)
děkuji :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

j4ck41
mno tak jsem popremejslel a myslim, ze nejvetsi srandu by si meli uzit bombri takze bych sel kocirovat SBD. Do Kocky pouze v pripade ze nebude jina moznost. Mrknutí

ted uz jenom ten termin ...

mha
1stCL_Fucida napsal:
koukám, že je to tu samej džaponec, což jsem nečekal Úsměv. Jestli by to šlo, tak bych rád přesedlal do mocného Wildcatu Úsměv

Fuči pokud by Ti to nevadilo, dal bych si to eventuelně jako tvůj rottenflieger, samozřejmě za předpokladu bude li tak souhlasit Herr admirál... Šklebící se
Tělo mrtvého nepřítele páchne vždy dobře.
Aulus Vitellius

310_Podrs
Já bych šel jako navigejtr kamkoliv kde mě budou chtít...hehe...asi budu mít volnej večer... Šklebící se

http://www.310raf.com
AH_Cutora
Ad treningy a cas.

Treningy zacnou v druhe pulce kvetna a do konce cervna bychom to chteli odletet komplet. Treningy i terminy budou vcas vyvesene. V tuto chvili vlastne zjistujeme zda bude dostatecny zajem jestli to ma skutecne smysl spustit. Asi jo, vypada to docela dobre, jeste tak 15 lidi, to by se mohlo dat do kupy.

Me osobne ted limituje zlobici inet pripojeni ktere jednou jde a jednou nejde. Takze doufam ze ho stihnu v brzke dobe spravit abych si take zaletel....

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,008,634 návštěv