November 24 2024 03:49:26
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
nastavení TrackIR 4 Pro
BP_Tyrl
No pokud nemám ten snímací prvek za zády, nebo na stropě, tak je to podle mě celkem putna.

Dortenmann
Pánové, mám na vás prosbu. Vybalil jsem si s roztřesenýma rukama a natěšen dárek, který jsem dostal k Vánocům, a to TrackIR 4 Pro. Po vložení přiloženého CD (dle instrukcí jsem měl nejdříve nainstalovat software z CD a poté až zapojit TrackIR do USB, tak jsem také postupoval) se zobrazil setup, dal jsem instalovat "TrackIR Menu", ovšem vyhodilo to chybovou hlášku "Component CoolXPButton.ocx or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid". Tak jsem vlezl do CD, vybral jiný setup exe, který jsem tam našel, a to "TrackIR_4.1.035.Final.exe" a spustil a úspěšně nainstaloval.
A nyní k mému problému. Nic jsem nikde nenastavoval (taky se v počítačové alchymii moc nevyznám) , jen spustil ikonku TrackIR, pak spustil Il2 1946, TrackIR se ihned spustil (nahoře svítí zelená ikonka a dole modrá) a fungoval v IL2 1946 na těch pár osách, co tam jdou.

Poté jsem jej chtěl spustit ve hře, kterou používám nejčastěji, a to Combat flight simulator 3, verze 3,1, avšak TrackIR mi nefunguje, jako kdyby tu hru vůbec nedokázal najít (modré světlo se nerozsvítí). Poradíte prosím, co s tím, popř. zda je vše v pořádku? Kde mám co nastavit, aby to fungovalo i CFS3? Dle manuálu to podporuje CFS 3 verzi 3,, kterou mám. Tak nevím, sám nic přehazovat nechci, abych to úplně nerozhodil...Zamračený

Díky za případnou pomoc a dobré rady...

P.S. "Moudré" rady typu "nelétej CFS3" si pls nechte...

310_cibule
Zkus tohle, Dortenmann. Já už CFS 3 ani nemám na HD ;-)

http://forum.natu...=10&page=1
Upravil/a 310_cibule dne 27-12-2008 00:22
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

BP_Tyrl
CFS to podporuje až v posledním Patch. Patchuj.

Dortenmann
Pánové, jste zlatí, díky, OPĚT jste mi MOC pomohli!!! Nainstaloval jsem nový software (ač mám předposlední verzi na přibaleném CD, vyřešila to ta nejnovější varianta softwaru) a funguje to!

Ještě jednou díky chlapi!Mrknutí
Upravil/a Dortenmann dne 27-12-2008 01:24

310_cibule
Nz, od toho jsme s Tyrlem tady. Že, starouši? Šklebící se
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

BP_Tyrl
No bať. Co je to CFS 3?Šklebící se

Topper-Czech
Kolik z vás používá TrackClip Pro ve šturmu? Spíše bych prosil o vaše postřehy. Uvažuji, že se po něm poohlédnu, protože neustálé centrování pohledu není to pravé ořechové. Naproti kokpitu, vlastně na šestý, je obývací stěna (samé sklo a takový ty serepetičky) a z boku nepříjemné okno cca 1 metr). Pokud bych jel na ten klip, tak mě odpadnou alespoň odlesky z tý ****** skříně, a to je už polovina úspěchu. Šklebící se

http://www.e-airport.wz.cz
CSL_Raptor
Já jsem musel pořídit žaluzie na okno, jinak jsem si přes den nezalétal. Sedím zádama k oknu cca 2,5m a bralo mi to světlo z okna. Po zatažení závěsem se situace moc nezlepšila. Bralo to zas pruhy slunce na zdi, hrátky s citlivostí nepomohly.

Z mého pohledu: bude ti to brát odlesky ze skříně (možná) a určitě světlo z okna (1mSmutný)
Lepší bude když o tom nebudeš moc přemýšlet a koupíš to. Je to supr věcička. S odrazi světla na snímač si můžeš hrát potom.Šklebící seVyděšený

LEON
Pořídil jsem si TIR4 Pro, používám ho se software k TIR5. Zvykl jsem si mít při nočním létání rozsvíceno světlo, lustr za zády. Při mezních polohách hlavy ale čidlo TIRu přestává některé IR diody na parohu registrovat, chytá se té žárovky lustru a obraz pak zmateně skáče. U software k FreeTracku se dají světelné ruchy nastavením parametru PointSize pohodlně eliminovat, takže s PS3 Eye webkou tyto problémy nemám. Rád bych si podobně nastavil i software k TIRu, ale našel jsem tam pouze jediný parametr k nastavení - Light Filter Treshold. Je u software TIR5 ještě nějaké jiné menu s nastavením čidla, které jsem přehlédl?
Díky

https://www.rcfree.eu
WT_Horrido
Ne. Šoupni to někam přes 220, mělo by to odfiltrovat světla mimo trackclip.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Mira
Prosím co dělám špatně, že mi TrackIr5 nejede v 6DOF??Myšleno ve hře.
Normálně ho zapnu, ve vlastním okně Tracku jede všechno v pohodě ale v samotné hře pouze 3DOFSmutný
Bude to někde nějaká kravinka, ale já na to nemohu zaboha přijít..

TozziFan
Zkus vypnout pohled přes zaměřovač.

Mira
Díky, ted jde o to jestli jeho používání (6DOF) není např. ve Spitu spíš na škodu.Ten výhled dozadu..

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,031,548 návštěv