November 22 2024 01:42:08
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Strahovská vožíračka
1stCL_Jiricek
Šmankote, já to dvakrát nezvldánu !

Hanss
Pokud mě do tý doby nepřejede trolejbus, dorazim Úsměv

312_Ofce
Nemam to tak daleko, možna dorazim,

www.312raf.com
clone9cz
... s tim fotakem si to dobre rozmyslete, tamni vyzdoba je umelecky dilo nekolika zhulenejch studentu, mohla by z toho bejt zaloba za ilegalni kopirovani Šklebící se

http://www.wwii-illusion.net
Carel
Tak to vypadá že bych se tam mohl taky ukázat Úsměv (jestli trefim z Roztyl na Strahov) a chtěl bych se zeptat jestli někdo má možnost levně mi koupit Genius F 23 (tak do 300,-) protože já na něj koukal u nás a maj ho za 500,- Zamračený a dopravit mi ho tam (samozřejmě ho zaplatim Mrknutí ) Kdyžtak se ozvěte na ICQ ať s tim počítam Mrknutí
Upravil/a Carel dne 22-02-2007 14:32

AH_Cutora
Pokusim se take dorazit, ale neslibuju. Aspon ti pri te prilezitosti Hansi vratim tu knizku...

1stCL_Bumik
Ja vim naprosto presne, kdo urcite NEprijde! BlueL......skoda Smutný

310_cibule
Tak mne žena nepustila. Prý je to moc pozdě večer. Smutný Tak příště, kluci.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

3BAP_Rohlos
310_cibule napsal:
Tak mne žena nepustila. Prý je to moc pozdě večer. Smutný Tak příště, kluci.

Tak kup manželce nějakou hračku na osamělé večery (myslel jsem třeba časopis a je mě jasný co ste všicni ostatní mysleli) a přesvědč ji, že tahle chlastačka je hlavně kvůli jejímu dobru, ne? Ono když se chce, tak se dycky nějaký zdůvodnění najde.Šklebící se

310_cibule
No, moje manželka kdysi trochu ujížděla na Silent Hunter III. Ale pak jí to přestalo bavit (neměla na to trpělivost) a šla si zase radši opakovat výtlak německých U-bootů (teda jestli něco takového existuje).
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

3BAP_Rohlos
310_cibule napsal:
No, moje manželka kdysi trochu ujížděla na Silent Hunter III. Ale pak jí to přestalo bavit (neměla na to trpělivost) a šla si zase radši opakovat výtlak německých U-bootů (teda jestli něco takového existuje).

Řekls jí, že v Silent Hunterovi III jde i zrychlit čas na víckrát než 1x? Ona si ujíždí na Kriegsmarine?

310_cibule
Jen na U-bootech. Zná je všechny do detailu. Technické specifikace, kapitány atd.

clone9cz
jak je mozny, ze se o tom ta televize nedozvedela ?
vy ste ale pekny tajnustkari ... a co deticky, budou po rodicich ?

predstav si mit takovyho malyho fucidu doma, nejdriv by ti vystehoval knihovnu a dal si tam ty svoje letadylka, pak by prisel na to, ze to de litata na pocitaci, cim by ti vnutil microsofti os, pak by se ti zaplnila podlaha pedalama, vybrace z joysticku by posouvaly nabytkem v mistnosti, kazdej 10 minut by vas budil ze spani vykrik "Abschuss"

http://www.wwii-illusion.net
AH_Cutora
sakra Rohloz, kdo kdy videl svolavat voziracku na termin vic jak za 14 dni? Ja videl v patek, tak jsem dorazil v patek...... tenhle patek..... technicky vcera ........ Jeste kurva klika, ze v 007 zrovna meli konzert Visaci zamek, tak jsem skouknul a poslech moc peknej punck rock a slusne jsem se skalil.... Mam docela problem se ted trefovat do pismenek. A to jsem ty absinty mel jen 3 ......

3BAP_Rohlos
AH_Cutora napsal:
sakra Rohloz, kdo kdy videl svolavat voziracku na termin vic jak za 14 dni? Ja videl v patek, tak jsem dorazil v patek...... tenhle patek..... technicky vcera ........ Jeste kurva klika, ze v 007 zrovna meli konzert Visaci zamek, tak jsem skouknul a poslech moc peknej punck rock a slusne jsem se skalil.... Mam docela problem se ted trefovat do pismenek. A to jsem ty absinty mel jen 3 ......

No nevím co ti na to říct? DÍKY? A pro ostatní, mrknite na čísla (ty většinou udávají datum, dokonce podle našeho kalendáře (na čínskej se vykašlite)) a dorazte dle plánu a z Čutory si příklad neberte.

1stCL_Fucida
Čutora mi volal, kde jsme Úsměv. Já v tu chvíli seděl na maturáku mojí ségry v Prachaticích a říkal jsem si, jak rád bych s ostatními kalil na Desítce Úsměv. Naštěstí se v datech spletl monsieur Čutora Úsměv.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

310_cibule
Šklebící seŠklebící se chi chi, ja svou ucast odvolal taky proto, ze jsem si myslel, ze to je tenhle patek.

A dalsi nejmenovany nestastnik mi volal kolem devate, ze je teda na tom Strahove a kde jsme Šklebící se

Teda voni jeste hrajou Visaci? Ja na nich byl naposled pred 18 lety. To mne skoro mrzi, ze jsem nedorazil. Mohli jsme se prijemne komorne zmazat.

1stCL_pbarry
310_cibule napsal:
Teda voni jeste hrajou Visaci?

Co to je za hloupou poznámku Cool

http://www.visaci...ncerty.php
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
310_cibule
1stCL_pbarry napsal:
310_cibule napsal:
Teda voni jeste hrajou Visaci?

Co to je za hloupou poznámku Cool

http://www.visaci...ncerty.php

No, já to fakt nevěděl. Ljuba Hermannová už taky nějakou dobu nekoncertuje.

Hanss
To seu frajeři, jsem na nich byl ve čtvrtek ve vagónu Cool

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,011,516 návštěv