November 22 2024 12:51:24
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 10

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
Enjoyr Patch pro DGen dyn.kampaně -v.5.2
Enjoyr
Pro uživatele programu DCG a EnjoyrPatchů.

Modifikovaný patch C pro novou verzi programu DCG v.3.35 od Lowengrina.

( Mission4Today - EnjoyrPatchC for DCG v.3.35 )

Enjoyr.

www.enjoyr-page.cz
Enjoyr
NOVÉ VERZE EnjoyrPatches ( v.2.3 )

NOVÉ - ALTERNATE FILES KI-44 (I-185 M82)HACK IN DGEN od Ojcara - update + skins
NOVÉ - upravené a vylepšené soubory Vtrelut
NOVÉ - MULTILANGUAGE PATCH od VTRELUTA
NOVÉ - DGen.exe 4.0.6.12 je součástí instalace všech PatchůA

A)
Do všech verzí EnjoyrPatchA.exe je přidáno:

1) DGen.exe 4.0.6.12
(je součástí instalace všech PatchůA - nahrazuje DGen.exe ve vaší hře;
záloha DGenů.exe 4.0.4.5, 4.0.6.11 a 4.0.6.12 je součástí všech EnjoyrPatches.zip -
složka Other files/Files DGen.exe - backup)

2) ALTERNATE FILES KI-44 (I-185 M82)HACK IN DGEN by Ojcar - update 31.5.2007
(...and corrected file BurmaD3.dat - 14.6.2007)

3) Opravené a kompletní soubory Pacific Fighters briefings,pro použití v jiných jazykových
lokalizacích hry,než anglických :

pf_messageEN,DE,CS,FR,HU,PL.dat

Soubory upravil Vtrelut

4) Opravené briefing soubory pro Normandie-Niemen kampaně)

MessageFr.dat and nn_messageCS,DE,EN,FR.dat

Soubory upravil Vtrelut

B)
MULTILANGUAGE PATCH od VTRELUTA

Pro všechny uživatele k tomu, aby mohli používat vlastní jaz.lokalizaci hry,bez jakékoliv manipulace se soubory po instalaci záplat-

Ve všech verzích patchů,týkajících se addonu TLD:

campaignsDeD_de.dat;DeD_fr;DeG_fr;DeH_fr;DeM_de;DeM_fr;DeQ_de;DeQ_fr.dat
campaignsRu2_de.dat;Ru2_fr;Ru3_de;Ru3_fr;Ru5_de;Ru5_fr;RuU_de;RuU_fr.dat

Do všech verzí EnjoyrPatchA.exe přidáno:

campaignsDe3_de.dat;De3_fr;De4_de;De4_fr;De5_de;De5_fr;De6_de;De6_fr.dat
campaignsRu6_de.dat;Ru6_fr;Ru7_de;Ru7_fr;Ru8_de;Ru8_fr;RuP_de;RuP_fr.dat
(Disaster On The Frontiers files)

campaignsDeC_fr.dat;DeN_fr; campaignsFiF_fr.dat;campaignsHuF_fr.dat
campaignsIN1_de.dat;IN1_fr;IN2_de;IN2_fr;IN3_de;IN3_fr;IN4_cs;IN4_de;IN4_fr;IN4_hu;IN4_pl.dat
campaignsRZ1_cs.dat;RZ1_de;RZ1_fr;RZ1_hu;RZ1_pl.dat
campaignsSkA_fr.dat
(IL-2 1946 files and TruePacific files)

Všechny multilanguage soubory upravil,nebo nově vytvořil Vtrelut

C)
Do všech verzí EnjoyrPatchA.exe přidáno:

1) Heavy template for DGEN: Lviv and Smolensk od Chameleon
Template s vysokými detaily statických pozemních objektů - letiště,města,stanice atd.
Mimo frontline. Pro DGen kampaně Lvov41 a Barbarossa.

BarbarossaBlue.mis
BarbarossaRed.mis
Lvov41Blue.mis
Lvov41Red.mis

Soubory upravil Chameleon

Více o Patchích:

Topic - SimHQ

Download:

Enjoyr Patch Downloads Page

Enjoyr.

www.enjoyr-page.cz
Enjoyr
NOVÉ VERZE EnjoyrPatches ( v.2.4 )

NOVÉ - Disaster On The Frontiers v.2.1 od Amagiho
NOVÉ - upravené a vylepšené soubory Vtrelut
NOVÉ - DGen briefings fixed v.2.0 od VTRELUTA
NOVÉ - DGen campaign German Channelfront 1941-44 v.1.2 od Boelckeho
+ skins
NOVÉ - DGen campaigns Allied Channelfront v.1.0 od Boelckeho + skins

Více o Patchích:

Topic - SimHQ

Download:

Enjoyr.

www.enjoyr-page.cz
Enjoyr
Nové verze Enjoyr Patchů - v.2.5
V nových verzích Patchů je zahrnuto:
German Channelfront v1.3 update od Boelckeho
Allied Channelfront v.1.1 update od Boelckeho
31 upravených briefing souborů od Vtreluta
28 upravených souborů pro TLD od Vtreluta

NOVÝ EnjoyrPatchBskins v.1.0 - ze všech verzí PatchůB.exe vynechány skiny a vloženy samostatně do nového Patche (z důvodu snížení velikostí Patchů).Obsahuje:

- skiny obsažené v DGen BoE+Ostfront 4.0 update
- skiny obsažené v kampaních Allied Channelfront v.1.0-v.1.1 od autora Boelcke (pro BoE)
- skiny obsažené v kampani German Channelfront 1941-44 v.1.1-v.1.3 od autora Boelcke (pro
BoE)

Více o Patchích:

Topic - SimHQ

Download:

Enjoyr.
Upravil/a Enjoyr dne 17-08-2007 03:29

www.enjoyr-page.cz
Dortenmann
Mám otázku.

Koupil jsem si dva addony Ostfront a Battle over Europe, začal hrát dynamickou kamapaň za Němce v BoE, ale po šesti misích koukám, že je tam málo letadel (jen Mustangy a Thunderbotly a B-17, žádné Spitfory, B-24 či Tempesty...), tak bych s tím chtěl něco udělat a prosím o radu...

Jelikož mám Il 2 1946+BoE+Ostfront,

stáhnul jsem si tento patch, snad je to správně:

http://mission4today.com/index.php?name=Downloads&file=details&id=1971

A teď tápu, mám si stáhnout i nějaký ten addon se skiny a pokud ano, jaký? Hry i ty addony mám originály i s naisnstalovanými patchy, tak abych do adresářu nesypal zbytečně něco, co se v kampaních nevyužije...

A poslední, když mám rozehranou kampaň, můžu pokračovat dál a projeví se to v kampani nebo ji musím ukončit (což by mě doceal štvalo) a spustit znovu?

Dík všem.

Dortenmann
A ještě něco, addon The last days mi shání teď Krouza, takže když nainstaluju ten výše uvedený enjoy patch jen pro kampaně BoE a Ostfront, co pak, až koupím i ten TLD, tyhle enjoy patche budu muset odinstalovat a nainstalvoat ten na boE+TLD+Ostfront nebo stačí jen ho stázhnout a nainstalvoat a on přidá něco navíc k addonu TLD?

Díky az pomoc a rady.

Enjoyr
Dortenmann napsal:
Mám otázku.

Koupil jsem si dva addony Ostfront a Battle over Europe, začal hrát dynamickou kamapaň za Němce v BoE, ale po šesti misích koukám, že je tam málo letadel (jen Mustangy a Thunderbotly a B-17, žádné Spitfory, B-24 či Tempesty...), tak bych s tím chtěl něco udělat a prosím o radu...

Jelikož mám Il 2 1946+BoE+Ostfront,

stáhnul jsem si tento patch, snad je to správně:

http://mission4today.com/index.php?name=Downloads&file=details&id=1971

A teď tápu, mám si stáhnout i nějaký ten addon se skiny a pokud ano, jaký? Hry i ty addony mám originály i s naisnstalovanými patchy, tak abych do adresářu nesypal zbytečně něco, co se v kampaních nevyužije...

A poslední, když mám rozehranou kampaň, můžu pokračovat dál a projeví se to v kampani nebo ji musím ukončit (což by mě doceal štvalo) a spustit znovu?

Dík všem.

Zdar Dorte,
takže - Patch jsi stáhnul správně (tedy pro BoE+Ostfront); nepochopil jsem,jestli se nedostatek typů letadel projevil před,nebo po instalaci EnjoyrPatche. Obecně je v E-Patchích zahrnuto vše,co vylepšuje,doplňuje a inovuje původní kampaně i ty free volně stažitelné (tedy v tvém případě kampaně z BoE za Němce mohou být tyto:
(BoE) Western Front Night Bomber
(BoE) Rocket Interceptor
(BoE) Western Front Fighter
(BoE) Western Front Bf-110 Interceptor
a * German fighter at the channelfront od Boelckeho pro BoE

Patch obsahuje mj. i update od Skycata s více flyable letadly pro BoE).

Pokud máš hru i addony nainstalovány i s originál patchi,je vše v pořádku. S tvou instalací doporučuji stáhnout si ještě jak EnjoyrPatchAskins,tak EnjoyrPatchBskins(pro správné fungování některých kampaní,kdy si DGen načítá i autory dodané a doporučené skiny) - nikde v adresářích ti nic nového nepřibude - E-PatcheSkins instalují pouze skiny na svá místa do složky \PaintSchemes\Skins (přidají skiny do složek s konkrétnímy typy letadel - tedy PŘIDAJÍ,nikoliv přepíší složku, takže nic neriskuješ,pouze se ti zvětší velikost ILa na disku :-) ); jediné co přidávají E-Patche navíc v adresáři hry,jsou složky s Readme soubory - od autorů doplňků,skinů a ode mě. Ty readme soubory jsou povinnost vzhledem k autorům.

Dotaz na rozehranou kampaň chápu tak,že se ptáš,jestli po instalaci EnjoyrPatche můžeš pokračovat v rozehrané kampani - můžeš a nemělo by se nic stát,protože patch zasahuje pouze do DGen složky a složky se skiny - pokud chceš mít jistotu,zazálohuj si složku Users v adresáři hry (Tuto složku si zálohuj pravidelně před každou instalací jak addonů,tak orig. herních patchů - předejdeš tak mnohému vzteku při ztrátách rozehraných kampaní. Já osobně ještě zálohuji další soubory v adresáři a to tak,že otevřu složku s hrou - zvolím zobrazit podrobnosti a dám seřadit soubory podle data (tedy Změněno) - vždy ti to ukáže,které soubory se mění po každém hraní - např.: logfile,console,conf,DGen.txt,eventlog.lst atd. - a ty si čas od času zálohuji taky.)
Upravil/a Enjoyr dne 27-08-2007 19:45

www.enjoyr-page.cz
Enjoyr
Dortenmann napsal:
A ještě něco, addon The last days mi shání teď Krouza, takže když nainstaluju ten výše uvedený enjoy patch jen pro kampaně BoE a Ostfront, co pak, až koupím i ten TLD, tyhle enjoy patche budu muset odinstalovat a nainstalvoat ten na boE+TLD+Ostfront nebo stačí jen ho stázhnout a nainstalvoat a on přidá něco navíc k addonu TLD?

Díky az pomoc a rady.

K addonu TLD - nainstaluješ ho,pak nainstaluješ EnjoyrPatch pro BoE+TLD+Ostfront a máš hotovo. Nic nemusíš odinstalovávat. Všechny EnjoyrPatche jsou mezi sebou kompatibilní (zachovávají stejnou strukturu kampaní). Takže ještě jednou:
1) nainstaluješ addon TLD
2)nainstaluješ EnjoyrPatch pro BoE+TLD+Ostfront - přidá ti toho docela dost,
a hlavně vrátí ty kampaně,které ti originál TLD addon přepíše z addonu Ostfront atd.,atd...

Zjednodušeně se dá říct,že ať nainstaluješ cokoliv,na závěr na to plácneš příslušný EnjoyrPatch a je všechno porovnáno a spraveno (nejen kampaně,ale i brífingy,kompatibilitu všeho se vším co se týká DGenu).

Jestli je potřeba ještě cokoliv upřesnit,klidně se ptej.

Enjoyr
Upravil/a Enjoyr dne 27-08-2007 19:47

www.enjoyr-page.cz
Dortenmann
Jsi moc hodnej, díky za naprosto vyčerpávající a trpělivé odpovědi, snad jen poslední otázka, pokud můžu:

Když mám rozehranou kampaň, projeví se ty změny patche (nová letadla) už i v té rozehrané kampani? Předtím jsem tu svou otázku moc dobře nenaformuloval...

Díky MOC!

Enjoyr
Dortenmann napsal:
Jsi moc hodnej, díky za naprosto vyčerpávající a trpělivé odpovědi, snad jen poslední otázka, pokud můžu:

Když mám rozehranou kampaň, projeví se ty změny patche (nová letadla) už i v té rozehrané kampani? Předtím jsem tu svou otázku moc dobře nenaformuloval...

Díky MOC!

V zásadě ano. Při generování další mise už DGen používá nové(resp. změněné) soubory s příponou .DAT (např. Bulge44.DAT,nebo Berlin.DAT,Balaton45.DAT atd. - to se týká generovaných AI letadel;..a ještě jiné soubory s příponou .dat).

Mrknutí
Upravil/a Enjoyr dne 28-08-2007 20:40

www.enjoyr-page.cz
Dortenmann
Díky moc! Paráda!

Enjoyr
Dortenmann napsal:
Díky moc! Paráda!

Mrknutí

www.enjoyr-page.cz
Enjoyr
Nové verze EnjoyrPatchů - 2.6

Přidáno:

French Wings 1943-1945 + Patch v.2 od Vtreluta
French Wings pro BoE od Vtreluta
Modifikované a upravené soubory
Nové Patche - EnjoyrPatcAskinsPack2-Allied v.1.0
a EnjoyrPatcAskinsPack2-Axis v.1.0:
- obsaženy jsou skiny z French Wings a French Wings pro BoE

Download na obvyklé stránce na Mission4Today.

www.enjoyr-page.cz
Enjoyr
Nové verze Enjoyr Patchů - v.2.7

V nových verzích Patchů je zahrnuto:

EnjoyrPatchAskinsPack2 - Allied v.1.1
EnjoyrPatchAskinsPack2 - Axis v.1.1
Upravené soubory od Vtreluta a Jeanba
French Wings Patch v.4 od Vtreluta

(In the all versions EnjoyrPatchA.exe:

1) included French Wings Patch v.4 by Vtrelut

2) included modified file Bagration.DB by Jeanba
(It makes the campaign longer and includes important dates
for the Normandie Niemen squadron)

In PatchAskinsPack2-Axis v.1.1:

1) - skins from French Wings Patch v.4 by Vtrelut
- skins for Ki-44 Shoki hack by Ojcar

In PatchAskinsPack2-Allied v.1.1

1) - skins from French Wings Patch v.4 by Vtrelut )

Více o Patchích:

Topic - SimHQ

Download:

Enjoyr.

www.enjoyr-page.cz
WT_Horrido
Se priznam ze v tom mam trochu hokej... tak se zeptam. Mam cisty instal 1946 a mrsknu na to BoE a Ostfront. Protoze BoE nejde pres 1946 opatchovat co mam stahnout abych skoncil s aktualnim BoE a Ostfront?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Enjoyr
WT_Horrido napsal:
Se priznam ze v tom mam trochu hokej... tak se zeptam. Mam cisty instal 1946 a mrsknu na to BoE a Ostfront. Protoze BoE nejde pres 1946 opatchovat co mam stahnout abych skoncil s aktualnim BoE a Ostfront?

Zdar. Přiznam se,že mi není úplně jasná otázka...Smutný-,,Protoze BoE nejde pres 1946 opatchovat..,,. Ale myslím,že máš na mysli to,že BoE nejde do IL-2 1946 nainstalovat.
Nechci kecat,ale mám dojem,že jde tahle finta: vytvoř v poznámkovém bloku soubor il2(třeba klidně prázdný) a dej uložit do adresáře hry jako il2.exe - pak ti půjde BoE nainstalovat do IL-2 1946,protože instalátor addonu BoE hledá tenhle soubor (il2.exe),který v 1946 není. Nebo si ten soubor vytáhni z nějaké staré instalace,pokud ji někde máš.
Potom nainstaluj Ostfront a nakonec EnjoyrPatch for BoE+Ostfront v.2.7.

Pak ještě všechny E.Patche se skinama (aby kampaně fungovaly naprosto korektně) a je hotovo. ..Snad Úsměv
Upravil/a Enjoyr dne 18-09-2007 21:34

www.enjoyr-page.cz
WT_Horrido
BoE jde nainstalovat v pohode, taky "patch" se skinama, ale uz nejde nainstalovat normalni patch protoze vyzaduje na tvrdo AEP. Ale to je jedno, pochopil jsem ze potrebuju EnjoyrPatch for BoE+Ostfront v.2.7.

Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Enjoyr
WT_Horrido napsal:
BoE jde nainstalovat v pohode, taky "patch" se skinama, ale uz nejde nainstalovat normalni patch protoze vyzaduje na tvrdo AEP. Ale to je jedno, pochopil jsem ze potrebuju EnjoyrPatch for BoE+Ostfront v.2.7.

Úsměv

...normalní orig.patche pro BoE (BoEUpdate-AEP,atd.) nejsou nutné,všechno už je v EnjoyrPatch for BoE+Ostfront v.2.7 obsaženo...Úsměv

www.enjoyr-page.cz
Enjoyr
Nové verze Patchů - 2.8

Přidány jsou do všech verzí PatchA.exe:
sub-kampaně New Guinea 1943 a 1944 - IJAAF, 5 Air Force (fighter a bomber careers) a RAAF pro True Pacific kampaně od Nimitse. Soubory upravil Ojcar.

Více o Patchích:

Topic - SimHQ

Download:

Enjoyr.
Upravil/a Enjoyr dne 02-10-2007 19:31

www.enjoyr-page.cz
313_123
děkuji za neutuchající snahu
mám co dělat do důchodu Mrknutí

nevíš zda někde je nebo bude upravený Dgen pro letní mapu Murmanska či novou Afriku Zamračený

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,015,580 návštěv