November 21 2024 21:34:05
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 11

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Sadomaso bude či nebude?
AH_Cutora
Jo jo, tesat nezapomenutelna jmena do kamene. Treba ten uspesny nalet na vlastni letiste by za vytesani stal :sm13:

Hoper
teď mne napadlo něco velkolepého ...
ale potřeboval bych střihače, osvětlovače, ocmrndy a poskoky a chodivej Fraps, aby se dal nahrát filmeček z LOMÁCa a Šturma ...
Úsměv
a na konci tutoho filmečku by byla vidět deska s nápisem:

Na tomto místě, dne xx. xx. xxxx
došlo k veselému omylu,
kdy unterunterunteroficier Jiříček (ne)úmyslně,
s celou svojí letkou,
odbombardoval tuto základnu,
toho času dočasně v rukách nepřítele.

Za to mu patří náš neskonalý dík.

Úsměv

1stCL_Jamamoto
Jména, příběhy...za ty tři dny se toho tehdy naskládalo...vzpomeˇme na zmasakrovanou vesničku Dinskaja(také Jiříčkova práce), strategický most u Krasnodaru, který bylo třeba v rámci našich strategických plánů zničit a nakonec to nařídil sám Cutora a ještě mi to vesele oznámil, netušíc, jakou radost způsobil v celém našem generálním štábu, Tajpanovo usilovné bombardování Tygerů, které byly ve skutečnosti někde úplně jinde, nezničitelný IL, kterého nerozhodil ani Fučidův taran......našlo by se toho plno, také se vám po těch radostech, včetně permanentního nevyspání také tolik ztýská, jako mě, pánové?:jamamoto:

Noram
tigry netigry kompletně sme to tam vydesinfikovali :sm27:

http://noram.youaremighty.com/
1stCL_Jamamoto
Tak tak...neděle byl černý den, kdy Lw v podstatě zkolabovala. V tomhle sektoru jsme měli těžké ztráty, ale vzhledem k celkové situaci jsem byl rád, že to odneslo pouze toto uskupení, neboť jste nám mohli způsobit mnohem větší škody. Tuším, že byl tehdy plošně bombardován i Krasnodar, ale ztráty přímo ve městě byly minimální a město zůstalo kompletně v našich rukou a schopné případné obrany...

1stCL_Fucida
mně se nejvíc líbil Cloňákův vlastní stín identifikovaný jako "Tohle nevim co je" Šklebící se
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Tajpan
Mne sa hlavne páčila tá atmosféra. :sm4::sm5::sm6::lucka:

Tajpan
1stCL_Jiricek napsal:
Tajpane, díky za oficiální povolení, ale nemuselo to být. My si na vaší matičce Rusi budeme pokládat co budeme chtít, kde budeme chtít a kdy budeme chtít : ))

:Jiricek:

Jiričku, Eto ničegó, nas mnógo. Úsměv

Len prosím ťa, len neberte si príklad z histórie.
Nerád by som bol , aby ste urobili to čo spravila jedna strana v roku 1945, ked si skočíme na 2-týždnovú exkurziu do Berlína.
Lietať proti AI ma nebaví. Šklebící se:sm37:

1stCL_Jamamoto
1stCL_Fucida napsal:
mně se nejvíc líbil Cloňákův vlastní stín identifikovaný jako "Tohle nevim co je" Šklebící se

Jééé, jak jsem jen na tohle mohl zapomenout...:sm19:
Tehdy jsem seděl, zíral na tu fotku a přemýšlel, co by to mohlo sakra být...nakonec jsem pro jistou nechal na to letiště podniknout nálet....:jamamoto:

1stCL_Jamamoto
3IAP_Tajpan napsal:
Mne sa hlavne páčila tá atmosféra. :sm4::sm5::sm6::lucka:

Souhlas! Ta atmosféra byla úžasná! Naše nostalgické vzpomínky, které si tu teď i po takové době (po kolikáté už?) opět oživujeme, jsou toho jasným důkazem...

312_HeRa
Hele...tohle ve me probudilo ohenÚsměv
Na nasi MATICKU si nikdo nebude nic hazet, pokladat ani odkladat...jinak :sm29:

Jo jinak ILa letam velmi rad, ale sam se necitim na velitele.
Ale par PTABu si odlozit umim :sm45:

312raf.com
1stCL_Jiricek
Mluví z vás závist, pánové. Čutora závidí Krasnodar. Hoper závidí, že mám rekord v jeho mostech. Noram, závídí, že zatímco červení dezinfikovali, my jsme dobývali města. A Tajpan závidí, že zatímco Stuky prakticky na slepo ničily nepřátelské jednotky díky skvělému průzkumu, Tajpan, maje vizuální kontakt, ničil neexistující tanky. A máte to. Pche.

Hoper
hehe, Jiříčku, hehe
to naopak tobě těch 20s nedá spát Šklebící se

1stCL_Jiricek
Nepotvrzeno, Hopere, nepotvrzeno. To umí každý, podletět 30 mostů a nepřistát. Ostatně - přečti si svůj poslední příspěvek u vás, kdo drží rekord : ))))

GC3_Messik
IJG1_Miroo napsal:
U nás se formuje 3.BAP letka souběžně s 3.IAP. Ale to už je letka a ne volné sdružení jako Jiříčkovy bouráci.

Tak to si ma vytočil.:sm11: My nie sme neaký Jiríckovy bouráci, ale oficiálna Stg letka z ktorej ste Vy minule neboli schopní zostreliť ani kačacie brko. A z letkou 3.BAT som sa ešte nestretol ani vo sne. Tak až budete pripravení tak sa stretneme my na Ju 87 Vy na IL2 potom uvidíme. Môžeme si dať aj bombardovanie na cieľ kto lepšie dopadne. A na Jiricka nám nesahaj to je náš generál, a keď budete mať Vy takého tak nám daj vedieť, od Vás nepoznáme nikoho od Nás poznáte aspoň Jirícka aj to už je úspech, lebo len pri jeho mene sa trasiete strachom čo z Vás narobíme. Takže nabudúce trošičku úcty. :sm42::sm34::sm16:Tým myslím, že keď budeš písať Jirickovy bouráci tak napíš Jirícek a jeho perfektní piloti, to Jirícek môžeš dať s malým j on je strasne samopašný.:sm23:

Úsměv Přeci jen ale něco napíšu.Mrknutí
Nevím jak u Vás ale u nás slovo bouráci není vůbec hanlivé, spíše skrytá pochvala přeci jenom o někom člověk neříká že je bourák denně. A vytahovat sem záležitosti, že jste přežily bez újmy mi přijde trošku mimo mísu. Mise byla naplánována tak aby Štuky měly šanci odhodit náklad. Především jde o trénink štuk ke kterému mě překecal Váš bourák Jiříček . Samozřejmě jsem svolil kvůli 3.IAP aby měla šanci trénovat na organizované skupině bombarďáků. Přeci jen na AH se nesejde parta spolupracujících bombrů/Němců denně.
Takže to bude asi vše co jsem ti chtěl Miroo. Messik
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33 Mrknutí

gc3normandie.over.cz
Hoper
1stCL_Jiricek napsal:
Nepotvrzeno, Hopere, nepotvrzeno. To umí každý, podletět 30 mostů a nepřistát. Ostatně - přečti si svůj poslední příspěvek u vás, kdo drží rekord : ))))

šak jsem taky nic nepsal o podletění a proto jsem taky nikde nic nezvěřejňoval , to sis určitě všiml Úsměv
ale ta hranice, které se dá dosáhnout (a teď už věřím, že to může být i pod 6:20), ti moc klidnu nepřidá a to nepopřeš Šklebící se

1stCL_Jiricek
Jsem klidný jako nikdy - Ty nepřistaneš : ))

Noram
1stCL_Jiricek napsal:
Mluví z vás závist, pánové. Čutora závidí Krasnodar. Hoper závidí, že mám rekord v jeho mostech. Noram, závídí, že zatímco červení dezinfikovali, my jsme dobývali města. A Tajpan závidí, že zatímco Stuky prakticky na slepo ničily nepřátelské jednotky díky skvělému průzkumu, Tajpan, maje vizuální kontakt, ničil neexistující tanky. A máte to. Pche.

ale ty neexistující tanky nám vyhráli první místo ve sběru :sm15: Šklebící se :sm42:

http://noram.youaremighty.com/
1stCL_Jamamoto
3IAP_Noram napsal:
1stCL_Jiricek napsal:

ale ty neexistující tanky nám vyhráli první místo ve sběru :sm15: Šklebící se :sm42:

No, alespoň něco jste vyhráli...i když, pokud to porovnám s tou hromadou šrotu, co po vás zbyla v Krasnodaru a okolí....nevím, nevím :jamamoto:

Tajpan
1stCL_Jiricek napsal:

Jiríčku, Jiríčku, ty sa stále mýliš. Nuž čo, zvykám si. Úsměv

Ako to teda bolo?

Nedela
1. let. Letim spolu s Noramon (ak si to dobre pamätám) ma jedno nemecké letisko. Bolo vidieť že bola sobota večer, chlast a ženské, a následok ťažká opica" chlapcov u flaku, nik nebol schopný obsluhy. Až na jeden flak , aj to obsluhovali nejaké devočky. Vystrielali sme čo sa dalo, flaky,autá, lietadlá a ked došli náboje, obrátili sme svoje tátoše na chrbát , vytiahli opasky a švác, šváč po pobehujúcej obsluhe na letisku. :sm6:

2. Pri návrate sme dostali správu , že prieskum objavil Tigre južne od Krasnodaru. Nová úloha: Zničte Tigre!!
Prezbrojenie, vyžiadanie coveru, a útok. Hit and Run. Kedže Tigre nejdú zničiť kanonma a bomby a rakety tiež nie sú ono , tak sme zobrali Molotovove kokteily s flaškou vodky. Prileteli , zničili niečo a zdrhali preč. A čoto?? Čudo, dalšie Tanky!!! Celý prapor. A tie sme identifikovali PZIV tak sme zahálili palbu z kanonov a zdrhli preč.

3. Myslím že sa pripojil další Il2 -Hoper a o dalšie dva lety Ovce. Ach Ovce... Úsměv Takže tento malý , malíčký bojový útvar vytvoril taký malý Paríž-Orient Express , Let nad " Tajpanove Tigre" , kde sme odhodili Kokteily a potom obstrelovali PzIV z kanonov. A tak asi 3-4 krát.
Dokola.
Cover vždy na blízsku.
A kde bola LW? Ja neviem. Podla toho čo si pamätám asi v 8km. Úsměv
Nakoniec sa objavila. A dokonca som bol rád , že vidím nejaké LW. I ked to trvalo len chvílu, lebo zmizla . Respektívne náš Cover ju vymazal z oblohy.

Nakoniec predsa vdaka dobrým očiam (grafike) Norama/Hopera tie Tajpanove Tigre sme nakoniec identifikovali Ako PzIV a zlikvidovali za minútu. No trochu to trvalo. 5 minút.

Takže sme zničili cca 24 - 28 tankov, zničli komplet pancierovú päsť Werhmachtu.

A máš to Jiríčku. Pche. :sm6:

Dodatky

Je škoda ,že sme to zle identifikovali, teda prieskum a potom i ja. Lietal som s rozlíšením 800x600. :sm19:

Tie Tigre neopustili Krasnodars. :sm19:

PS: zaujímavé. Je to tak dávno , a ešte stále to mám v pamäti , ako by to bolo včera.:sm12:
Bolo to skvelé. :sm18::sm17::sm16:

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,009,379 návštěv