Rapier napsal:
PS: samozrejme to co jsem napsal plati. Alespon v mem pripade.
Je smutne kolik PC maniaku argumentu nazorem co je mozno na PC delat ale ani natusi co je mozno delat na konzoli [napovim XBOX a HDD s OS]
Předpolkádá, že víš co píšeš, takže doma programuješ VisulaBasic na XBOX a HDD s OS.
Rapire seš fakt třída, pošlu seznam softu co mám na doma na compu a nutně ho já nebo má přítelkyně potřebujeme (my totiž doma nepoužíváme comp jen na hraní), byl bych rád kdyby jsi mi potvrdil, že běží na XBOX a HDD s OS. Pak s radostí jdu do XBOX už se těším jak ušetřím.
BTW připadáš mi jako, že studuješ tak 5. třídu základní školy a tam už berete VisualBasic ???
Konzole jsou bezva ve stylu původního záměru -pustim a hraju ve spojení s momentálním Wii ovladačem.
Všechny ostatní věci je přibližují k PC-klávesnice ,myš,HDD,Internet.
V konzoli dostáváme do ruky výrobek který je navržen pro co největší kontrolu nad spotřebitelem(orig software,ovladače,kontrola nezměnění konfigurace přes internet.),ovšem umí to s ním i spotřebitel mdlého rozumu.
I tak bych si rád zahrál třeba nové Halo3 až vyjde,ale Xbox kvůli tomu kupovat nebudu i když stojí jen cenu 1 nové high end grafické karty do PC.
PS:Zvíře s úpravou firmwaru Xboxu pak už ale nemůžeš na internet ne?MS udělá bu.bu,bu.
Rapier napsal:
Je smutne kolik PC maniaku argumentu nazorem co je mozno na PC delat ale ani natusi co je mozno delat na konzoli [napovim XBOX a HDD s OS]
Předpolkádá, že víš co píšeš, takže doma programuješ VisulaBasic na XBOX a HDD s OS.
Rapire seš fakt třída, pošlu seznam softu co mám na doma na compu a nutně ho já nebo má přítelkyně potřebujeme (my totiž doma nepoužíváme comp jen na hraní), byl bych rád kdyby jsi mi potvrdil, že běží na XBOX a HDD s OS. Pak s radostí jdu do XBOX už se těším jak ušetřím.
BTW připadáš mi jako, že studuješ tak 5. třídu základní školy a tam už berete VisualBasic ???
S pozdravem Dazz
Dazzi, ty jsi evidentne nepochopil o co me slo. A jeste me velkoryse urazis.
Domnival jsem se, ze to je jasne z meho predchoziho prispevku. Prosim, nesrovnavat PC a jeho moznosti s konzolou ve smyslu na PC muzu: A/B/C/D az Z kdezto na konzoli A/B/C az L.
Vzdyt to zamysleni bylo celou dobu o hrach a vseho co se okolo toho deje, vcetne HW.
Vyhodou demokracie je fakt ze si muzes udelat svuj nazor, slozeny ze zkusenosti s PC/konzoli a dobrovolne se rozhodnout, nikoliv srovnavat nesrovantelne a jen hledac pro to moje.
Vzdyt ja take mam PC a prave proto ze ho mam, studuji skolu zamerenou na PC, dokonce umim kreslit v AUTOCadu, kdyz uz ho tady tak propagujes.
Rapier napsal:
S pozdravem Dazz
Domnival jsem se, ze to je jasne z meho predchoziho prispevku. Prosim, nesrovnavat PC a jeho moznosti s konzolou ve smyslu na PC muzu: A/B/C/D az Z kdezto na konzoli A/B/C az L.
Vzdyt to zamysleni bylo celou dobu o hrach a vseho co se okolo toho deje, vcetne HW.
Vyhodou demokracie je fakt ze si muzes udelat svuj nazor, slozeny ze zkusenosti s PC/konzoli a dobrovolne se rozhodnout, nikoliv srovnavat nesrovantelne a jen hledac pro to moje.
Vzdyt ja take mam PC a prave proto ze ho mam, studuji skolu zamerenou na PC, dokonce umim kreslit v AUTOCadu, kdyz uz ho tady tak propagujes.
Hele nenavazej se do Dazze jo....o zadnym CADu tady nemluvil tak mu to nepodsunuj laskave
Rapier napsal:
S pozdravem Dazz
Sry nepochopil jsem to. Takže PC na práci a konzola na hraní, mě vyjde levněji než PC na hraní
Sry, že jsem ti hádal na 5.třídu myslel jsem si, že když umíš psát tak už jsi 1. třídou prošel.
Líbí se mi, jak tu vedete sáhodlouhé války o simulátorech, hlavně automobilových, konzole vs PC. Fakt docela zábavné.
Jen tak mezi námi děvčaty, kolik z vás si to v reálu vyzkoušelo? Já už jsem měl možnost se projet na okruhu v závodním speciálu (dokonce jsem i řídil) a spolupracovník jezdí Rallye, tak mě taky svezl (nikdy více....) a řeknu vám to takhle. Když nebudu počítat Gčka a spol, tak i jízdní vlastnosti toho speciálu jsou úplně jiné než v nejnadupanější simulaci co je jak na konzoli tak na PC. Hlavně tu prosím vás nerozebírejte simulátory F1. F1 v reálu je sám o sobě prachobyčejnej simulátor za několik set miliónů. S automobilem a závoděním to nemá už dávno nic společného.
Jo a pro Fučiho. Poslední FF je XII a opravdu velmi vážně přemýšlím, že si kvůli němu PS koupím, protože něco takového ještě nikdy nebyla ani na konzoli, ani na PC.
Zvíře . F1 je TOP! . To, že se to nechová jako normální auto je věc jiná, ale adrenalin je tam super..a hlavně nesmíš udělat žádnou větší chybu třeba hodinu a půl, je to v určitém směru nejvíce stresující záležitost, kterou jsem si na PC užíval..tedy samozřejmě kromě letů v Zeru .
Noram napsal:
A další důvod optimalizovaných her na konzolích je ten ,že se tam pirátí daleko míň než na PC
Kchecy kchecy kchecy.....
PS a PS2 - Modčip
XBOX 360 - nahrání jiného Firmware do mechaniky. Pak se pálí DVD jenom jako data.
ach jo to já přece vím ,že jsou modchipy atd ,proto jsem napsal pirátí míň,ne vůbec, ale stejně bez PC si to těžko na konzoli stahneš,vypálíš,
Většina konzolí je dotovaných výrobcem,takže zas tak levné vlastně nejsou,her se prodá na konzolích podle mě víc než na PC,samozřejmě v poměru hry/počet PC a hry/počet Konzolí
co bych si koupil za konzoli já? jednoznačně Wii
Upravil/a Noram dne 10-01-2007 15:30
Sry nepochopil jsem to. Takže PC na práci a konzola na hraní, mě vyjde levněji než PC na hraní
Sry, že jsem ti hádal na 5.třídu myslel jsem si, že když umíš psát tak už jsi 1. třídou prošel.[/quote]
Promin Dazzi, ja se ti omlouvam, cetl jsem prispevky ve skole v prestavce, o tom AutoCADu to psal Fuci.
Ale jinak Dazzi, low-endove PC na praci a konzole na hry, te urcite vyjde levneji, nez suma penez, ktere vlozis v prubehu 2-5 let do PC za ucelem upgradu.
Pokud si to prejes, vratim i skolne... Sakra, kde mam to cislo do skoly...
Fuci: argumenty co zde uvadi (jako, ze na PC muzu A/B/C, kdezto na konzoli A) jsou z casti samozrejme pravdive. Bohuzel vetsina z tech co to psala konzoli nikdy nezkusila jako herni platformu, coz je IMHO vec o ktere se tady bavime, nikoliv o tom ze na konzoli nejedem MS Office a ACAD.
Coz, svete div se, trochu prekvapeni, chapu i ja. Mozna proto, ze jsem dosud stale (i nadale budu, mimo jine) uzivatelem platformy PC.
Ano konzoli zatim nemam (predevsim si to ted nemohu vubec dovolit).
Nicmene na ni sem tam hraji Gran Turismo (PS1/2), videl jsem i Forzu Motosport (XBOX) a oba automobilove simulatory maji svoje kouzlo a ackoliv to zni hnusne od PCeckare, uznavam ze jsou lepsi, nez vetsina konkurence na PC, vcetne tebou jmenovane TOCA 3 (dvojku jsem hraval, trojku jen zkousel demo). LSF znam, nehral jsem, formule ma PC slusne ale okruhove zavody zachranuje jen TOCA.
Samozrejme ze clovek ktery to nezkusil (dele nez 5 min) bude tvrdit svoje, o tom nepochybuji. Vyzkousej a dej vedet.
Treba budes prekvapen jak dobre jsou tyhle serie zpracovane, na jakem HW bezi !! (to je samo o sobe je zazrak) a jak maji dobry fyzikalni model. velmi slusnou grafiku a v neposledni rade obri vyber aut (a kazde s jinym fyzikalnim modelem) + hratelnosti nedostizny mod kariery.
Timto uz bych to uzavrel (je jasne ze tady neni moc lidi co nekdy konzoli vyzkouselo, zbytek si stejne najde vzdy argumenty proc ubit Rapiera a konzoli ). Samozrejme kdo chce at si pise co chce. Demokracie.
1stCL_Fucida napsal:
Zvíře . F1 je TOP! . To, že se to nechová jako normální auto je věc jiná, ale adrenalin je tam super..a hlavně nesmíš udělat žádnou větší chybu třeba hodinu a půl, je to v určitém směru nejvíce stresující záležitost, kterou jsem si na PC užíval..tedy samozřejmě kromě letů v Zeru .
Je to nuda. Když se naučíš, že u téhle značky šlápneš na brzdu, tady zatočíš o tolik a tolik a tady u té značky šláoneš na plyn, tak jezdíš furt stejně. To auto buď drží a nebo letí. Já mám radší DTM. Tam se dá jezdit smykem.
Rapier, jak říkám Grand Turismo (3) jsem zkusil a nemyslím si, že se jeho jednotlivé módy mohou srovnávat se specializovanými věcmi na PC, byť čtyřka má údajně jízdní modely o něco promakanější. Třeba tohle, co pořád opomíjíš, momentálně poslední závodní sim na PC: http://games.tisc.../index.asp
Když už jsi nakousl TOCA - jaké demo jsi testoval? Je poměrně všeobecně známo, že první demo bylo úplně k ničemu, asi o měsíc později se výrobce umoudřil a vydal skutečnou demoverzi, která byla na úplně jiné úrovni, než ta první - co se týče vozů i fyziky. Ale TOCA je pořád jen takové trochu ostřejší závodění na mnoha místech, tak jako Grand Turismo. Abys ale něco mohl dotáhnout skutečně do detailu, tak je nutná specializace. To tys nahodil větu, že automobilové simulátory na konzolích nemají na PC konkurenci, což je samozřejmě absolutní blábol, protože je to úplně naopak. Pokud si chceš užít skutečné závodní simulace (byť i tady nelze simulovat přetížení působící na jezdce, jak zmiňuje zvíře a o jízdních, stejně jako o letových modelech lze diskutovat donekonrčna) tak musíš chtě nechtě zvolit PC.
rFactor jsi asi přehlédl..jeho možnosti sahají velmi daleko, třeba tady Škoda Octavia Cup: http://rfactorcen...avia%20Cup
nebo tohle jsou v současnosti nejpropracovanější formulové závody..taky běží na rFactoru: http://rfactorcen...=F1%202005
Ale to je jedno . Doufám, že ses poučil, že sem podobně laděné věty příště psát nemáš, protože můžeš narazit na někoho, kdo si auta rád zajede .
Bohuzel vetsina z tech co to psala konzoli nikdy nezkusila jako herni platformu,
Že tě huba nebolí. Jak seš dlouhej, tak seš blbej.
Já mám na konzoli nahranejch několik set hodin (PS, PS2, XBOX) a za PC bych ji nevyměnil do té doby, než vyjde FF XII pro Evropu. Je to čistě specializované zeřízení, které docela rychle omrzí, hry jsou do toho šíleně předražené a kromě pár světlých výjimek se všechno z konzolí dá hrát i na PC. A ty slavné Next Gen konzole jsou už teď poražené výkonem PC.
Upravil/a 57MH_Zvire dne 10-01-2007 16:22
Rapier napsal:
Ale jinak Dazzi, low-endove PC na praci a konzole na hry, te urcite vyjde levneji, nez suma penez, ktere vlozis v prubehu 2-5 let do PC za ucelem upgradu.
Specifikuj low-endové PC , třeba na práci v ACAD, DVD authoring atp .
Druhá generace konzole Xbox 360 ponese název Zephyr
8.1.2007, Marek Štelčík komentovatTrvalý odkazSpolečnost Microsoft v blízké době představí a vypustí svoji novou verzi konzole Xbox 360. Tato druhá generace oblíbené konzole ponese označení Zephyr.
Ptáte se co konkrétně bude vylepšeno? Především má být větší pevná disk s kapacitou 120GB, současný Xenon bude nahrazen 65nm procesorem a navíc bude obsažen HDMI port s podporou 1080p. O ceně se bohužel nehovoří, ale konzole má být vypuštěna ve velmi blízké době. Microsoft tak hodlá ve větší míře konkurovat společnosti Sony s její konzolí PS3.
Po roce druhá generace Určitě konzola vydrží 5 let. Rapire vrať to školné a přikup HD televizi
Rapier napsal:
Specifikuj low-endové PC , třeba na práci v ACAD, DVD authoring atp .
No hele ve dvanáctce CADu jsme kreslili na 486 DX2 66, takže zase klídek joooo...
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.