Chtěl jsem se zeptat, zda se někomu podařilo vyřešit tento problém. Po reinstalaci windows se mi totiž stalo to samé. Prostě když dám vlastnosti joystiku (ovládací panely/zařízení a tiskárny) tak se mi nabídne jen uprava DEAD zone a to je vše. Plynová páka se prostě zastavila na zhruba 70% a já s tím nehnu. Přitom před formátem jsem tam měl možnost kalibrace a teď jen tohle. Ten prográmek o post výše funguje jen v Ilovi a já momentálně lítám na FSX, takže tam ovládání plynu musely převzít klávesy
Na www.saitek.com, stáhni si ovladače. Jinak, Cyborg evo má autonastavování, po startu počálu zakvedlej ve všech osách do krajních poloh a on se nastaví sám. Dokonce to můžeš udělat i po spuštění hry, např. šturma, akorát že to s tebou ve "vzduchu" trošku zamává
A mch, to samonastavení dunguje i když nemáš ty ovl. od saiteku (já sám je nemám - provozuju jej bez a fachčí vč. FF, akorát nemůžu to FF nastavovat, např. zeslabit a podobně), postačí i ty ve widlích. Mám za to, že to dělá soft natvrdo nadrátovaný přímo v tom joyi.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Pánové teď se zasmějete. Samozřejmě to co jste mi radili jsem už zkoušel a nic nepomohlo. Až pak jsem úplně náhodou v settings MFS:X našel v záložce s výběrem joystiku ono magické tlačítko kalibrace. Světe div se, spustil se starý známý průvodce z ovládacích panelů, který mi tam chybí.
Nechápu
Hlavně že cestující po přistání zaplácají (hlavně že jsi s tím neflákl někam mezi paneláky)
Mimochodem, kterou verzi joye máš? Jedna byla s nějakým tím opto-elektikářským udělátkem, a jedna s běžnými pocáky. Mám tu opto- a jsem s ním spokojen - fachčí fůru let, a bez problému.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.