November 22 2024 02:17:39
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 10

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
SPECIÁLKA - OVER THE COAST
311_Rampa
bífítra prosím... Vyděšený

310_Podrs
Lekku, můžu zamluvit toho posledního volného Beaufa taky pro 311.?Jméno upřesním co nejdřív...
Dík...

http://www.310raf.com
310_McMarty
Prosím o jednoho "mustafu" P-51B. Děkuji

311_Upir
Přeskakuji svou velící instanci Podrse Vyděšený a pokorně prosím o toho posledního Beaufightera zamluveného pro 311tou. Díky

ivanivanovic
Poprosil by som 2x Fw190 A-4 pre I/JG1_Ivan a I/JG1_Polko

Dakujem!

Zamračený

Lekk
No tak je to tam...jenom pro doplnění..já bych to taky radši udělal o víkendu..ale minule jste měli sobotní termín a nedorazilo děsně lidí..takže proto pracovní den...pátek jsem nedával páč dost z vás někam odjíždí..takže mi z toho vyšel čtvrtek...pokud se najde dost takových který chtějí víkend..nejsem proti.

Lekk
Jo a kdepak je naše modrá jistota našeho modrého nebe? LIONI? Smutný

1stCL_Fajlow
FW 190 A4 díky

Hiltos
88 bitte

1stCL_Fucida
VGR_Lekk napsal:

Lioni chlastaj Úsměv. Nejdřív budou muset vystřízlivět..a taky se bude muset ujasnit verze. CLDS je na 4.071.

k planesetu - v téhle době Bf 109 G sotva přicházely do výzbroje a i to je ještě dost optimistické. Pokud by měl být planeset historicky korektnější, tak by rozhodně měly uvolnit místo starším F-4. U Fw 190 A-4 je to celkem v pořádku, sice to byla v létě 1942 spíše novinka, ale v podstatě stejný typ A-3 sloužil už půl roku. Fw 190 A-5 scházelo do zahájení výroby ještě pár měsíců, takže by taky být neměl.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

1stCL Pepan
1stCL_Fucida napsal:
VGR_Lekk napsal:

Lioni chlastaj Úsměv. Nejdřív budou muset vystřízlivět..a taky se bude muset ujasnit verze. CLDS je na 4.071.

k planesetu - v téhle době Bf 109 G sotva přicházely do výzbroje a i to je ještě dost optimistické. Pokud by měl být planeset historicky korektnější, tak by rozhodně měly uvolnit místo starším F-4. U Fw 190 A-4 je to celkem v pořádku, sice to byla v létě 1942 spíše novinka, ale v podstatě stejný typ A-3 sloužil už půl roku. Fw 190 A-5 scházelo do zahájení výroby ještě pár měsíců, takže by taky být neměl.

seš magor nebo co? Tak krásnej planeset pro modrý ...Mrknutí

Letěl bych ale zrovna mam nějaký blbý školení v práci...

1stCL_Bumik
tzn......A-4 Cool

Holt
Já se hluboce omlouvám, Leku ale prostě mi to nedalo...Smutný... Mě to tahá woči do stranCoolŠklebící se Hawker JABO??? CoolCool Mělo by to být asi FB, tedy Fighter Bomber nebo také Hurribomber, protože JABO používali skopčáciVyděšenýVyděšený. Tak to byla moje maličká připomínka, naprosto pro samotnou akci nepodstatnáMrknutí
Upravil/a Holt dne 01-01-2007 17:18

1stCL_VLK
jedno Befkoooo bych prosil.....ÚsměvÚsměv

tedy záleží na jaké verzi se to poletí..stále jsem majitelem pouze 4.05kySmutný

Noram
P51B díky

P.S: O víkendu by to bylo lepší,a s .50kama ze 4.07 ještě lepší (tedy pokud mi ji Krouza v lednu pošle)
Upravil/a Noram dne 01-01-2007 18:12

http://noram.youaremighty.com/
Lekk
No a tohoé jsem se obával...že nám do života tvrdě zasáhne Olegovo zasra.ý verzování. Já osobně 4,071 nemám..a i přes možnost si ji opatřit do doby poletu..doufám...jde hlavně o vás..a vaše možnosti.

Lion server jede už na 4,071..což je jasná laťka pro polet na tomto serveru. Mužeme poté zkusit jiný server..zřejmě AH speciál--ale tam nevim jestli dostanem 76 lidu (ono jich teda bude asi mín)..ale stejně jich bude doufám dost.

Takže otázky jsou dvě...v čem chcete letět-jaká verze?...a je možné využít AH speciálkovej server v případě poletu na 4.05?

Díky za reakce a návrhy.

PS: Prioritu má ta varianta která získá více stoupenců..tj. pilotů do strojů bez ohledu na mě .

Lekk
1stCL_Fucida napsal:
VGR_Lekk napsal:

G2 jsou nasazeny kvuli nereálným verzím Bifítra a B25..který jsou z roku 44 Smutný
A5 jsou jen 4 bez rezervních mašin a jsou tam z téhož důvodu...aby vyvážili mustangy ze 43. Jinak se to fakt nedá zalítat..ale že jsi to ty..dám většinu mezků na F4.Šklebící se
Upravil/a Lekk dne 01-01-2007 18:58

VGR_Tymur
Jeden Spit pls.

1stCL_Esquilax
Vzal bych FW. Podmínkou je, že se poletí na 4.071. Starou verzi jsem v záchvatu novoročního optimismu smazal Cool

1stCL_BlueL
VGR_Lekk napsal:
1stCL_Fucida napsal:
VGR_Lekk napsal:

G2 jsou nasazeny kvuli nereálným verzím Bifítra a B25..který jsou z roku 44 Smutný
A5 jsou jen 4 bez rezervních mašin a jsou tam z téhož důvodu...aby vyvážili mustangy ze 43. Jinak se to fakt nedá zalítat..ale že jsi to ty..dám většinu mezků na F4.Šklebící se

mno hele a nebylo by jednoduzsi posunout datum na tak na jaro 43 a misto mustangu dat P-47?
Upravil/a 1stCL_BlueL dne 01-01-2007 19:17

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,011,820 návštěv