December 22 2024 04:40:58
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Jak jsem zrychlil PC
rudidlo
Microsoft ve svých materiálech oficiálně doporučuje nastavit minimální velikost swapu 1,5krát RAM a maximální velikost 3krát velikost RAM.

http://silicon-remarks.blogspot.com
310_cibule
No, výborně. Spousta nových důležitých informací. Díky všem, zejména Horridovi a Zvířákovi.

A teď další kontrolní otázka.

Znáte někdo prográmek O&O CleverCache Pro?

A jestli ano: Co je pro hry nejlepší nastavení?

[Auto Sense] Automatic Optimatization
[Auto Sense] Maximaze Main Memory
[Auto Sense] Maximaze File Cache
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

57MH_Zvire
No asi takhle:
- Každý další prográmek, co ti běží coby aplikace nad jádrem OS ti žere výkon CPU a zabírá paměť.
- Každý další prográmek třetí strany, který se snaží zasahovat do chodu jádra, může být a zpravidla je průserutvorný.
- Neexistuje program třetí strany, který by svým aktivním chodem zrychlil chod jádra.

Ještě něco?

airspace.cz
Tajpan
313_123 napsal:
Tajpan napsal:
Tak hodina pravdy nastala Cibule. Ak by sme sa už nevideli, tak dúfam páni , že viete postup. Pre istotu: Cibuli najprv očistíme, vykúpeme vo vode, nasekáme, pokrájame a usmažime. A potom ... VyděšenýMrknutíÚsměv

proč kúpat Úsměv

lebo to znie lepšie ako" utopíme vo vode" VyděšenýMrknutí
okej,necháme toho, už je to velmi OT.Mrknutí

310_cibule
57MH_Zvire napsal:
No asi takhle:
- Každý další prográmek, co ti běží coby aplikace nad jádrem OS ti žere výkon CPU a zabírá paměť.
- Každý další prográmek třetí strany, který se snaží zasahovat do chodu jádra, může být a zpravidla je průserutvorný.
- Neexistuje program třetí strany, který by svým aktivním chodem zrychlil chod jádra.

Ještě něco?

Ale stejně, kdybych si ho chtěl nechat, tak jaké nastavení? Alespoň kvůli testování.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

57MH_Zvire
310_cibule napsal:
[Auto Sense] Automatic Optimatization
[Auto Sense] Maximaze Main Memory
[Auto Sense] Maximaze File Cache

- první bude asi udržovat spodní stavy vyvážené.
- druhý bude udržovat co největší možný kus RAM prázdný, takže bude všechny data držet na HDD ve Swapu. KDyž je budeš potřebovat, bude je muset nejdřív načíst z HDD.
- třetí se bude snažit udržet všechny data v RAM a do Swapu odkládat co nejmíň.

U her těžko říct, jestli ji bude považovat za jednu aplikaci a bude se ji snažit držet celou v RAM. Pokud ano, tak na hry tu druhou možnost.

airspace.cz
310_cibule
dík. budu testovat

310_Podrs
A nezapomeňme zdůraznit ono obligátní:
Když to funguje tak do toho nevrtej, jinak ti hrozí že si nedobrovolně zopákneš reinstal systému... Mrknutí

http://www.310raf.com
Ucho
"Jak jsem zrychlil PC" To dělali hned potom co startovali svazového Žuka? Šklebící se

BTW už jsem taky zkoušel kde co, ale nejvíc se mi osvědčilo: nová deska, novej procesor, nové paměti atd.atd.... :-)
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.

Jp-
Hlavně ne Ucho jako uživatel to zrychlí asi o 1000%

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

36,119,369 návštěv