November 23 2024 00:15:12
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Il - 2 1946, yasa a vse ostatni
313_Ffajtl
Já tomu nerozumím.... mě se neptejte... já si vždycky všechno poctivě koupím originál... ne ne ne.. u mě doma žádné pirátské kopie nejsou!Šklebící se

http://www.313.cz/
Bretis
nepsal sem ted stejnej prispevek?

"zase keca"Cool

Hiltos
a ja zadny kamarady nemam Smutný

Bretis
Hiltos napsal:
a ja zadny kamarady nemam Smutný

ani se nedivimCool

Hiltos
Chcipni kryso!!

313_Blc
Hiltos napsal:
Chcipni kryso!!

Špatně se díváš ... není to krysa, ale můj kamarád pudlík Úsměv

Bretis
Šklebící se

VGR_Spawn
Ať žijou dlouze všichni naši kamarádi CoolCoolCool

BP_Max
jeden znamy vsech neznamich pouziva misto YASA tohle

hele tohle ne viz příspěvek drevokocúra z 27. 12. 2006

mozna je ro jeden neznamy vsech znamich ale to je jednoVyděšený

nechapu proc ale byl zde smazan odkaz na legalni stranky kde je k mani nocd-patch ktery smite pouzit jen na svuj legalne porizeny software a to pro ochranu pred poskozenim sveho legalne porizeneho cd nebo dvd.

zaroven se tedy timto omlouvam vsem ktere to nejakym zpusobem poskodilo nebo poskodit mohlo...pardon
Upravil/a BP_Max dne 28-12-2006 11:15

1stCL_Bumik
A nebo tady kdyby neco Mrknutí

dtto

Olegovi vesele Vanoce! Cool A stastnej Novej rok!!! Vyděšený
Upravil/a 310_cibule dne 27-12-2006 17:02

310_Ikar
Skvely, hosi Šklebící se, hned dam vedet tomu mymu kamaradovi....

www.310raf.com
Joe Hallenbeck
Kluci, stalo se mi neco podivneho, mam pocit ze zrejmne sem potkal asi prvni cheatery kteri nabourali sfs soubory Sturma bo jak je ta pripona. Je vubec mozny aby se to nekomu povedlo?
313_FlyBoy
RY-C

CSL1_Wingman
Joe Hallenbeck napsal:
Kluci, stalo se mi neco podivneho, mam pocit ze zrejmne sem potkal asi prvni cheatery kteri nabourali sfs soubory Sturma bo jak je ta pripona. Je vubec mozny aby se to nekomu povedlo?

Hlavně nepanikař Cool Potkat éro do kterýho vyprázdníš všechny svoje zásobníky a ono letí dál, tak to je normální jev špatný instalace Ila u dotyčného hráče Vyděšený Nicméně je to hnusnej CHEAT Šklebící se Už jsem pár nesmrtelnejch potkal a doufám, že tu zase někoho nenapadne tvrdit, že neumim střílet Naštvaný
Upravil/a CSL1_Wingman dne 24-12-2006 08:09

313_Blc
Neumíš střílet Šklebící se

Joe Hallenbeck
CVS_Wingman napsal:
Joe Hallenbeck napsal:

Hlavně nepanikař Cool Potkat éro do kterýho vyprázdníš všechny svoje zásobníky a ono letí dál, tak to je normální jev špatný instalace Ila u dotyčného hráče Vyděšený Nicméně je to hnusnej CHEAT Šklebící se Už jsem pár nesmrtelnejch potkal a doufám, že tu zase někoho nenapadne tvrdit, že neumim střílet Naštvaný

Za ten vice nez rok meho online poletovani jsem potkal G6early snad tisickrat, ale ani jednou netocila na stejne rychlosti v horizontalni pravotocive zatacce lip nez SpitIXc a tim padem dokonce lip nez G2. Mrknutí
Upravil/a Joe Hallenbeck dne 24-12-2006 15:58
313_FlyBoy
RY-C

Hiltos
Joe Hallenbeck napsal:
CVS_Wingman napsal:
Joe Hallenbeck napsal:

Za ten vice nez rok meho online poletovani jsem potkal G6early snad tisickrat, ale ani jednou netocila na stejne rychlosti v horizontalni pravotocive zatacce lip nez SpitIXc a tim padem dokonce lip nez G2. Mrknutí

My to umime vsichni, ale neukazujeme vam to, pac byste zase breceli. Tak se radsi nechame sestrelovat. A kdo se nechce nechat sestrelovat (treba jako Fucida), tak lita ve fokaci :]]

Bretis
Nech to Hiltos, Joe pokazdy kdyz potka pilota, zacne vytahovat tabulky Šklebící se

VGR_Terp
Kamarád děkuje za vzornou a příkladnou spolupráci. Šťastné a veselé

PS: Všichni vaši kamarádi a kamarádi kamarádů jste pod dozorem a bude navštíveni policií ČR

Metrix
Upravil/a VGR_Terp dne 24-12-2006 17:30

http://www.virtualgrimreapers.cz/
Joe Hallenbeck
Hiltos napsal:
Joe Hallenbeck napsal:
CVS_Wingman napsal:
Joe Hallenbeck napsal:

My to umime vsichni, ale neukazujeme vam to, pac byste zase breceli. Tak se radsi nechame sestrelovat. A kdo se nechce nechat sestrelovat (treba jako Fucida), tak lita ve fokaci :]]

Tak mi ukaz jak na G6early pri rychlosti 220 km/h na 500 metrech nad zemi ukroutis Spita v preve zatacce. Vyděšený
313_FlyBoy
RY-C

Joe Hallenbeck
Bretis napsal:
Nech to Hiltos, Joe pokazdy kdyz potka pilota, zacne vytahovat tabulky Šklebící se

Tabulky nevytahuju jen by me zajimalo, jestli je tu nekdo, kdo je schopny na G6Early ukroutit Spita v prave zatacce. Za 2,5 zatacky predsadit a vystrelit. Kdyz budes cca 100 - 150 metru za nim pri rychlosti 220 km/h na 500metrech nad vodou. Kdyby to byla G2 tak bych se nedivil ale opravdu by me zajimalo, zda-li je tu nekdo, kdo to dokaze.

Ted mi nejde vubec o tabulky, jde mi jen o to zdali je tu nekdo kdo dokaze takhle s G6 tocit.
Upravil/a Joe Hallenbeck dne 24-12-2006 18:20
313_FlyBoy
RY-C

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,019,680 návštěv